Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bun venit, Lidia! si sa-ti traiasca flacaul:La multi ani, Dragos! pt. maine.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

bun venit Lidia!
La multi ani sarbatoritilor!!!
retete si diete si pe idieta.ro, dar eu nu mai suport site-urile astea ca mi-e o foame....
Gata, am scapat si de al 6 lea dintisor. a iesit si a dormit Catalin azi doua ture decate o ora jumatate de nu mi-a venit sa cred. Mi-a parut rau ca nu m-am bagat si eu in pat langa el.
Andutu mi-a povestit ca azi la scoala a jucat sah cu Maria si a lasat-o sa castige. Mi-a zis ca se chinuie sa o invete sa joace si e incantat ca pricepe repede, dar o lasa pe ea de fiecare data sa castige. Vedeti ce domn e baiatul meu?
Iuliana, tinem pumnii maine si sa ne zici si noiua ce-ti zice dr. lui Rares.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara fetelor!
A adormit Vladutz la 9 jumate, i-am facut baita si apoi a supt ca-n zilele lui bune si a adormit la san. -a mai trezit el sa ragaie dar a adormit la loc.
A reusit astazi iar sa pice de pe pat, o secunda nu m-am uitat si era pe jos. A plans zdravan, dar nu s-a lovit rau, nu are niciunde vreun semn de lovitura sau macar un pic de roseata.

Madutza, am votat. Vladut doarme singur in camera lui, cred ca stiti deja si chiar ca ocazional dorm cu el in pat cand chiar nu reusesc sa-l conving sa adoarma la loc noaptea (de exemplu azinoapte ).
Dana, acum cat ai de gand sa alaptezi?
Irinusha, dintisorii trebuie sa fie!
Lidia bine ai venit!
Madisor si eu tot o ecocardiografie i-as face. Asa sa stau linistita.
Iuliana succes maine la pediatru.
Carmen cum a fost vaccinul?
Grate pupici lui Patrik cel frumos!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

lamulti ani sarbatoritilor de zi!!!

Diana, acum am zis ca nu as vrea sa depasesc anul cu alaptatul. deci probabil ca de pe la 11 luni o sa incerc sa-l intarc, ca probabil va dura ceva timp. Cu Andrei a durat vreo luna.Interesant e faptul ca aici am auzit o teorie total opusa celei din Romania.Adica am luat hotararea sa-l intarc si am zis ca nu-i mai dau si gata,DAR m-au durut sanii de m-am tampit, am mers la doctor si mi-a spus sa-i dai sa pape atat cat sa nu ma mai doara chiar daca o sa-i dau o data la cateva zile, iar eu foarte intepata l-am intrebat daca nu-i bai, adica o sa mai fie bun laptele ala si el mi-a raspuns ca laptele e acolo unde trebuie sa fie si nu se strice. Adevarul e ca i-am dat si dupa 2 saptamani si nu a avut NIMIC.Ufff, a cazut Vladut din pat--bine ca nu s-a lovit!! Si al meu a cazut de 3 ori pana acum.

Irinusha, zic si eu ca ies dintii!! Ca asa ma mai consolez si eu sau ma mai gandesc ca nu mai este mult pana se va mai linisti si va dormi mai bine noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

M-a terminat, de 1 ora ma chinui sa o adorm, ba pe picioare, ba cu tzitzi....Nu vrea, vrea sa doarma cu tzitzi in gura. Mi-a molfait-o 1 ora si nu pot sa i-o scot deloc. Pana la urma am incercat sa fiu mai categorica si a inceput sa urle. Eu sunt un car de nervi si s-a dus tati la ea. Sunt de acord sa dorm cu ea, sa il exilam pe tati in alta camera, sa ii dau sa suga de cateva ori pe noapte, dar sa suga in continuu, sa am sfarcurile suzeta? Sincer, nu mai pot, ma dor, ma mananca...Nu stiu ce sa mai fac. Sper sa fie doar o perioada cat ii cresc dintii...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Madutza, am scris deodata!!! Inceraca sa te calmezi si poate o pacalesti cu suzeta. Si noaptea cand e si somnoroasa baga-i suzeta oate o pacalesti.Si cred ca la tine nu o sa adoarma in brate fara sa vrea tzitzi, asa ca mai bine ii dai seara papica si pe urma il dai la tati s-o culce. Eu iti zic ce mai incerc si eu cateodata sifunctioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Carmen, am tot cautat subiectul,am tot cautat. Lumineaza-ma te rog!Unde anume? Pupici lui Iustinel!

Bine ai venit Lidia!Sa-ti traiasca Dragos, sa fie sanatos si vesel mereu! La multi ani!

Madishor, nu stiu nimic despre suflu sistolic, cum aflu ceva iti zic imediat. Pupici scumpilor tai!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Sper ca in curand sa ma pot culca si eu. Eu nu dorm din cauza Clarei, ci a temelor si testelor la mate. Grea e scoala asta!!!!!!!!
Fetele, multzumesc pt. sprijin si vorbele bune.
Bine ai venit, Lidia!Sa-ti traiasca Dragos, sa fie sanatos si voinic! La multi ani!
Daniel, la multzi ani sa cresti mare si voinic!

Grate, mercic pt. "sapatura" informatzionala despre suflu.
Irinusha,Diana clar o sa fac investigatzii, da' vreau sa mai aud parerea unui doctor. Altfel ea e tare vioaie si nu am avut probleme pana acum.

Madutza, danaA, are dreptate. E o idee buna. Incearca...
Carmen, intru maine...acum nu mai pot de

Noapte buna si

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Mama mia cate greseli am facut in mesajul anterior!!! Scriu de la laptop si tastatura asta ma exaspereaza.Imi cer scuze

Madutza, cum a trecut noaptea??

Madalina, tu ce scoala faci? Scuze daca ai mai spus si mi-a scapat.

Nord Americancelor unde sunteti ca numai eu ma plimb pe-aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti, dar asa de mult ati scris ca nu am apucat sa citesc tot.

Madutza, si Alexandra adoarme cand suge. Si mie mai usor sa o adorm asa decat sa o plimb in brate cum face sotul meu. Dar e in stare sa doarma mult si bine cu tita in gura. De abia i-o scot. Si de multe ori se pune pe plans daca nu e adormita bine. Asa ca i-o mai dau un pic. Noaptea se trezeste, cred ca tot din cauza asta . De indata ce ii dau titi se linisteste. Nu stiu cum va fi cand nu va mai fi lapte. Uneori cred ca ar suge si asa. In loc de suzeta. Suzeta nu i-a placut de la inceput. Foarte rar o i-a in gura si atunci se joaca cu ea. O baga in gura invers, suge partea din plastic.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput