Mamici din Canada (9)
Raspunsuri - Pagina 9
columbiana spune:
Iselin,
eu ma inscriu cu 40 cad (stiu ca e aproape nimic, dar atit pot acum); miine-luni voi fi la HEC la bibleoteca intre 10 (aprox.dimineata) si 18, pe urma intru la curs; daca spui ca ne putem intilni dimineata prin CDN undeva este foarte bine.
Ana
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
CataD spune:
Happy Valentine's Day!
Cum sarbatoriti? Sper sa aveti o zi cat mai placuta.
Noi probabil ca o sa stam acasa (cu bebita, no choice here), dar o sa serbam dupa ce adoarme ea (la 9 se intampla asta)!
Oana, bine ai venit pe topic! Cu timpul se mai obisnuieste organismul cu ce e pe aici si o sa-ti mai revii!
Despre iaurturi: noi mancam numai din cele naturale, ma uit sa nu aiba nimic in compozitie artificial. Laurei ii dam iaurt organic, natural, fara fructe sau altceva in ele. Danone si celelalte cu fructe au o gramada de zahar si conservanti! Iau si Kefir din cand in cand, aveam o firma care imi placea dar nu mai e pe piata, nu stiu ce s-a intamplat cu ea!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
oanadrag spune:
Si eu am probleme cu caderea parului. O pritena de-a mea fierbe apa inainte de a se spala pe cap si mi-a spus ca rezultatele sunt vizibile. Eu apa nu beau de la robinet, chiar cu Brita nu mi s-a parut prea buna la gust. Nici in Bucuresti nu beam apa de la robinet...
Sa va spun de soacra-mea, a luat viza f usor. Si-a depus dosarul la ora 8 si la 11 avea deja viza in pasaport, fara interviu. Alti parinti s-au dus a doua zi si la fel a fost. Poate s-au mai imblanzit...
Am si eu o intrebare: de unde luati peste proaspat,alb pt pitici?
Monicutz spune:
Oanadrag, ti-a cazut parul si in timpul sarcinii?
Eu sunt in 5 luni acum, si de cand am ramas imi cade in acelasi ritm ca inainte sa raman. Eu intelesesem de prin carti, ca nu-ti mai cade parul cat esti gravida. Ca iti cade dupa?!?! nici nu vreu sa ma gandesc daca acum cade asa, cum o sa cada dupa. Si evident cade din cap...de pe picoare...nici o sansa.
Emilly spune:
Oanadrag felicitari pentru soacra cu viza in pasaportcind vine?si eu sper sa-i dea viza lui sora-mea...va anunt eu atunci.
In legatura cu apa eu nu am avut probleme, iar parul mi-a cazut la aproape un an dupa nastere si si-a revenit de la sine.Orice as fi facut era in zadar.
pupicei!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by Emilly
iar parul mi-a cazut la aproape un an dupa nastere si si-a revenit de la sine.Orice as fi facut era in zadar.
La fel .... si eu ....
Chiar ma intrebam daca se poate .... la un an dupa sarcina ?
Cu apa am avut probleme cat timp am folosit cosmeticele de "acasa". Acum cumpar canadiene ... si e mai bine .... asa mi se pare.
Lili
columbiana spune:
Iselin,
astept un semn, cind ai timp si tu, si pot si eu sa ne intilnim-cit mai repede;
Ana
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
iselin spune:
Draga mea Ana eu am timp miercuri si joi dupa ora 16.00. Deoarece tu esti mai aglomerata decat mine ramane sa iei o decizie.
iselin spune:
Aska, nu stiu de ce, dar la mine nu a fost vizibil mesajul tau. Regret. Chiar era bine sa trimitem mai mult acum.
Deci noi am trimis banutii pentru ca fetele au nevoie sa plateasca rebransarea la Electrica.
Deci poti trimite direct in contul ROxanei1974 din banca ta sau de la PostCanada. Vezi ca mai era o mamica din Toronto care dorea sa faca o donatie. Poate va uniti si trimiteti impreuna.
Oricum o sa faci principalul e sa poti face un gram de bine.
Cu drag
iselin spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
Iselin,
astept un semn, cind ai timp si tu, si pot si eu sa ne intilnim-cit mai repede;
Ana
Unde esti miercuri (adica astazi) in jur de 16.00?