Copilasi de Aug-Sept 2003 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

pentru tatal lui dana-ene! asa bunic mai zic si eu! bravo!
deja m-au luat toate caldurile cu briza asta de la satu-mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

oana... la tf poate e mai usor sa mentii aprentele, da' sa incerci asta cu ea in casa... maia re si un talent teatral fantastic, cum nu-i iese planul, incepe sa boceasca si sa comenteze, cum ca ea e aia oropsita, ca noi suntem vinovati, ca nu stiu sa-mi respect parintii... de parca eu nu sunt om si deciziile mele nu trebuie respectate!
la un moment dat stiti ce aberatii debita?? ca, daca legea i-ar permite, si ar putea, m-ar declara mama denaturata sa mi-l ia pe andrei. am ramas tablou! i-am zis si eu ca numai sa incerce, ca sunt in stare de absolut orice ca sa-mi pastrez copilul. asa ca... ce sa mai comentez?! si mai si pretinde uneori ca ea glumeste... pai atunci eu chiar n-am simtul umorului daca nu pricep o gluma atat de "evidenta". si stiu ca dupa o gluma oamanii rad, nu arunca flacari pe ochi...
si stiti cand fusese asta?? era un caz la brasov, cu doi tineri, cae se chinuiau sa-si ingrijeasca fetita, nu aveau servici, dar munceau pe unde apucau. parintii ei nu fusesera de acord cu casatoria, asa ca nu-i ajutau deloc. iar bunica mai ca rapise fetita. de ce?! pt ca nu aveau salarii de milioane si locuiau intr-o garsoniera. ei, si de aici i s-a aprins ei beculetul ca ar putea sa mi-l ia pe andrei, ca nu sunt in stare sa-i ofer ce i-ar oferi ea!

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana-ene, am primit mai multe e-mailuri virusate de pe adresele tale! ATENTIE!!! Ai calc. virusat!!

Cristina am o rugaminte...trimite-mi un e-mail cu adresele fetelor, sa trimit la toate animalutele. Sotiorul meu a sters din adresa comuna(omss) toate mailurile in care aveam adresele voastre si nu le aveam salvate. Pe yahoo te rog sa le trimiti.

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

poze in zapada

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Salutare mamici!
Iar am ramas in urma...am uitat sa platim netul
Cristina ma bucur ca esti bine!
Mihaelavoi aveti mei zapada, nu gluma, la noi a inceput sa se topeasca si este o flescaiala.La Zalau a stat, de fapt mai are aprt. acolo, a matusa a mea (Muresan), sora lu' tata, si fetele ei, 3, ele sunt acum plecate in strainatate la munca, poate le cunosti!
Nico si noi avem tot 8 dinti, 4 sus si 4 jos, si gingii super umflate!
Referitor la parintii, tata, doar el mai este, este de "plastilina", face tot ce-i spun, problema mea este ca are o varsta si...
In rest multa sanatate mei fetelor sa scapati de stafilococi si alte "ganganii" si ma apuc sa mai citesc...
la bebici si aveti grija de burtici!

Luminitza, mami de Alexuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitap_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

cristina-mama ta e mai "avansata" la cap decat maica-mea, pot sa spun ca a "batut-o", nu stiu de unde vin tot cu aceleasi texte! vad ca tu esti bine si andrei cuminte de te lasa sa te dai atat pe net!

am uitat sa spun ca il pup pe Matei al lui Mih si ii doresc sa se faca bine cat mai repede!

acum o asteptam pe nasa lui Erik, care vrea sa-i aduca un cadou de Mos Craciun ca a fost plecata si nu a putut veni.
pe urma poate o taiem la cafelutza prin oras, la o partida de "linge vitrine", ca pana la salariu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, imi pare rau !

