Cat dau nasii la nunta?
Raspunsuri - Pagina 3
Alinus25 spune:
Ileana, sa stii ca nici eu nu m-am programat la coafor si nici pentru machiaj inca ..., dar urmeaza. Oricum eu deja am vorbit si stiu la cine vreau sa ma duc. Pentru coafor am sa merg la o tipa, Andreea, face niste coafuri de mireasa foarte reusite. Are salonul ei personal (nu stiu exact cum se numeste, nu demult l-a deschis), se afla undeva pe langa Biblioteca Judeteana, dar o sa ma interesez daca vrei si-ti spun exact.
Ar mai fi la Salonul Top Hair, de pe str. Coziei, o tipa foarte priceputa, Ludovica (Ludi).
Eu am fost la amandoua si am fost foarte multumita. Andreea nu face probe de coafura pentru mireasa (a spus ca nu are nici un sens, ca oricum cand vei fi mireasa coafura nu-ti va iesi ca la proba, nu e totuna).
Cat despre machiaj ti-o recomand din tot sufletul pe Jutko (nu stiu exact cum se scrie, e unguroaica), lucreazala Salonul Rafaela&Bianca din Nufaru, Aleea Salca. Alta mai buna decat ea nu stiu, eu ma duc la ea. Am nunta pe 14 mai, o sa ma duc la ea sa ma machieze si-ti trimit poze, OK?
Florile de pus in piept eu le-as vrea naturale, deci am sa interesez putin mai incolo, dar cred mai mult ca sigur ca de la Mon Jarden am sa le comand.
Da si in Bihor se fura mireasa ..., ceea ce eu nu prea as vrea ... cred ca o sa ma las furata numai daca "faptasii" imi promit ca nu ma duc in nu stiu care club din Oradea ... mai bine la o plimbare decat in club, ca saracii cei care-s in club cred ca s-au saturat sa mai vada mirese furate ...
Apropo eu nici nu m-am gandit ca ar trebui sa-mi fac poze si cu verighetele, eu m-am programat la studio, iar cununia la biserica este dupa sedinta la studio ... dar oare nu s-ar putea pune verighetele inainte ... asa putin numa pt. o poza ...
Pupici si spor la pregatiri si tie (ca eu sunt tare in urma)
Degetzel spune:
Multumesc pentru raspuns, Ioana si sper sa fie din tot sufletul asa cum zici tu...
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
Ileana Cosanzeana spune:
Multumesc pentru informatii, esti o scumpa, Alinush!
Sunt informatii pretioase pentru mine, in special cele legate de coafura si machiaj. In mod normal eu ma fardez singura pentru ca ma pricep, ba chair am fardat-o pe prietena mea cea mai buna cand s-a casatorit, dar am zis ca nu ma risc sa ma machiez singura, ca de emotii cine stie ce dezastru ieseDe abia astept sa te vad mireasa, fii fara grija, o sa fii !
Cat despre flori, eu m-am gandit sa aiba naturale doar socrii, mirele, nasii si cavalerul + domnisoara de onoare, restul flori artificiale. Poate gasesc totusi ceva finutz si dragutz...Mai am timp pana in iulie!
Te pupic si bafta la pregatiri!!!! Nu mai e mult!!!!!
http://community.webshots.com/user/elenas21
Alinus25 spune:
Scuza-ma Ileana, ca nu m-am exprimat corect, am nunta pe 14 mai la un coleg, a mea este pe 18 iunie, nu mai e asa de mult, inca putin ...
Nici tu nu mai ai mult ... Cum stai cu pregatirile?
Eu abia ce am fost azi si am comandat verighetele, invitatiile inca nu le am, am sa merg saptamana viitoare sa caut ceva.
De unde ti-ai luat rochia, e superba!
Ah, era sa uit, eu nu am domnisoare de onoare, pentu ca nu stiu care e rolul lor la nunta ... deci la mine va fi mai smplu in ceea ce priveste florile de pus in piept, nu-mi trebuiesc f. multe
Degetzel, eu zic ca nu are rost sa-ti faci mari probleme pentru lautari. In mod normal ei nu ar trebui sa fie stimulati ca sa cante la nunta, ca doar pentru asta sunt adusi si platiti, nu? Poate daca vreti voi sa le dati acolo vreo 2-3 sute de mii, ca mai mult nu are rost, parerea mea.
V-am pupacit
Degetzel spune:
si eu ma gandeam ca lautarii sunt platiti oricum... dar am fost la o nunta la care nasul a dat in continuu bani lautarilor cand incepeau sa strige "Pentru nasa care e femeie frumoasa ! ... "Pentru miri si pentru nasi!"... lucru care pe mine ma enerva la culme (si asta a fost unul din motive pentru care am doar DJ la nunta mea...) Am vorbit si cu sotul meu si el a zis ca trebuie sa dea niste bani daca incep sa strige pe acolo dupa nas ... El zicea in jur de 1.000.000 ... dar ma gandesc ca banii astia le sunt mai cu folos mirilor decat lautarilor... care si asa sunt platiti ...
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
nushulica spune:
lautarilor nu trebuie sa le dati bani in plus fata de cat cer ei decat daca va dau banii afara din casadar mai bine le dati mirilor ca lor le sunt mult mai folositori...parerea mea
madutza spune:
Nu am mai scris, am crezut ca s-a pierdut subiectul.
Prima nunta va fi saptamana viitoare. Am avut o gramada de cheltuieli. Le-am luat un set de arcopal la cununia civila (vrem sa le ramana ceva amintire si isi doresc oricum) si vrem sa dam 10mil pe langa toate cheltuielile.
A oua nunta, cea de la Snagov, va fi cam la fel, numai ca va fi cununia la manastire si am inteles ca va costa mult (4-5mil). Ne gandeam sa dam intre 10 si 15 mil, in fctie de cat va fi la biserica si lumanarile. Ce ziceti?
Am cheltuit cam 10 mil numai pe haine (exclusiv). Cu alte cheltuieli ajungem la 30 mil/nunta. Numai ca voi purta aceeasi rochie, am zis ca mai bine imi fac una si sa fie trasnet, decat 2 nasoale.
Sper ca nu par meschina (poate citesc si alte viitoare mirese). Ideea e ca noi chiar vrem sa fie multumiti viitorii fini, prieteni buni, dar sa ne incadram si in bugetul disponibil.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
Ramba spune:
Noi am fost nasi de cununie acum vreo 3 saptamani. Am luat cadou mirilor un set Luminarc cu 44 de piese petru ca si eu am primit cadou de la nasi cand m-am casatorit. Si cand folosesc lucrurile primite in dar de la ei imi amintesc cu drag de nasii mei.
La nunta am dat 11 milioane. Au fost 5 perechi de nasi, cu tot cu noi. Unii au dat 400 Euro, altii 400 euro si un cadou, iar altii au spus ca dau 7.000.000 lei.
Au fost bineinteles si celelalte cheltuieli: lumanari, biserica, etc. Dar astea nu se pun la socoteala.
Sa iti dau si un sfat referitor la lumanari: ia grija ce lumanari cumperi pentru ca este cald si se indoaie. O pereche de nasi aveau lumanari foarte lungi (se sprijineu de ele in biserica ) si aveau pa parti niste betisoare invelite in staniol ca sa nu se indoaie. Mie mi s-au parut foarte bune.
Distractie placuta si sa iti traiasca finii.
Hirondella spune:
In afara de celelalte cheltuieli: lumanari , biserica , buchetul miresei , nasii nostri ne dau 300 de euro la nunta ( am aflat asta de la soacra-mea care e prietena foarte buna cu ei ) . Mie mi se pare rezonabil mai ales ca am hotarat sa nu fie o relatie nasi-fini cu pretentii. Nu se amesteca in treburile noastre , suntem doar buni prieteni si atat . Si noi ne vom duce la ei inaite de nunta cu un cadou in valoare de 100 de euro ...cam atat
Cunoaste-te pe tine insuti !
ooana spune:
Noi cand am fost sa vorbim cu cei care ne vor fi nasi oricum nu aveam pretentii pentru ca sunt tineri ca si noi 24-25 ani........asa ca de unde pretentii....oricum ei ne-au zis ca vor plati la biserica, vor cumpara lumanarile si ne vor da 250 euro la nunta......am fost super incantati....oricum tot pe ei ii vroiam cu sau fara bani ca doar cel mai mult conteaza sa ai cei mai dragi nasi si sa te intelegi cu ei ca banii asa cum vin asa se si duc....
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/oananicoara
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;2/st/20060701/e/wedding/dt/7/k/084b/event.png