Jocul cu filmele (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Kehleyr spune:
Un jucator de popice ratat coopteaza un partener talentat, dar mai "aparte", pentru castigarea unui concurs.
Nora spune:
Regele popicelor?
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004
Nora spune:
Un tip puternic si respectat decide sa-si vada de sanatate...
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aysha spune:
Beautiful Joe?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Nora spune:
Nuuu...
Respectul celorlalti vine si din frica...Problemele de sanatate au legatura cu nervii...
Nora spune:
Da, Diana! De fapt, "Analyze this"! "Analyze that" e partea a doua a filmului. In romaneste nu stiu cum s-au tradus. Parca "Nasul stresat" si "Cu nasul la psihiatru", dar nu stiu care era care!
Oricum, eu cred ca e raspuns corect!
DianaR spune:
Nora,
2 escroci, un alb impatimit al pariurilor si un negru familist convins, fac echipa si pacalesc jucatorii de baschet de pe terenurile de cartier din LA.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni