szeged

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am intrat sa va spun o veste buna. Am ramas insarcinata, natural, fara nici o interventie, in afara de interventia Divina.

Suntem in culmea fericirii si joi merg la Szeged ca e dr de garda sa ne vada.

Capul sus si fiti optimiste, la fiecare ii vine randul candva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

ho!ho!ho!

vad ca cel putin pentru una dintre noi Mos Craciun a venit si a facut-o fericita! felicitari Flavia Ramona ! sa inteleg ca esti ?! FELICITARI SI MULTI
probabil ca operatia de varicocel au ajutat la imbunatatirea spermogramei, oricum ar fi e important rezultatul, inca odata felicitari !!!!!!!!
Mirabela, ce ai rezolvat ? eu zic ca e mai bine sa suni, poate stii pe cineva care vorbeste maghiara, imposibil sa nu te intelegi cu asistentele la telefon, e ingrozitor sa stai asa .... trebuie sa afli ...
eu vorbesc ???? am sunat in 22 dec sa aflu rezultatule spermogramei si al spermoculturii si mi-a zis traducatoarea ca a fost la clinica dar ca doctorita este in concediu pina in 03 ian si ca nu e voie sa dea rezultatele decit daca e si ea acolo, asa ca astept pina in ian sa vedem cum stam. in alta ordine de idei CM nu mi-a venit, dar nu ma enervez, sunt bucuroasa, am fost de Craciun pe la finutii mei, sotul meu s-a imbracat in Mos Craciun, am stat sub brad, si .... sunt optimista.
va pup dulce si ma bucur ca se mai intimpla si minuni.
leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Da Leliutza sunt insarcinata. Maine merg la Szeged ca e dr meu de garda si vrea neaparat sa ma vada, asa ca maine dupamasa zbor in Ungaria. Sper sa-mi dea vesti bune. Nu ma simt rau, ma dor sanii si merg des la toaleta. In rest nimic. Am mai facut un test ieri, ca nu m-am abtinut si s-a vazut mai bine a doua liniutza. E adevarat ca operatia de varicocel a adus imbunatatiri spermogramei, dar eu tot cred ca a fost un miracol.

Va doresc si voua acelasi miracol cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna dimineata fetelor!
Flavia Ramona felicitari!!!Ma bucur sincer pentru tine.
iti doresc tot binele si sa aduci pe lume un copilas sanatos.

Eu am primit in sfarsit raspuns de la dr., am programare in 2 ianuarie la ora 9.30.
Am dat si telefon la clinica ,cea care a raspuns nu stia engleza dar a chemat pe cineva care vorbea bine si am intrebat de dr, care nu era acolo , dar ne-a rugatr sa sunam a doua zi dimineata.Intre timp, ieri dimineata am primit raspunsul de la el si programarea.
Acum m-am mai linistit si sper sa fie totul bine.Daca la eco e totul OK, probabil ca incepem etapa a doua cu stimularea.Iau deja de 20 zile marvelon si vreau sa va spun ca ma simt bine, nu a aparut nici o schimbare majora, ceva greturi parca in primele zile dar acum nu mai am nimic.
Rh iti multumesc pentru sfaturi si ma bucur ca e totul bine cu tine.Mai mergi la Szeged pentru consultatii sau totul se rezolva acasa acum?
Mi-ka , Leliutza mult noroc si voua si sper sa fim toate ca Rh si Flavia Ramona de fericite in Noul an care vine.
Va pup

Mirabela 11

Mergi la inceput

salutari fetelor !!!

vreau sa va urez LA MULTI ANI !

PETRECERE MINUNATA DE REVELION , si fie ca noul an sa ne aduca tuturor ceea ce ne dorim mai mult, la mine e simplu, vreau trei copii (ha! ha! - ar trebui sa am grija ce-mi doresc ca poate primesc )

sper ca noul an sa ne aduca si noua un loc pe lista de mamici.

va pup dulce si sa ne auzim mai vesele si mai implinite in noul an.

leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Flavia Ramona !!!. Te pupicesc, esti o fericita! Am citit mesajul tau de cum ai scris, insa mi-a fost stricata tastatura si n-am putut sa scriu nimic.

Fetelor, mi-au iesit analizele la FSH, LH si prolactina in limite foarte, foarte normale dupa o luna de bromocriptina si sunt extrem de fericita; nu mi-a iesit insa bine timpul quick - pe analize scrie ca se indica tratament cu antigoaculante orale si leucocitele care sunt usor crescute. De abia astept sa vad ce o sa zica doctorul.

!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

La multi ani ! Sa va aduca Noul An 2006, ceea ce va doriti din inimasi multa sanatate alaturi de cei dragi voua.
Eu am fost la Szeged ieri pentru prima evaluare dupa 19 zile de marvelnon si dupa ce m-a vazut la ultrasunete a hotarat sa nu mai iau nici o pastila(cred ca ovarele mele erau OK, dar nu mi-a spus).Din 6 ian. incep stimularea 4 zile dupa care ne vedem din nou in 10. Data estimata a punctiei s-ar putea sa fie undeva in 16-17, iar in jur de 20 probabil ET.Aproape ca nici nu-mi vine sa cred ca se apropie "momentul"....Sper sa fie totul ok pana atunci.
Am cumparat de acolo medicamentele(aproape 44.000 ft) - sunt doua injectabile (hormoni - dar nu-mi aduc aminte acum ce...), vitamine pronatal si aspirina de 100.mg.
Mi-ka tu maine mergi acolo....tin pumnii!!restul fetelor ce mai ziceti?
Astept sa mai scrieti ceva si pe 2006.... ,
va pup

Mirabela 11

Mergi la inceput

salutare fetelor!

Mirabela 11 - bafta !!!!!!!!!!!!! dupa cum ai scris de maine incepi stimularea, sper , de fapt sunt convinsa ca o sa fie bine.
iti tinem pumnii, sa faci cit mai multi puiuti si sa evolueze totul bine.
te rog sa ne tii la curent cu evolutia.
am auzit ca sunt probleme la vama la unguri, ca nu te lasa daca nu ai lanturi, nisip si lopata, e adevarat ????

mie tot nu mi-a venit CM, am zis ca mai astept citeva zile (am terminat toata folia ciclo-progynova in 31 dec 2005) dupa care o sa iau altceva, poate-poate imi vine.

va pupacesc dulce, si va tin pumnii la toate.
leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ceau fetele!!!
Am fost in 4 ian. la Szeged; dr. Zadori mi-a zis sa iau in continuare anticonceptionale(fara pauza de 7 zile) pana in data de 17 ian, bromocriptina -jumatate de pastila pe zi, vitamine Elevit si o aspirina de 100 u. pe zi. Din 22 ian, incep Gonalul F(22 -150 unitati ,24- 75 unit.,26 - 75 unit), merional (in 24 si 26) si clostibegit - 2 pe zi. In 26 ian. trebuie sa ma duc iarasi.

Rh, mirabela 11, voi ce tratament ati luat? Sper sa ma descurc sa imi fac gonalul, pentru ca mi s-a parut cam complicat sa folosesc "stiloul" ala.
Am avut si emotii, ca sotul meu a facut spermograma acolo si dr. a zis ca daca nu are ce alege din ea va trebui sa amanam 2-3 luni pana ii da tratament; insa ieri cand l-am sunat a zis ca era totul OK, are de unde alege si ca pot incepe tratamentul din 22 ian. Am fost asa de fericita ca de 1.500.000 gigei constanti de 2 ani, am ajuns la 4 milioane in doua luni dupa branca ursului.

leliutza, pe noi nu ne-a intrebat nimeni nimic in vama de lanturi, nisip sau lopata, am trecut fara probleme.

Rh, ce iti face burticuta? Nu ne mai trimiti o poza?
Va pup pe toate !!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Ceau fetele!!
Ma bucur sa vad ca mai scrieti !!
Mi-ka , la mine vad ca tratamentul de stimulare nu coincide cu nimic din ce luati voi,cred ca asa este si normal, nu avem toate acelasi profil hormonal.Deci am inceput din 6 ian.cu o injectie de 1/2 ml Suprefact, iar de azi pe langa Suprefact mai fac si cate 2 fiole de Fostimon HP 75 NE, Elevit si aspirina de 100.Acestea doar inca doua zile(in total 4 zile de tratament).In 10 ianuarie ma cheama la control, probabil va decide daca mai fac in continuare stimulare.
Sunt putin derutata, pentru ca ieri dupa injectii mi-a venit ciclul(care trebuia sa-mi vina in 12),sunt putin ametita,cu o durere difuza in cap, dar nimic insuportabil.
Care dintre voi a mai avut acesta schema de tratament?Voi cum v-ati simtit?
Rh cum te mai simti? ce face bebele?Ai facut ecografia ?
Leliutza, cand noi am fost in 2 ianuarie la vama, ne-au intrebat doar de lanturi(noi am avut)dar se pare ca acum este aglomerata (se asteapta si cate 4 ore)din cauza celor care parasesc tara dupa Sarbatori.Sper ca pana marti se va rezolva situatia..
Astept sa mai scrieti cate ceva si va pup pe toate

Mirabela 11

Mergi la inceput