Consultatie psihologica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

Buna TBEIa, acum am vazut si eu ce subiect ai postat. Fetele care "voteaza" pt terapie au dreptate pana la un punct. Daca el a ajuns sa spuna ca nu te-a iubit niciodata si te-ar parasi imediat (asa inteleg din ce am citit) este f. serios si nu stiu cat are legatura cu stresul si oboseala. Eu cred (cu parere de rau) ca ar trebui sa iti vezi de drumul tau, sa te ocupi de copii si de tine si acum cat esti tanara, sa iti refaci viata. Problemele acestea se agraveaza in timp (nu cred ca el se va reindragosti de tine sau veti incepe o viata nou, dupa 14 ani in care el pretinde ca nu te-a iubit..), si este posibil sa devina infidel si sa deveniti 2 straini (mai rau decat se poate). Este o greseala sa te gandesti ca pt. copii sa ramaneti impreuna (eu stiu ce inseamna, pt ca sunt intr-o situatie asemanatoare si imi pare rau pt mama, care si-a ratat viata pt noi si acum o compatimesc), iar copii sunt inca mici si nu constientizeaza, mai tarziu o sa fie mai rau cand va vor vedea asa.. Succes si putere si sper sa va rezolvati problemele!

Mergi la inceput