Oooo, si eu am patit-o cu Taromul, de fapt toate ar fi fost ok, dar stuardesa era foarte intepata. Sotul meu, care nu vb bine romaneste a intrebat-o cum o cheama(pt ca urma sa serveasca pe partea unde eram noi+plus el e prietenos si sociabil)si a intrebat-o in romana(gresala mare mai ales ca el nu vorbeste bine) si ea foarte intepata i-a raspuns ca nu conteaza cum o cheama, si ca el sa se exprime cu "dumneavoastra" nu cu "tu". Am ramas amandoi masca, el mai ales pt ca nu era obisnuit cu astfel de tratament pe nici o alta companie aeriana. Sa nu va spun ca pe tot zborul nu a zambit macar o data nimanui(de stuardesa vorbesc)....
Toate astea fiind spuse, au preturi destul de bune la Tarom, deci daca puteti sa inchideti ochii la fitele suardeselor...e ok.
Adela
Experienta mea nu e mare,dar mie mi-a placut TAROM...
Prima calatorie a fost cu compania greceasca OLYMPIC... La dus a fost acceptabil,chiar bine pot spune(din fericire,pentru ca eram prima oara in avion),la intoarcere insa a fost teroare.Avionul era model vechi si ma simteam ca in autobuz cind rotile te fac sa "dansezi" pe scaun...
Anul urmator am calatorit cu TAROM si a fost excelent si de atunci TAROM,TAROM,TAROM...
Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS