Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Nu stiu ce sa mai zic, n-am putut dormi deloc si am speret ca totul e doar un vis urat...
Tot ce-mi vine acum in minte e ca nu e corect sa se intample asa ceva unui sufletel mic si nevinovat.
Totusi nu pot sa cred ca Dumnezeu isi intoarce fata de la noi. Sper din tot sufletul sa fie o greseala undeva, nu stiu...
Felis trebuie sa lupti pentru copilasul tau. Doamne ajuta-le!

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dobrinescul/album?.dir=/7109&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

'Neata fetele!
Am dormit si eu ca toate de pe aici, cu gandul doar la Felis si la baietzelul ei. Poate e greu de crezut dar intr-adevar de cand cu forumul ne faceam cate 5 min libere in fiecare zi ca sa puteam posta un mesaj si sa vedem ce fac celelalte mamici si bebelushii lor. Intr-adevar cum spunea cineva parca eram surori. Imi inchipui ca intr-adevar este decizia lui Felis de a pastra durerea doar pt ea, dar sunt sigura ca ar ajuta-o nespus sa se destainuie si poate ne-ar fi tuturor mamicilor de folos pt viitorul bebelushilor.
Cred ca fiecare are o teama in suflet ca ne-am poti lovi si noi de ceva grav cu micutzii nostri???

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

N-am putut nici eu sa dorm.Am citit aseara despre Felis si dintr-o data n-a mai mers netul.Am incercat ca disperata sa intru pe forum pana pe la ora 2:30.Tot speram sa vad un mesaj de la ea,in care sa ne spuna ca e totul OK.Din ce spune Gandacelu’ inteleg ca nu e OK deloc.

Eu nu pot sa nu ma intreb : DE CE DUMNEZEU PERMITE SA SE INTAMPLE ASEMENEA NENOROCIRI ??????

Daca Felis a ales sa nu impartaseasca cu noi durerea,sa-i respectam dorinta,desi sunt convinsa ca am putea sa o ajutam macar ca sprijin moral.Probabil suferinta ei e prea mare ca sa mai stea de vorba,sa raspunda la intrebari…

Sa ne rugam toate pt copilul lui Felis,poate gandurile nostre unite ii vor fi de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Bits,da,se ia sange din calcaiul lui bebe in maternitate,pt analize de tiroida.Daca analiza iese prost,ti se trimite acasa o hartie (in termen de o luna) sa te prezinti cu copilul la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by bits

fetele in RO se iau analize din calcaiul bebelusului in maternitate?

TRY,FULGU,DAMA dar la voi?

da, Bits, aici se ia sange din calcaiul lui bebe..

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Aseara m-am dus la culcare cu inima stransa, mi-am sarutat pe rand copilasii si am adormit plangand si gandindu-ma la FELIS. Nu o cunosc si nu va cunosc nici pe voi dragele mele dar imi sunteti atat de apropiate si ma gandesc cu atata drag la voi. Gandul ca ar avea asa o problema mare nu-mi da pace. Nu-mi pot imagina care e problema ei dar din ce am citit aici si din povestea nasterii ei pot sa imi dau seama ca e ceva ce depaseste puterea mea de intelegere. E un bulgare de om care are nevoie de ajutor. Nu m-am gandit nici o clipa ca ni se poate intampla ceva, era totul atat de frumos si acum suntem toate triste.
GANDACEL am inteles ca sunteti mai apropiate...transmite-i te rog toata dragostea mea (nu stiu la ce ar putea sa o ajute) dar sincer gandurile mele se indreapta acum doar catre ea, sotul ei si Mihaita. Eu totusi nu pot sa cred ca nu se poate face nimic! Ce inseamna ca nu se poate face nimic?. Asa a scris FELIS si sunt cuvintele care m-au infiorat si m-am ingrozit.
Ma rog pentru ca Dumnezeu sa le dea forta si intelepciune, iar cuvintele "nu se poate face nimic" sa se transforme cat de curand in cuvinte de bucurie, de victorie.
Mie greu...mi se pare ca orice cuvant e de prisos...si ma simt atat de neputincioasa!
Va rog, in momentul in care stiti ceva, si se poate spune...m-as bucura sa aflu si eu...
Doamne ajuta!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Felis, fetele au spus ceea ce gandesc si eu...Cu toatele suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine...
Lasa-ne sa te ajutam, nu te izola de noi!
Poate suna banal ce spun dar pentru ce sunt prietenii..daca nu sa le plangi pe umar cand ai nevoie de ei?
noi suntem aici, pentru tine !

