Printesele Mele Nerabdatoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Citisem subiectul de la mamici in care spunea prietena ta ca te-ai internat in spital si eram curioasa sa aflu noutati.

Ma bucur ca tu si printesele tale sunteti bine!
va pe toate trei.

Din marea familie DC:

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Felicitari
Sa va traiasca buburuzele sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

merci mult fetelor ca va ginditi la noi. fetele sint bine, inca in incubator. au inceput sa ia in greutate si au scapat de perfuzii de citeva zile. le hraneste inca prin tubulet direct in stomac. eu pompez lapte la 3-4 ore dar nu le ajunge la amindoua si le suplimenteaza cu formula. Livia a inceput sa suga si din biberon, cite putin dar nu face mofturi. Maya e mai mofturoasa, nu vrea biberonul de nici o culoare. le-am pus pe amindoua la sin si incearca ele sa suga dar nu prea au putere. incet incet se vor obisnui si cu asta.

mi-au spus ca le pot lua acasa in momentul in care se hranesc exclusiv pe gura (sin sau biberon) si cind incep sa ia constant in grutate. sper sa fie cit mai curind. oricum, se pare ca nu le vor mai tine mult in incubator, se comporta foarte bine afara. vor mai sta in spital dar in patut nu in incubator.

eu merg sa le vad in feicare zi, le spal, le schimb, le dau mincare si incerc sa le obisnuiesc la sin. asistentele au o grija deosebita de ele, as putea sa nu misc un deget dar imi face placere sa ma ocup eu de ele, cind sint acolo.

va tin la curent cu noutatile si sper sa am poze pt voi cit de curind.
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Lorelai, ce greutate au avut la nastere ? Ai putea sa-mi spui de ce ai nascut la 31 sapt. si prin cezariana ? Ma preocupa f. mult pt. ca si eu astept gemeni, sunt in sapt. 23+ si stau numai in pat din cauza amenintarii de nastere prematura.
Fetele tale se descurca bine daca au scapat deja de perfuzii si esti lasata sa te ocupi de ele.
Multa sanatate si cate un pupic pt. printese,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Sa-ti traiasca Lorelai.

Si sa-ti insenineze viata si sa fie sanatoase si fericite.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Felicitari, sa iti traiasca, sa fie sanatoase si mancacioase!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

SA-ti traiasca fetitzele, Lorelai, si sa va aduca numai bucurii. Sa nu-ti faci griji, uite, fiica mea a fost nascuta la 27 saptamani si e totul ok acum. Sa vezi ce mari or sa creasca, or s-o intreaca pe mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Felicitari, mamico eroina! Sa-ti traiasca printesele Livia si Maya (foarte frumoase numele), sa fie sanatoase, si sa vina cat mai repede acasa langa voi, parintii.

Mergi la inceput