Before Sunset

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

mercic de lamurire. Nu am vazut "Before Sunrise" Recomanzi sa vad intai Before sunrise?

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Sanca... musai Before sunrise, first!.Altfel pierzi mult. Veve, te prajesc, cum sa nu?...sa fie focul mic, sa nu te prinzi?
hai sa asteptam sa vaza fetele filmul, sa nu le stricam placerea...dar dupa aia venim si comentam, da?

Mergi la inceput

Am cautat la librarie si nu am gasit Before Sunrise in database.
Asta e. Kim222 poate il au la voi la tara.

Mergi la inceput

fetelor dragutelor, am gasit si Before Sunrise la bliblioteca. Asa ca l-am comandat astazi, si nu o sa ma uit la Before Sunset pana cand nu vine si filmul asta....
Multumesc de sfat, si o sa va ascult.
Aseara am vazut 21 gm. Bun filmul.

pe curand cu comentarii

Anca

Mergi la inceput

Am vazut ambele filme si mi-au placut mult. Va multumesc.
Le-am vazut in ordine, si bine am facut
Nu m-a avertizat nimeni sa nu butonez televizorul la "Before Sunrise" sa pun subtitle ca eu nu prea stiu germana.. . Dupa ce m-am chinuit cateva minute, am stat sa vad unde duce cearta nemtilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Kim, nu stiu de cumparat, dar de inchiriat le gasesti in Berkeley, la Elephant Pharmacy au Before Sunset, si la Reel au si Before Sunset si Before Sunrise (da' cererea e mare si uneori sunt date toate copiile). Ambele sunt pe Shattuck Ave.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mai, s-au trezit si francezii sa-l cumpere dupa ce a trecut un an de cind a iesit in USA, iar eu imi pierdusem speranta...

Ce sa va spun?!!! Cind am aflat ca ruleaza in oras in VO (adica varianta subtitrata in franceza - fapt rarissim pt ca pe aici e preferat dublajul) am inceput sa topai de bucurie (metaforic vorbind pt ca... si cinspe zile pina la DPN).

In plus, ca sa-mi fie fericirea completa, 3 zile mai tirziu, am revazut la TV si "Before the sunrise".

Intrebare pentru cele (cei) care ati vazut cele 2 filme: care v-a placut mai mult? "Before the sunset" mi-a lasat un gust amarui desi il prefer, poate pt ca am "crescut" si inteleg mai bine frustrarile unor adulti...nu stiu. Cit despre felul in care o privea Jesse pe Céline...ce-as mai putea adauga?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fetele, le-am vazut si eu...mi-au placut de numa'..
ce mi-a placut mai mult si mai mult...hmm..stilul semialert in care se desfasura actiunea, naturaletea intrebarilor,firescul lasat in voia lui, rochia ei,viziunea mixta francoamericana si alte insiruiri de chestii marunte...detaliul face deliciul filmului si mai ales urmarea unei senzatii/intuitii/situatii...
sa va mai zic ceva ...filmele cu Amelie Poulain sunt iarasi o nebunie..sunt cateva supereusite..mi-au mers la suflet..eu am fost la Blockbuster si am cerut filme cu ea..stiluyl este superb..imi scapa titlurile/...asa de m-au prins detaliile..
ah ,unul este L'auberge espagnole...
asa si inca ceva ,vedeti ca la Blockbuster le dau pe ambele(cand comanzi de acasa) Before sunset si Before sunrise deodata la acelasi pret ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Laura, ma bucur nespus ca am mai intilnit pe cineva caruia i-a placut "L'auberge espagnole". E unul din filmele mele preferate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu nu stiu franceza...dar va referiti la ...apartamentul spaniol?

Super ....si noua ne placut mult...mult...si Amelie...

Luca cel frumos

Mergi la inceput