Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
bits spune:
a si de 2 nopti i-am mutat culcusul in patutul lui.in prima noapte scotea niste sunete ciudate rau,aseara a dormit dus caci am avut grija sa-l obosesc bine
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
Dena spune:
Mai fetelor?
Bebelusii vostri tusesc?? Cat de des?
Bebelina mea mi se pare ca tuseste cam des... drept este ca se intampla cam la scurt timp dupa ce o alaptez si mereu m-am gandit ca o fi datorita lapticului, dar totusi...
Noi nu am avut bubite si folosim numai servetele Pampers intre baite, dar depinde mult de pielea bebelusului. Pudra nu este recomandata, multi medici mi-au spus sa o evit. Mi s-a recomandat in schimb vaselina (white petroleum). Noi am folosit preventiv in primele 4-5 saptamani si dupa aceea am rarit aplicarea ei la una pe zi, iar acum nu o mai folosim deloc.
mamaluidavid spune:
Buna,ma numesc Stefania,locuiesc in Japonia dar sunt originara din Romania,Sibiu si as dori sa intru si eu in clubul bebelusior de decembrie 2004 pentru ca pe data de 24 dec. am nascut prin operatie cezariana un ingeras caruia i-am pus numele Tetsuhisa David(eu ii spun David).
Puiutzul meu a avut la nastere 3270 gr.,50.6cm lungime si un cap mare si rotund de 36.4 cm.
Noi suntem foarte bine acum,din pacate cu alaptatul nu ne-am descurcat asa ca acum papam doar formula si am crescut foarte mari.La 4 saptamani si 2 zile cantareste 4050 gr.
Deocamdata doar atat,am vrut doar sa ne prezentam si sa va salutam.
Stefania si David
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
Dena spune:
Felicitari mamaluidavid sa iti traiasca puiul si sa te bucuri de el
Bine ai venit in familia noastra! Ai sa te simti aici acasa.
Si iti spun din proprie experienta ca este o minune cum distantele fizice se topesc aici.
Sanatate!
irinaA spune:
Felis-vroiam sa scriu de ieri dar cuvintele nu mi se pareau suficiente sa exprim cea ce simtiam.Suntem si noi alaturi de voi.N-am reusit alceva sa fac decat sa ma rog pentru voi.
Nu suntem noi prea activi pe forum din cauza lenei cucona mare dar citim si traim alaturi de voi.
Mihaita este un nume asa de frumos si sunt convinsa ca daca noi oameni suntem neputiciosi poate cu rugaciunile catre sfintii arhangheli Mihail si Gavril si a ierahului Nicolae facatorul de minuni lucrurile se vor indrepta.
Domne ajuta ca minunea sa se intample.
Cu Ioana de 3 luni
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Dena
Felis esti fara indoiala cea mai puternica dintre noi... Dzeu te-a ales pt ca el nu ofera pietre de incercare decat celor cu adevarat puternici... esti decana de suflet a grupei noastre ...
si eu cred la fel, numai celor mai buni li se intampla...
nasa mea are un copil cu probleme, e o fata cu sufletul de aur, o cheama ileana si sotul a vrut sa o cheme pe fetita noastra ca pe ea, ca sa fie buna ca ea... am vorbit cu ea la telefon ieri, i-am povestit de tine, a zis ca numai celor cu adevarat puternici ingaduie Dzeu sa li se intample, pentru ca altii nu ar rezista...
mi-a zis ca la centru, unde merge cu fetita ei (care are ceva mult mai grav, tot genetic) mi-a zis ca a cunoscut un baietel cu sindromul down cu care a lucrat mama lui intens (mama lui e psiholog) si ca nu e nici o diferenta fata de un copil normal!
Doamne ajuta!
fetele, mi-am reinstalat YM, cine vrea sa stea de vorba, sa ma apeleze!
ioachim e mult mai bine, ne pregatim marti de vaccin... mai tuseste sporadic... azi-noapte a dormit - record mondial! - de la 8 seara la 5 dimineata!
asta pentru ca i-am facut program cu baita si nani la aceeasi ora, si aseara a papat si bine...
in general, ma mai trezeste de pana la 2-3 ori pe noapte
va sarut!
felis... Doamne ajuta! o sa vezi ca va fi bine!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by dama
Fetelor, David mai nou face fff mult pipic in pampers. Cand i-l scot e greu...si cred ca si noi deja trebuie sa trecem la alta marime ca deja ne cam sgtrang astia pt 3-6kg. Luni mergem si noi la pediatru si ne vom cantari ca doar stim ca avem peste 5kg,
dragele mele, e lege: pampersii pana la n kg sunt buni pana la n minus 1 kg!!!
daca are 5 kile, trebuia sa treceti de mult la marimea urmatoare!
gandacelu spune:
de la botez, ioachim rade tot timpul! si a inceput sa si gangureasca! si vrea cu orice pret sa se tarasca... e f ambitios, cand il ridic de manute sare direct in piciare, drept!
e asa scump!;))
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
FELIS nu ne-ai spus si-a revenit lapticul?parca si la mine a mai scazut productia de cand doarme nopatea bine.
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
BITS ... da, mi-a revenit. Acum e si el mai linistit. Nu se mai agita cand suge. Si am sesizat ca e f importanta consistenta a ceea ce mananc eu. Daca e ma consistent ce mananc eu si bb se satura si apoi este mai linistit (asta cand nu are colici).
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
felis, ma bucur ca ti-a revenit lapticul sa-i dai lui mihaitza sa pape
mie nu-mi revine dar nici nu mi-a mai scazut mai mult...sa va zic cum ii dau eu sa pape la 22 dupa baie ii dau un biberon(130 ml) toata noaptea ii dau san acum se trezeste la 4,30 si la 7...apoi la 9 ii dau iarasi biberon, la 12 san, 14 san, 16 biberon la 19 san si daca mai cere ceva pana ii dau din nou biberon....hai ca v-am zapacit
dar stiti de ce-i dau asa intercalat...fiindca nu mi se umplu sanii cu lapte mai repede si altfel am vazut ca se enerveza ruxy tare rau daca nu are ce sa suga.
astazi il duc pe alex la ziua unui beietzel si de ieri de cand am cumparat cadoul ma tot zapaceste de cap, hai la aniversare, hai la aniversare...nu mai are rabdare, vrea sa se intalneasca cu copilasii.
va pup si sunt pe-aici..mai vorbim...sa aveti o duminica placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos