cer permisiunea
Buna !
Cer permisiunea de a da o informatie legata de consultatiile psihologice . Cunosc o doamna ,psiholog de exceptie ,a lucrat multi ani la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului [IOMC-Bd. Lacul Tei] ,poate a-ti si cunoscut-o , se numeste Mariana Purec. I-am propus sa ofere consultatii de specialitate celor interesati si a acceptat in limita timpului liber [momentan ].Am scris un anunt la mica publicitate ,sper sa fie o informatie utila si sa nu fi incalcat vreo regula a forumului. Toate cele bune ,Mihaela
Raspunsuri
freeflo spune:
tocmai ce era mai important nu adaugasem -tel.32x.xx.xx Mariana Purec
Toate cele bune ! Mihaela
qsar spune:
Mihaela,
1. Numarul de telefon il poti da celor interesati (numai cu acordul d-nei Purec!!!) prin mesageria privata.
2. Propunerea este foarte interesanta, insa imi este neclar ceva: d-na doreste sa dea consultatii si raspunsuri aici, pe forum? Astept raspunsul tau.
Multumesc,
Q
freeflo spune:
O sa iau legatura cu dinsa si o va comunic raspunsul . Banuiesc ca in limita timpului disponibil [preda si ore de specialitate ] ar fi de acord , dar aceasta este doar o opinie personala. Urmaresc acest site de un an ,cred , si va felicit pentru tot ce se intimpla aici .
Mihaela
qsar spune:
freeflo,
1. Eu nu sunt "dvs." sunt Gabriela. Sau Q (chiu) cum imi spune toata lumea.
2. Multumim tare mult pentru oferta. Dupa cum vezi, aici se pun intrebari la care raspund atat psihologii de pe site (membri ca si noi) dar si alti utilizatori care au trecut prin experiente asemanatoare sau care simt ca o persoana care posteaza la cabinetul Psi are nevoie pe langa sfaturi profesioniste si de-o mana intinsa sau o vorba buna. Este, daca vrei, un amestec. Poate ca vom gasi o alta formula, prin care sa putem beneficia si de experienta si stiinta doamnei Mariana Purec, cu atat mai mult cu cat specializarea domniei sale o apropie de preocuparile noastre, copiii. Poate, in masura timpului, doamna ne poate da o mana de ajutor in probleme ca cele ridicate la subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40067" target="_blank">baiat care se joaca cu papusile. Cum sa reactionam? cum sa actionam? Ce pot face parintii in asemenea situatii?
3. Pentru cei care sunt interesati sa ia legatura direct cu doamna Mariana Purec, freeflo a pus un anunt la mica publicitate. www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=1426" target="_blank">Aici.
Multumesc inca odata pentru oferta. O voi prezenta si proprietarilor site-ului.
Q