Raceala in sarcina

Raceala in sarcina | Autor: Mercedes

Link direct la acest mesaj

Fetelor spuneti mi ce as putea sa iau impotriva racelii ceva ce sa nu afecteze sarcina( 21 saptamani), stranut si imi curge nasul.

Pana acum am baut ceai de ceapa,ceai cu lamaie si miere
Astept remedii va rog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ceaiul cu miere si lamaie este foarte bun, sa bei mult. La fel sunt si celelalte citrice, mananca cate poti, vitamina C din ele iti va alunga raceala. Daca faci febra poti sa iei paracetamol fara sa-i dauneze lui bebe.
Multa sanatate!

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ceai cu lamaie cat de fierbinte poti si imediat in pat ca sa transpiri. Eu m-am vindecat asa de o durere groaznica de gat si febra interna, dupa 3 zile eram complet vindecata fara nici o pastila.
De mancare supa de pui cu patrunjel proaspat adaugat in farfurie si in rest mancare usoara pana-ti revii. Poti sa mananci puiul din supa ca pe rasol cu usturoi pt. ca usturoiul omoara microbii.
Fa-te repede bine !
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu am scapat de raceala in sarcina cu:
- pentru stare febrila si gat: muuuuuuuult ceai de musetel, menta si tei amestecate, cu lamaie si miere
- pentru gat si nas: pastile de supt Tantum verde (luate de la farmacie la indicatia medicului)
- pentru gat, daca te doare gargara cu apa cu sare multa, asta daca poti suporta asa ceva
- pentru tuse sirop Drosetoux din plante tot din farmacie

Oricum cred ca e bine sa iti suni si medicul care iti urmareste sarcina sa il intrebi. Daca nu ai febra e mai bine ca e doar o simpla raceala. Daca ai si febra poate fi gripa si atunci ai nevoie clar de indicatiile medicului.

Sanatate si sarcina usoara !

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Va multumesc frumos fetelor pentru recomandari. Deocamdata nu am febra si sper sa nici nu am in continuare
Va doresc sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Paracetamolul e inofensiv in sarcina. Poti lua cu incredere, daca faci febra.....Mie mi-a zis dr. cand am racit ca pot lua 2 pe zi....
Mai incearca si de-astea homeopate, gen Oscillococcinum.
Oriccum, daca nu faci febra....multe lamai, portocale, kiwi.

Multa sanatate!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Forma de paracetamol usoara - Efferalgan

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Paracetamol formula simpla (adica nu ce sinus), Vitamina C fiole, si cat mai multe luchide, ceaiuri, si supe.
Si trece. Eu am racit tot in saptamana 21 si mi-a trecut destul de repede cu reteta asta.

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pentru tuse si gat este foarte bun si siropul din muguri de brad care se gaseste la plafar, si poti sa iei si vitamina c pastile pe langa toate ceaiurile pe care le bei. Si mai este ceva cu care-ti poate trece. Sunt niste cutiute mici, rosii, cu o alifie foarte mentolata. Chinezesti. Daca-ti face cineva o frectie cu alifia respctiva, si stai in pat, la caldura, pana dimineata iti trece!

Cristina si bebe DPN 06.03.2005

Mergi la inceput