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Imi pare nespus de rau pt tot ce am provocat pe aici. Nu am vrut sa se intample asa. Mi-a zis Miche ca suntetzi ingrijorate si am intrat sa citesc. Multumesc la toata lumea, dar nu am vrut sa va intristez si sa provoc atata ingrijorare. Mi-e ffff greu si inca tot nu-mi vine sa cred ce mi se intampla.
Ma uit la copilul meu ca pare un copil normal. Ii cant cand ma plimb cu el prin casa in bratze, il pup, iar el imi zambeste. Il tin pe burta mea si el se chinuie sa se deplaseze: isi ridica capul la mai mult de 45 grade si dupa cateva secunde oboseste si ii cade la loc, se impinge in picioruse... Nu mai pot de dragul lui. Incerc sa nu plang cand il tin in bratze si cand e sotul acasa. Nu vreau sa fac o atmosfera in casa de tristetze si deznadejde. Vreau ca totul sa fie cat mai normal.
Sotul meu a stiut de la inceput de boala dar nu mi-a zis decat alaltaieri cand a venit rezultatul la analiza de la Institutul Parhon, care confirma ce zicea si fisa de iesire din spital (pe care eu nu am vazut-o pana alaltaieri)
Mi-e f greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu va fi niciodata un om normal orice s-ar face si ca alti copii de varsta lui il vor ocoli. Sa nu aiba cu cine sa se joace ... Copii pot fi f rai unii cu alti. Cu terapie poate sa fie ajunga un om aproape de normal – in cazul fericit- dar pt asta trebuie sa existe o situatie financiara f buna ceea ce nu e cazul nostru. Ne descurcam cu cheltuielile lunare si atat. Chiar nu vad care va fi viitorul.
Sotul a zis sa facem analiza amandoi sa vedem daca suntem purtatori vreunul din noi si daca nu suntem sa mai facem un copil (dar eu nu mai am curajul) iar daca suntem purtatori sa infiem un copil.
Nimeni nu mai stie ca bb meu are Sindromul Down. Sunteti singurele. Doar eu si sotul stim. Nu-mi pot inchipui cum a putut sotul meu sa tina in el o luna si jumatate fara sa zica la nimeni. Nu stiu cum ar reactiona de ex soacra mea care e innebunita dupa el. Si nu as suporta pareri de rau si priviri dubioase...
Nu as vrea sa sunati nici una la mine sa nu dati din greseala de soacra mea si sa iasa altceva...
Ieri am fost la cabinet si a luat f putin in greutate: are 4.250 si la iesirea din spital avea 3.600 (in 6 saptamani).

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Felis, sunt si eu alaturi de tine in durerea prin care treci. Dar sa stii ca un copil tot binecuvantare se cheama, chiar daca Dumnezeu a vrut sa va incerce pe voi atat de tare. Fiti tari pentru copilul vostru care are atat de multa nevoie de voi. Nu aveti de ce sa nu il considerati normal.
E adevarat ca in Romania e cam greu, dar am auzit un caz in care, fiind in acceasi situatie, parintii au plecat cu copilasul si s-au stabilit in Spania. Poate va vor oferi strainii ceea ce cei din tara voastra nu pot. Tin sa-ti spun ca i-au facut pe copil si pe parinti sa se simta normali, integrandu-l in program alaturi de copii cu aceeasi problema dar si alaturi de alti copii. Si copilasul e fericit acum.
Nu disperati si va urez toate cele bune!!! Si ne rugam lui Dumnezeu pentru voi.

mamica lui Danutz din 8 nov 2004
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Offf Doamne...
Sunt mult prea emotionata acum ca sa-mi gasesc cuvintele.
Tot ce vreau sa-ti spun e ca trebuie sa lupti. Felis lupta pentru copilul tau! Noi iti suntem toate alaturi. Nu te lasa coplesita de ganduri, de griji materiale. Aduna-te si lupta. Incearca orice si lasa-ne sa te ajutam.
Te imbratisez si stiu sigur ca Mihaita are un prieten, pe baietelul meu Tudor.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dobrinescul/album?.dir=/7109&.src=ph

Mergi la inceput