Fetelor, sa nu ma injurati daca vin de pe adresa mea asemenea mailuri. Mailurile vin de pe calculatorul de la serviciu, care e in retea si se pare ca avem o "multime" de virusi pe-aici.
Mai bine nu deschideti nimic de la mine, ca nu v-am trimis in ultimul timp nimic.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Mai ce complicatii cu familiile astea.. ca sa vedeti in ce ne-am bagat facandu-i pe astia mici
Eu tocmai am facut greseala sa cumpar o carte care se cheama "Greselile parintilor ii pot distruge pe copii". Nu am citit inca decat primele randuri si am aflat deja ca daca nu ii poti creste mai bine sa nu ii faci, adica sa nu ii lasi toata ziua la gradi sau la bona samd. Ei bine, inainte sa comentez, o sa citesc sa vad care e ideea pana la capat, sunt convinsa ca nu poate fi atat de radicala. Va tin la curent Sper sa nu fac vreo depresie

M-a sunat azi o draga clienta sa imi spuna ce frumos si soare e la mare!!!! As renunta la toata zapada din lume pentru un ochi de mare si o plaja goala acu'!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana-ene, nici o problema, eu m-am prins cum sta treaba dupa ce am vazut 2 mailuri de la tine, fara nimic serios, la care antivirusul m-a avertizat ca e un virus si sa sterg e-mailul. M-am gandit ca e de la serviciu problema.

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

poze in zapada

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut!
Deci, Cristina, cum ati trecut peste ziua asta, ca de la 12 si ceva vad ca m-ai mai zis nimicutza...
Se pare deci ca e nasoala treaba. Dar, totusi: ea vorbeste serios cu mama denaturata? Si daca da, tu o iei in seama?
Si mama ce de talente nu mi-a facut, ce de c\scandal, cu palns si rugaminti... ba ca barbata-miu nu-i bun de mine, ba ca nu ne-am gandit bine inainte de a face un copil, ba ca nu suntem zdraveni ca vrem sa ne luam ap la et 9... ba ca nu sterilizez biberoanele suficiente minute, ba ca nu fierb apa de ceai 5 minute, ....ca de ce ii spal Elizei de al 1 an hainele cu ale noastyre, ca de ce ii da ta-su sa muste dimn marul lui, si cate si mai cate... si a stat la noi 7 luni, ca eu eram la serviciu si n-aveam cu cine lasa fata...
La un moment dat s-a potolit. Cred ca pana la urma a inteles ca orice mi-ar spune, replica mea va fi aceeasi "Mama, nu intelegi ca oricum fac cum vreau eu?" Acum a incetat. Nu de tot. Dar s-a potolit. Nu stiu, sa fie varsta, faptul ca a iesit la pensie, alte probleme, alte prioritati?
Acum, daca intra pe un teriotoriu alunecos si vede ca eu sar imediat in sus, schimba repede vorba.
Acum imi pare rau ca am suparat-o mult. Dar asa a fost, la momentul respectiv.Am si eu fixatiile mele, sunt la casa mea, n-am 15 ani, gata cu indicatiile!
Probabil ca si noi si ei, parintii nostri, gresim in aceeasi masura. Macar de-am fi noi mai intelepti cand ' om ajunge la pensie....
Dar, intr-adevar, chestia asta cu luatul copilului si declararea de mama denaturata e haioasa. Da' ce zici ca are cu tine? Nu-l hranesti? Sta murdar? Ofofofof.... Pacat ca bebeii astia ajung de multe ori sa fie martori la asemenea scebem si numai bine nu le face....
Sisi - sa ne tii la curent cu cartea asta. Avand in vedere ca in unele tari poate sa vina cutare autoritate de la stat si sa te ia de ciuf ca se uita copilul la nu stiu ce la TV,m sau chiar sa ajungi la judecata pentru cine stie ce bazaconii spune de pusti pe seama ta.... nu era poate mai bine pe vremuri? Oricum, incepe straniu. Cum adica sa nu-l lasi cu bona sau la gradinita? Da' un' sa-l lasi?

Si apropos: voi v-ati plictisi daca ati sta numai acasa? Eu, va spun sincer, daca n-as avea grija zilei de maine, as sta acasa nenica... si nici ca m-as plictisi!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anca, sper ca glumeste si nu am eu simtul umorului. nu stiu ce e in capul ei.... atata timp cat de un an o chinuie ideiile astea...
si chiar nu stiu ce inseamna la ea mama denaturata!as fi chiar curioasa.... dar nu aprofundez, sa nu-i dau idei!
si mama n-a mai aparut azi. dar pe la 13:00 nu mai bocaneau vecinii si m-am culcat si eu cu andrei.... pana la 5!
apropo, anca, pe messenger n-ai ID?

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput