Mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 5
CRIXIA spune:
Narcisa, am vazut ca ai pus in profil "8700-CT"! Noul cod postal al Constantei este 900000, iar ultimele tri cifre se modifica in functie de zona, strada. De exemplu eu am 900117.
Tatiana, ma bucur sa aud ca domnisoara doarme bine si ca nu te-a chinuit. Vezi, te odihnesti si tu ca omu'!
Despre soacra-Bia-plecat la munte, nu sunt de acord sa se tina dupa voi socrela, dar sa nu-ti fie teama ca raceste Bia la munte, daca va hotarati sa mergeti toti trei cumva. Nu este viscol ca la noi, este placut chiar daca este mai frig(rece).
Racushoarele Cristina& Alexia
narcisa spune:
Crix, multumesc,stiam eu ceva, da eu oare unde pot sa ma uit ce cod am? Soveja nr.96? Ca sa vezi ce problema am eu la ora asta.....
quote:
Originally posted by CRIXIA
Narcisa, am vazut ca ai pus in profil "8700-CT"! Noul cod postal al Constantei este 900000, iar ultimele tri cifre se modifica in functie de zona, strada. De exemplu eu am 900117.
Tatiana, nu-ti face probleme cu mincarica, uite piticii nostri sint atit de diferiti, ca daca Vivien creste in ritmul de pina acum, cred ca peste vreo 3 ani o sa creada lumea ca ea e surioara cea mare si nu invers. Noi avem acum la Pampersi acelasi nr. 4+ pt. amandoi, intr-un fel e practic, ca nu-i mai incurc.
narcisa
roxanaz spune:
Narcisa, hihihi. noroc cu Biutza ca e de categorioa "pana".... sa o vedeti ce dragutza e cu cerceii...o adevarat domnisoara!!!!
daca vrei codul te duci la www.posta-romana.ro si acolo iti da codul ptr adresa ta.
CRIXIA spune:
Pana vine Tania de la examen cu vesti bune de ... s-o sarbatorim pe Narcisa, ca mamica eroina si pe Vivien,ca un copil frumos cuminte si reusit!
NARCISA, sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru curajul de a avea doi copii, putere, rabdare, sa-i cresti cu dragoste!
Laaa muuulti aaaani Vivien!
Cornelia spune:
Narcisa, sa-ti traiasca fetita mare de un an! Multa fericire intregii familii!
La multi ani Vivien! Sa fii sanatoasa si fericita! Multi pupici din partea noastra!
Cornelia (25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
caty spune:
La multi ani Vivien!
Narcisa sa-ti traiasca printesa, sa fiti toti sanatosi si fericiti.
Pupici pentru mami curajoasa cu 2 copii.
caty
roxanaz spune:
buna dimineatza!
LA MULTI ANI VIVIEN!!!! sa traiesti sanatoasa si fericita si sa ai numai bucurii in viatza si noroc!!!!
hehehe Tatiana nu te mai agita mama atita, doar eram pe fuga....las ca te calcam noi...de o sa vrei sa plecam mai repede! nu uit, simbata ma uit la selgros de humana.
Tania, baftaaaa.....te asteptam cu vesti bune!!!!
scuze, vorbim later ca maimutzoiu meu e ofticat sa l-am demucizat, ma duc sa il impac un pic.
pupicei
roxanaz spune:
nici o veste inca...? cre' ca s-a imbatat de bucurie...
la noi e tara maraitilor azi... fitze, nervi, maimutzareli...mi-a facut si un pic de febra...din astea.
gagici ce e cu linistea asta pe voi azi????