szeged
Raspunsuri - Pagina 13

leliutza spune:
salutare fetelor !
ma bucur ca subiectul e activ si vesel
am citit tot ce ati scris,
MiKa - multumesc pentru incurajari, acum m-am mai inveselit putin si m-am hotarit sa iau lucrurile asa cum sunt, ma pregatesc pentru sarbatori, abia astept sa fac bradul, sa impodobesc casa si ascult colinde toata ziua, cine stie ? poate la anul va fi si un sufletel mic in casa....
referitor la traducatoare, da - am nimerit pe mina d-nei blonde Maria , care ma taxeaza cu 30E la fiecare consultatie, d-na care mi-a dat nr. de telefon a avut numai cuvinte de lauda pentru ea, eu nu prea sunt ok, insa mi-a fost jena de socrul meu si nu am vrut sa traduca el, asa ca acum suport consecintele ...
azi merg la farmacie sa caut coada soricelului (imi place denumirea ) si o sa incep tratamentul.
la doctor am intrebat tot ce mi se parea mie neinregula, am pus o mie de intrebari, am intrebat ce medicamente sa iau pentru venirea CM, am insistat pina ce am parut penibila, insa ..... raspunsul a fost sa iau ce pastile doresc numai sa imi vina CM cit mai rapid, sa nu imi fac griji referitor la salpinx, sa nu ma pling pentru ca nu am nimic si mi se pare ca ma doare, sa iau antibiotice daca vreau, ca nu dauneaza la restul pastilelor pt. CM, si asta e .... chiar dupa ce am iesit de la doctor pe coridor eu tot repetam ce sa iau, sa iau Dufaston, sau ce ?! daaaaaaaaaar, acum respir adinc, si sunt convinsa ca o sa fie ok.
Babi - am facut HSG in oct. 2005 la clinica Bega, pe film se vede ca trompa dreapta e ok permeabila, pe cind stinga are un salpinx mare, doctorii de acolo mi-au zis ca tre musai laparo pentru a scoate buba si dupa aia abia sa ma apuc de FIV. Probabil ca nu e asa, si vreau sa cred ca cei de la Szeged stiu mai bine (acum sunt in faza de acceptare a lucrurilor )
RH - ma bucur tare mult pentru voi, imi place ca ai fost si esti optimista si sper sa invat si eu de la tine, ca vad ca a dat rezultate.
eu incerc sa ma bucur cit mai mult de atmosfera de sarbatoare, am fost prin magazine cu jucarii, caut inca cele mai frumoase cadouri pentru nepotica mea de 1 an si pentru finutul meu de 2 ani, ma uit la fiecare papusica si masinuta si nu ma pot hotari, savurez momentele si sper sa avem sarbatori frumoase ....
voi ati luat deja brad ? la noi in resita e o minicriza, nu se gasesc prin piete, sper sa am totusi unul mic si des, tare imi place mirosul de brad in casa.
va pup dulce, si abia astept sa citesc tot ce postati.
leliutza

mirabela11 spune:
Ceau fetelor!
Am inceput tratamentul cu anticonceptionale(marvelon), pe care le iau din a 2-a zi a ciclului(mi-a venit in 14.12) si pana in 5 ianuarie termin o cutie.Din intalnirea cu dr.Zadori, am inteles ca undeva pe la jumatatea ciclului trebuie sa-mi mai faca o ecografie cu ultrasunete, sa vada cum se comporta ovarele inainte de stimulare.
I-am scris mail lui dr.Zadori, i-am precizat "first bleeding", dar el nu mi-a raspuns privind urmatoarea programare.Dupa calculele mele ar trebui sa fie undeva intre Craciun si Anul Nou, dar n-am primit inca raspuns.
Fetelor, sunt cam ingrijorata, nu stiu ce sa fac, i-am scris deja doua mail-uri, .Sper ca nu a uitat de noi!!
Rh, tu ce parere ai de chestia asta?Oare o sa mearga totul ca pe roate?Ar trebui ca la sfarsitul lunii ianuarie( dupa 22)sa am ET.
Mi-katu in ce stadiu esti cu tratamentul? cand ai urmatoarea programare la Szeged?
Va pup pe toate si sa stiti ca urmaresc tot ce scrieti.Mai vorbim si sa auzim numai de bine
mirabela 11

Mi-Ka spune:
Ceau, fetele!
leliutza, ma bucur ca ti-ai revenit moral, asa si trebuie .
Mie nu mi-a placut tipa aia blonda traducatoare de nici o culoare, imi venea sa o strang de gat si sa o dau de pereti cand am vazut-o cum a sarit pe noi. Pe mine m-a avertizat cineva cu privire la aceasta individa si eu v-am avertizat pe voi, dar... In fine, ce te impiedica in continuare sa apelezi la socrul tau? face parte din familia ta, nu? Eu pentru 30 de euro as apela la el, si as lasa jena de o parte. In fond si la urma urmei sunt doar niste probleme medicale...
mirabela 11, daca dr. nu iti raspunde, de ce nu il suni?
Eu am urmatoarea programare in 4 ianuarie 2006, pe la ora 11 dimineata. In noaptea asta sau maine astept sa-mi vina CM, iar poimaine ma duc sa imi repet analizele la prolactina, FSH si LH si incep anticonceptionalele. Pana acum am luat bromocriptina sa-mi reglez prolactina ( si inca mai iau pana in 24 dec.)
Va pup pe toate !
Mi-ka

Rh spune:
Mirabela, poate ca dr. nu iti spune cand ai programare deoarece este o perioada mai dificila fiind sarbatorile si nu stie inca exact cand te poate chema. Ar mai putea fi si faptul ca exista doua adrese de e-mail:
- kaaliszeged@tiszanet.hu (adresa de pe site)
- kaaliszeged@mail.axelero.hu
Noi am comunicat cu ei pe adresa a doua. Tu pe care o folosesti?
Cu drag,
Rh

mirabela11 spune:
buna dimineata fetelor!
acum cateva minute am consultat mail-ul si ...nimic.
Deja devin ingrijorata si panicata, nu stiu ce sa fac, probabil ca maine vom suna la telefon la clinica, dar comunicarea e destul de dificila, nu prea vorbesc bine engleza.
Rh, noi comunicam cu dr.Zadori pe adresa lui de mail si pe prima pe care ai scris-o tu, de a doua nu stiam nimic.
Mi-ka, , tu despre ce telefon vorbesti, ti-a dat dr.Zadori telefonul lui, sau este vorba de cel de la clinica?
Oricum am observat pana acum ca dureaza cam o saptamana intre mesaje, dar azi e chiar o saptamana si suntem nelinistiti.
va pup
mirabela11

leliutza spune:
salutare!
Mirabela cum ai rezolvat? ai primit mail sau ai sunat? sper ca pina acum sa fi aflat ceva de bine.
si eu astept vesti legate de rezultatul spermogramei si spermoculturii, va rog sa imi tineti pumnii .
CM nu mi-a venit, si cred ca o sa am placerea asta de sarbatori, dar ... mi-am facut bradul deja, mine incep pregatirile, simbata fac prajiturile si astept nerabdatoare sa vad ce imi aduce mosul.
sper sa avem parte de sarbatori cu zapada (la noi e zapada de luni) si sa fim veseli.
va pup
leliutza

Mi-Ka spune:
Mirabella 11, eu i-am scris dr. pe cea de a doua adresa de e-mail pe care a scris-o RH; mai am si un nr. de telefon, dar nu stiu daca este al lui sau de la clinica:003662423623. Insa sper ca pana azi sa-ti fii raspuns deja.
Ieri mi-a venit si mie CM, azi am fost sa-mi repet analizele si incep anticonceptionalele.
Pentru ficat ce fel de analize se fac? Cei de la Bioclinica au zis ca nu stiu ce analize la ficat trebuie pentru anestezie si nu mi-au facut analiza la timpul de sangerare si coagulare, pentru ca...au zis ca nu o mai fac. Este asa de importanta analiza asta, trebuie neaparat sa o fac pana la urma?
Va las acum ca ma doare burta de nu mai pot. Pupici,
Mi-ka

Mi-Ka spune:
Dragele, va doresc la toate ca Nasterea Domnului Isus Hristos sa va aduca in suflete numai bucurii, liniste sufleteasca si sa vi se implineasca toate dorintele, in special cea mai arzatoare, respectiv aceea de a avea un .
Rh, iti doresc sa-ti sa ai un frumos si sanatos.
Sarbatori fericite !!!
Mi-ka

mari-lu spune:
Mi-Ka,te confundasem cu o alta noua
de aici,dar poate nimic nu e intamplator si luna viitoare sunt 2 liniute...

mirabela11 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu tot disperata sunt...n-am primit nici un raspuns de la dr.Zadori.Azi oricum am de gand sa sun la clinica.daca s-a intamplat ceva cu el?Daca e plecat cu vreo bursa cateva luni?
Deja nu stiu ce sa mai cred.
Am scris mail-uri si pe a doua adresa comunicata de Rh, dar mi-a venit raspuns cu eroare,ca si cum nu ar fi valida adresa, asa ca am trimis mail pe celelalte doua.
Nu stiu ce sa mai zic, sunt disperata de tot, mai am pana in 5 ianuarie de luat marvelon, interval in care ar trebui sa ma vada o data si sa incepem stimularea.Eu imi faceam planuri ca la sfarsitul lui ianuarie ET....
Va mai tin la curent si va pup
Mirabela 11