carnaval la gradi! tema? APA!!!
Raspunsuri - Pagina 2
iileana spune:
Gianina-Alina, incearca o cautare pe google dupa "water costumes", s-ar putea sa gasesti citeva idei (eu m-am uitat un pic dupa pinguin, din pacate n-am gasit nimic...Am vazut, in schimb, balena, broasca testoasa...).
Pentru Q, hai sa-ncerc eu un raspuns:
- la gradinita baiatului meu sint, pe an, 4 serbari cu tema + 1 carnaval. Si-nca un carnaval, la gradinita de vara.
- De cumparat se gasesc costume la Carrefour, la magazinul Karnaval, si, cu totul intimplator, la alte magazine. Pretul e cam 1 milion, uneori chiar mai mult, problema e ca oferta e foarte redusa, asa ca e o iluzie sa-ti imaginezi ca, odata investitia facuta, copilul tau va fi singurul costumat astfel. Am vazut la carnavalul gradinitei vreo patru Spiderman-i, vreo trei pirati, etc. Cam trist...
- Eu nu ma pricep la croitorie (cusut, croit), in schimb compensez cu oaresce abilitati la bricolaj (cartoane, sirme, sfori, materiale lipite, chestii d-astea gen "din nimicuri lucruri utile"). Iar timp gasesc, la nevoie, ca doar n-o sa las cupilu' necostumat. Mai precis, noptile.
- Tudor e inca mic, asa ca am evitat costumul din cap pina-n picioare (mai incomod, mai greu de imbracat, tine si cald...), m-am multumit cu combinatii de haine normale + accesorii specifice temei (unele cumparate, altele facute de mine). Si nu ne-am facut de ris, pina acum. A fost iepuras, clovn, marinar, doctor. Plus costum national, dar asta oricum n-ai cum sa-l faci in casa (am avut norocul de a gasi costumul tatalui meu, de cind era el mic).
- Suma variaza in functie de disponibilitatile financiare ale momentului. Cam 500.000, sa zic?
Probabil cind copilul va mai creste, vor mai creste si pretentiile. De-abia astept sa-i pun foarfeca, plusul si lipiciul in mina, sa contribuie si el cu ceva!
iileana spune:
quote:
Originally posted by gianina-alina
ileana : am incercat ....si am gasit!!!!!!!
Ce? Cum? Unde? Cind?
Arata-ne si noua, pliiiiiiz!
pentru pinguinica ta.
gianina-alina spune:
o sa incerc sa-ti scriu exact adresa, ok? nu stiu sa pun link :(((
deci:www.buycostumes.com\ProductDetails.aspx?ProductID=10498&PCatID=mascotcostumes&ccatid=mascotbirds
sper din suflet sa poti sa gasesti!!!
sint doi pinguini!!!!! amindoi tare frumosi!
giani
qsar spune:
http://www.buycostumes.com/searchresultsgridview.aspx?Keywords=penguin
Astia sunt? Sunt suuper haiosi! Succes!
Q
gianina-alina spune:
multumesc qsar!
da, astia sint!!!!primul si ultimul sint tari de tot!
si cred ca nici nu-s greu tare de "confectionat".
la cap o sa am ceva probleme....dar cred ca o sa-i fac ciocul din ceva carton imbracat in pinza...
ma jutati cu ceva idei legat de asta?
giani
qsar spune:
Mie cel mai tare mi-a placut www.buycostumes.com/productDetail.aspx?productid=5104" target="_blank">asta. Nu-i chiar usor de facut. Poti sa faci o combinatie: pantalon si frac negre, vesta alba. Poti adauga papionul si chiar un joben. Pentru cap, poate este mai simplu sa incerci sa faci un fel de caciula gen cosmonaut, o pereche de "ochelari" (numai ramele, daca gasesti din alea rotunde, negre, mai grosute) si un cioc pe care-l prinzi cu siretel elastic pe sub caciulita. Pentru cioc este mai simplu sa folosesti carton si folie autocolanta orange pe care desenezi cu marker "narile".
Succes si asteptam poze!
Q