Pestoiaicele sunt pe aici? (7)
Raspunsuri - Pagina 14

fulguletz spune:
 sunt deja ametita de atatea urari
..merci va pup si va iubesc!
azi fac 30 de ani fetelor! ptiu  ce mai trec anii!
David a fost operat de 1.hernie deasupra ousorului drept si de 2.rotire a ousorului . Acum e bine, maine mai mergem cu el la control. 
P.S. fulguletz, sa fii iubita si sanatoasa si sa nu te mai doara niciodata nici o masea!
 lui David voinicelu', tras ca prin inelu'  (1 dec. 04) 
pozitze 

danamunti spune:
 Buna fetelor!Si eu sint o pestoaica dupa unele zodiace,dupa altele nu,asa incit sint nici nu mai stiu ce sa cred.As vrea sa intru si eu in clubul vostru.Sint nascuta pe 19 febr 1979.Oricum eu ma identific cu ce ati scris voi pina acum,asa ca trebuie sa fiu pestoaica
!Ma bagati si pe mine pe listuta?
Am vazut ca Daniela_daneza a postat un mesaj acum citeva saptamini unde m-as fi incadrat si eu in zodia pestilor.Poate cineva sa ma scoata si pe mine din dubii?Adica daca sint pestoaica sau nu?![]()
![]()
![]()
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

pufymic spune:
 Felis eu am vazut pozele si e superb galbiorul tau!!!
Fulguletz multa sanatate lui David si sa-ti treaca durerile de masele
!
Pupici!
Ioana
&
 Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

CRISMIR spune:
 Pestisori va multumesc la toate pt urari!
LA MULTI ANI  si din partea mea si sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri!
Sunt tare grabita ca asta mic maraie,cred ca are treaba cu gingiile,ca ne cam supara..desii mai avem pana ne ies dintisorii,ne chinuim cu formarea gingiilor
Va pupam si sa aveti o primavara minunata!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100

Emilly spune:

FULGULETZ!!!!!!!!!!....LA MULTI ANI CU SANATATE SA ITI DEA VIATA TOT CE DORESTI...!!!sa fii sanatoasa, fericita si casa sufletului plina de bucurii
vrem tort si sampanie....

de la mine pentru tine!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

elyanne spune:

La multi ani Fulguletz! 

Felis eu am vazut pozele si chiar am scris in mesaj ca e un scump Mihaita galbior! 
Danamunti bine ai venit!
Elena cu cipilica
Eliana si 
 Elena (23.10.2004)

Leta spune:
 Buna, sirenutze. 
N-am mai avut timp sa intru pe forum, dar ma gindesc la voi si va urez, evident 

LA MULTI ANI!
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea

FELIS spune:
 Nu e nici un pestisor nascut astazi?...
Las ca venim maine gramada![]()
Multumesc fetele care s-au uitat la pozici la galbiorul meu...
 Tare mai sunt mandra de el!...![]()
Felis si 
 Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra! 

Maruta spune:
 azi e zi de pauza .... trebuie sa ne pregatim 
 pt ziua de maine ... 4 sarbatorite avem ...
noroc cu Nally ca a facut lista asta 
... 
Felis - eu cand am vrut sa intru sa-ti vad pozele mi-a dat error ... sper sa-l vad si eu pe Mihaita la botez 
in rest ce sa va spun nici nu stiu cand a trecut 1 si 2 ... parca ca vad ca si azi o sa fie nebunie mare ...
cu ziua aia ... cand ne intalnim noi fetele ... ce se aude ?
parca vad ca se termina zodia si noi tot nu ne-am intalnit ...
bun venit danamunti - daca tu zici ca esti pestisor ... pai asa trebuie sa fie .... si eu sunt ultima zi din pesti .... mama imi spune mereu "esti un peste cu coarne - adica am imprumutat de la berberc "cornitele" - dar eu cel mai mult ma regasesc la pestisori ... 
pupici fetele si pregatitiva pt ziua de maine ... avem petrecere mare 

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

FELIS spune:
 LOREDANA... chiar asa: cum ramane cu intalneala?...
Mei pestisori, da chiar asa de rau va petreceti ca nu mai scrieti pe aici (noroc cu Marutza , sau noroc cu ziua asta in care nu avem sarbatoriti?)?
Ia ziceti cele care deja v-ati sarbatorit, cum a fost?...
Felis si 
 Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!