Joc "In jurul lumii" - istorie/geografie (5)
Raspunsuri - Pagina 14
aysha spune:
Trinidad and Tobago?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
aysha spune:
Cea mai mare adincime maritima este in acest ocean si se numeste....?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
DianaR spune:
Julia, seamana dar nu rasare. Malta are o insula principala si inca 3 insule mai mici, si nu e parte din Commonwealth.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
juliafin spune:
da,Diana.Stiind ca engleza e limba oficiala,am zis-o la plezneala.la"de toate",daca tot esti pe acolo,deblocheaza tu jocul.Pe Carmen nu am vazut-o azi prin zona.
DianaR spune:
Julia, aici cred ca poti tu continua, stim cu totii ca ai dat raspunsul corect (de fapt a mai fost intrebarea, stiu ca eu am raspuns la ea). La "de toate" a deblocat Carmen jocul si deja i-am raspuns .
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
aysha spune:
Ca,Julia.
Scuze...cazuse reteauasi nici nu am stiut ca intrebarea a mai fost pusa
Cu sinceritate,Aisha.
juliafin spune:
voiam sa scriu asa:cum Aysha e mai noua si nu a stiut ca intrebarea a mai fost pusa ,iar eu sunt racita si ma duc in pat,sa continue Aysha!