Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Emi si mami spune:
Draga Felicity,
In primul rand te felicit pentru sarcina. Sa fie bb sanatos si sa ai o sarcina usoara!
In al doilea rand, te rog frumos sa nu te superi pe mine - nu vreau sa fac pe lupul moralist - dar am observat in repetate randuri cu cata usurinta vorbesti despre avort.
Stiu ca sunt off-topic, dar cred ca nu ar fi rau sa te mai gandesti... Nici un avort nu este "nesemnificativ". Este, pur si simplu, uciderea unui bb. Dar asta e doar parerea mea.
Inca o data, nu vreau sa te jignesc. 
Emi
si mami
Felicity spune:
Da, da, mare dreptate ai Emi si mami, Felicity vorbeste in gura mare despre lucruri la care altii doar shushotesc la coltz la strada.
Natasha71 spune:
Draga Emi si mami,
Chiar daca te-ai adresat numai lui Felicity as vrea sa-ti spun ca si eu am facut o intrerupere de sarcina in urma cu multi ani, eram foarte tanara, la inceputul vietii sexuale, nu stiam prea multe despre contraceptie si nu m-a sustinut nimeni ca sa pastrez acel copil nici material si nici altfel. Nu sunt mandra de asta, dar nici nu am de ce s-o ascund. Este o realitate. Nu a fost moral si ma mustra constiinta ca am intrerupt o viata si nu este nevoie sa vina si sa ma judece cineva asa cum faci tu. Deci da, mi se pare ca faci pe lupul moralist si nu e cazul.
utocatalina spune:
Chi apropo de TPC...ma uit la analiza care am facut-o luna asta, pe 6 ianuarie la Giulesti...Vazind glera doctorita a zis ca am o glera frumoasa, dar conta cum stau gigei si eu zic ca si mibilitatea lor...Mie mi-a zis ca am TPC pozitiv si mi-a scris exact asa: " nr. spermatozoizi cu mobilitate progresiva aproximativ 20/cimp * 20"...de acee eu cred ca are importanta si mobilitatea gigeilor....ei trebuie sa existe si sa aiba si mobilitate progresiva...dar in ceea ce te priveste cred ca este obligatorie intai spermograma sotului, chiar repet-o ca sa fi sigura, si apoi alt TPC...succes...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Chi spune:
Anca, dupa cum vezi, vin repede din urma !
Spermograma sotului tau a iesit OK ? Adica nu exista probleme de cuplu in afara TPC ? Din ce am citit pe site de afara, nu este chiar o investigatie definitiva si definitorie, ci mai mult orientativa. De unde stiu eu, ca baietii sprintari nu erau inghesuiti in alt loc decat acolo de unde a luat dr proba de glera ? Poate sunt mai rusinosi si se ascund ?!
Despre avorturi, cea care nu le-a facut este fericita, iar cea care le-a facut,trage ponoasele in functie de bafta ei. Insa lucrul acesta este o chestiune personala, de optiune.
Alé spune:
Buna dimineata, fetele,
Va scriu repede, repede, pina incep intalnirile de care va povesteam.
Nici eu nu inteleg poate iesi TPC-ul negativ cu glera buna... Poate fi vorba de o mobilitate scazuta in general, nu doar cu ocazia TPC... Nu stiu ce sa spun.
In alta ordine de idei, pisi cred ca o sa faca puiuti, sper, adica. I-a urmarit aseara - bine, nici nu a fost greu sa-i urmarim, ca unde eram noi hop si ei - si se pare ca tataie (motanu are 12 ani) a nimerit.
Imi pare rau ca sint asa incoerenta, dar sint agitata rau de tot. In mai putin de o ora incepe nebunia si sint
.
Va pup si incercati sa va pastrati bunadispozitia si toleranta. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Alé spune:
Si bun venit noilor venite
.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Anca Wish spune:
Chi, spermograma sotului meu a iesit bine. Cu o usoara astenospermie, dar nimic deosebit. Nu a necesitat nici un fel de tratament.
Sincer? Eu nu pun mare pret pe TPC. Nu ma bazez pe nimic, pur si simplu stiu ca voi ramane insarcinata natural cu tot TPC-ul asta negativ.
In legatura cu ciuretajele, scuze, dar nu ma pot abtine. Cand aveam 17 ani am facut unul. Nu am nici o scuza si sper ca D-zeu sa ma ierte intr-o zi. DAR....eu stiu pe cineva aici care nu vorbeste despre asta,,,are o gramada la activ, iar voi o incurajati acum si o compatimiti.
Cine e mai castigat aici???? Cel care nu "vorbeste" si cel care nu recunoaste!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
utocatalina spune:
Mirelas 76
...ce faci scumpete? Au venit rusii sau tot incapatinati sunt? Astept vesti!
Apropo mi-a placut cum ai sfatuit-o pe Iuliana...o poveste cu adevarat impresionanta! Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata