Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
onitza spune:
FELIS, adu-ti aminte de Dumnezeu , cate minuni a facut, cati oameni cu probleme a ajutat, chiar si in zilele noastre, cu credinta adevarata vei reusi poate nu sa vindeci total baietelul, dar sa-l faci sa aiba o viata normala si sa fie fericit in sanul familiei voastre; si sa stii ca baietelul tau ar putea fi mai iubit si mai respectat decat un altul rasfatat si obraznic; o sa fie respectat de oameni cu un anumit nivel de inteligenta, asa ca nu te ingrijora, noi suntem alaturi de tine...stiu, e usor sa dai sfaturi si sa consolezi pe cineva, e adevarat nu putem sa ne punem in locul tau, cel putin , eu una am incercat si nu am reusit decat sa lacrimez si sa simt un ghimpe in inima, asa cum au patit si fetele de pe site, sunt convinsa, da, adr asta la prima vedere a problemei, cu timpul, vei reusi sa te acomodezi si il iubesti enorm a sa cum e, adica un copil normal...este al tau...totul va fi bine...noi suntem alaturi de tine!!!!!!
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
adriana spune:
Multumim Felis ca ne-ai impartasit din aceasta durere a ta. Eu o simt.
Partea buna e ca aici ai o multime de surori cu care sa vorbesti si care te vor ajuta. Eu am doar o sora si uneori nu suntem de acord in toate..
Pot sa zic totusi ca ma gandeam la ceva mult mai rau. Daca poate fi caracterizat in anumite limite raul.
Mihaita va trai, si cu suportul vostru se va integra intr-un fel in viata. Daca-i faceti un frate sau o surioara poate va fi mai usor. Eu cred ca se va schimba si in Romania felul de a privi copii cu aceasta boala.
Acum simt ca orice cuvant e aiurea..
Te imbratisez,
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
andreap spune:
Felis,suntem alaturi de tine,macar cu gandul si daca putem sa facem ceva sa te ajutam spune si fii sigura ca vom face.Ai incredere in Dumnezeu si nu-ti pierde speranta.Copilul tau merita ce-i mai bun din tine si are nevoie de tine puternica.Ai dreptate sa-l consideri un copil normal;asa trebuie privit de tine,de noi toti.iar noi,daca o sa ne intalnim toate vreodata,o sa-l privim ca pe un copil normal.Ptr.tine e copilul tau oricum ar fi.Au dreptate fetele:nu te izola.Noi suntem aici,atat la bine cat si la greu.am ras impreuna,o sa plangem impreuna si o sa te ajutam daca ai nevoie de ceva.In ce consta tratamenul si cam cat ar costa?Poate se poate face ceva.Din partea noastra ai tot suportul,poate chiar financiar daca ai nevoie
Te pupam si va dorim tot binele familiei tale si lui Mihaita.Sa fiti tari!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mara03 spune:
felis, stau in fata tastaturii si nu stiu ce sa spun, ce sa scriu. fii tare si mihaita va avea o viata frumoasa si normala alaturi de voi.
bumbacel, m-ai impresionat tare !!!!
ne inscriem si noi pe lista de prieteni ai lui mihaita!!!! prieteni adevarati!!!!
va pup!!!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
ad_rianna spune:
FELIS as vrea sa-ti spun ceva dar simt ca orice ar fi de prisos. Nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treci. Ma rog la Dumnezeu as fie bine, sa fie mai bine decat la alte cazuri. Nu stiu...imi cer scuze, cuvintele nu vor sa iasa...Se zice ca toate se injtampla in viata noastra cu un scop...Nu stiu cum este permis insa sa se intample asa ceva. Stiu doar ca va fi un copil inconjurat de multa, multa dragoste, si nu doar din partea familiei tale. Promit sa-mi educ copiii in asa fel incat nicicand un alt copil sa nu sufere din cauza lor.
Si mai stiu ca vei avea mult suport. Aici suntem multe care iti suntem prietene si Mihaita la fel va avea multi prieteni.
Te iubesc si va doresc tot binele din lume.
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Ele spune:
Feliscuvintele sunt de prisos. Ai toata dragostea mea si sa stii ca aici nimeni nu te va privi ciudat si sunt sigura ca toate te vom privi cu mult mai mult respect decat inainte, pentru ca stim ca esti puternica si o luptatoare.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
FELIS spune:
Va multzumesc f mult fetelor!...
BUMBACEL ... nu stim ce va fi in viitor, dar m-ai impresionat f mult.
quote:
Te imbratisez si stiu sigur ca Mihaita are un prieten, pe baietelul meu Tudor.
AD_RIANNA ideea de baza este cea care ai scris-o :
quote:
Promit sa-mi educ copiii in asa fel incat nicicand un alt copil sa nu sufere din cauza lor.
Va multumesc inca odata!... Sunteti multe cele care ati scris asa ca nu va pot nominaliza pe toate, dar v-am citit pe toate.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.
try spune:
Felis, ai tot suportul meu de aici de departe. Daca vreodata simti nevoia, da-mi mai multe amanunte despre tipul de gravitate al bolii si rascolesc pe aici, intreb in stnga si-n dreaptasi vedem ce exista la ora actual ca solutii de ameliorare. Intr-adevar, vondecare nu exista, insa amelioare da. Acest sindrom (caci am inteles ca nu este o boala)poate veni atasat cu o gramada de alte probleme de sanatare, in functie de gravitatea sindromului (malformatii la inima, sistem digestiv). Nu vreau sa te sperii, ci vreau sa te ajut, trebuie sa incepi de undeva. Vezi clar care sunt afectiunile lui Mihaita si noi o sa incepem sa te ajutam cum putem: sa intelegem cum functioneaza, cum se poate ameliora, ce tratamente sau medicamente exista, ce terapie s-a mai descoperit in ultima vreme. Cu multa speranta inaitne, Felis. Sa nu uitam niciodata ca singurul lucru vital de care au nevoie copiii nostri este dragostea noastra, nu conteaza cum sunt ei, sanatosi sau nu, dragostea smulge zambete de pe fatza oricarui copil. Plang alaturi de tine si ma rog la Dumnezeu sa va lumineze calea sa treceti peste toate cu fruntea sus, sa nu va impovarasca umerii de greutatea celor cate prin care treceti.
Si nu uita inca un lucru Felis, vor fi cu siguranta multe momente de deznadejde in viata voastra, insa niciodata sa nu-ti intorci fatza de la Dumnezeu si de la oameni. Dumnezeu te ajuta pe calea lui, iar noi, oamenii, pe calea noastra. Stiu ce presupune cresterea unui copil cu probleme, am o verisoara cu probleme mult mai grave decat Mihaita, insa parintii au descoperit acea cale de a trai armonios cu el, in ciuda mentalitatii celor di njur, in ciuda privirilor iscoditoare, dragostea trece peste toate.
Si inca o informatie, nu este o problema ereditara, deci nu e nimic care se poarta de la generatie la generatie, e pur si simplu un accident al naturii. Riscul de a face un al doilea copil cu SD este la fel de mic ca pentru oricine altcineva. De-aia nu e considerat o boala, poate.
Ai tot sprijinul nostru din zi si din noapte. Nici eu nu am reusit sa ma gandesc decat la voi toata noaptea, si de fiecare data cand il priveam pe Alex ma gandeam la Mihaita si la nevinovatia lui. Trebuie sa fim cu totii alaturi de el, dragostea e cel mai presus lucru pe care il putem oferi. Sa se simta un copil iubit si dorit.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Eliza5 spune:
Felis, o sa ma rog la Dumnezeu sa-ti dea intelepciunea sa fii puternica pentru copilul tau! El are nevoie de o mama senina si inteleapta si crede-ma ca fiecare sufletel vine pe pamant cu misiunea lui. O sa ii fie greu, asta nu o putem ascunde, iar sarcina ta este mult mai grea decat a fiecareia dintre noi. Suntem alaturi de tine si ne gandim la voi cu dragoste...
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
rain spune:
Felis, intr-adevar cuvintele sint de prisos, toata lumea se gandeste cata disperare trebuie sa simtiti, imi imaginez ce este in sufletul vostru, am trecut si noi prin momente grele cand am nascut-o pe Andreea, te inteleg perfect, tot ce pot spune acum cand sint asa ravasita de cele scrise de tine, este ca voi trebuie sa fiti puternici, sa luptati pentru Mihaita si sa faceti din el un invingator!
Dumnezeu va este aproape in orice clipa, il va ocroti pe minunea care se numeste Mihaita!
toate cele bune din partea noastra ...
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni