Desprecopii.com pe platforma Microsoft

Desprecopii.com pe platforma Microsoft | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Asa cum probabil cei mai tehnici dintre voi au observat, desprecopii.com foloseste tehnologie Microsoft. Pentru partea de Content Management site-ul foloseste un CMS Complex produs de o companie mica olandeza la care am lucrat timp de 2 ani. Alegerea acestui CMS are la baza faptul ca mai mult de 30% din el este dezvoltat de mine personal, iar arhitectura sa si modul sau de functionare le cunosc pana la cele mai mici detalii tehnice. Pentru forum am obtat pentru Snitz Forums pe care l-am modificat si la care am adaugat ceva functionalitate.

In urma cu 10 minute am luat (ad-hoc) hotararea sa mut site-ul pe o solutie bazata pe SharePoint. De aceea in urmatoarele 2,3 luni o sa ma ocup cu dezvoltarea unei solutii noi care in viitor va sta si la baza site-ului www.desprecopii.com.

Daca printre voi sau printre sotii/sotiile dumneavoastra exista programatori si arhitecti interesati sa participe la acest proiect ... let me know. Evident ca cine are deja cunostinte in programare .NET si/sau experienta cu SharePoint este mai mult decat bine venit.

Munca este benevola! Ce aveti de castigat?

- faptul ca veti fi parte a unui proiect extrem de interesant care se va finaliza probabil cu una dintre cele mai complexe implementati SharePoint din Romania/Europa (un real business case pentru campania Microsoft Get The Facts)
- faptul ca veti avea ocazia sa va specializati intr-un produs bine vazut de analisti si implicit cu un viitor stralucit!

Aceste doua argumente, plasate pe CV-ul dumneavoastra ar trebui sa va creeze un real avantaj daca sunteti in cautarea unui job nou.

Cei interesati ma pot contacta la florin@desprecopii.com

Florin Popescu
P.S.
Cei care simt nevoia sa-mi comenteze decizia sau sa se lanseze in discutii PRO/CONTRA Microsoft sunt liberi sa o faca. Din pacate insa nu cred ca am timpul necesar sa-mi argumentez tehnic decizia asa ca nu am sa le raspund.