Jocul cu de toate (14)
Raspunsuri - Pagina 6
aysha spune:
OCHA (DHA)?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
juliafin spune:
de ce se fac glume rele despre blonde?
e vorba de un aspect psiho-social(psiho=psihologic,nu psihiatric)
onutza spune:
pentru ca blondele sint considerate a avea inteligenta mai redusa ...ca sa ma exprim frumos ...
Semnat,
Blonda de mine :-)
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
RA spune:
Hi!Hi!Ce intrebare,dom'le!Sa n-o iei pe coaja pt. discriminare(de culoare a parului)!
Pai hai sa ma bag si eu,roscata de mine!
Sa zicem c-ar fi mai "slabe de inger" si de obicei tendinta societatii este sa-i atace pe cei mai putin combatanti!
Sa zicem ca-s mai sclipitoare(cat is tinere,c-apoi...)si brunetelor si barbatilor le e putin ciuda,primele ca nu-s la fel si ei ca nu intotdeauna au acces!
Pai cam asta-mi vine-n cap!
juliafin spune:
quote:RA,eu sunt blonda
Originally posted by RA
Hi!Hi!Ce intrebare,dom'le!Sa n-o iei pe coaja pt. discriminare(de culoare a parului)!
Pai hai sa ma bag si eu,roscata de mine!
Sa zicem ca-s mai sclipitoare(cat is tinere,c-apoi...)si brunetelor si barbatilor le e putin ciuda,primele ca nu-s la fel si ei ca nu intotdeauna au acces!
Pai cam asta-mi vine-n cap!
Esti foarte aproape de adevar,doar mai pune ceva !
raspunsul e rezultatul unui studiu facut de o univesitate prestigioasa din Germania,nu luat din ziarul local sau de la "Radio santz"
RA spune:
Daca nu ziceai ca-s din Germania,o mai puneam si pe aia cu minoritatea numerica!Desi peste vreo 2-3 decenii s-ar putea sa se includa si asta-n studiu,ca la afluenta de bruneti cu care se confrunta Germania... si la cat de alarmant creste procentul de peste saizeci de ani la ei...
Ei,hai c-am ajuns de tot pe langa...
Ma mai gandesc...pana atunci
PS. Daca intre timp da cineva raspunsul corect,te rog mult sa dai linkul(daca-i in germana,nuuu!)fiindca ma intereseaza.
juliafin spune:
aaaa,un link???eu am o carte,dar daca am timp voi incerca sa dau de ceva pe internet,dar tare imi teama ca va fi pe deutsch!!poate ai noroc sa aiba si ceva in engleza