Mamici de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Monica-Elena spune:
Nu Laura imi pare rau dar nu stiu nimic de seherezada.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
nadine2004 spune:
Fetele, cum stati la capitolul toxoplasmoza? Sunteti imune? Daca nu, ce mancati? Eu nu sunt imuna, stiu ca nu trebuie carne de oaie, carne nefiarta, sau fructe si legume care nu sunt bine spalate, insa am inceput sa devin super stresata; voi mancati iaurturi?
Am pofta de branza de vaca, normal ca nu am voie; abia am gasit aici o branza pe care scria pasteorizata.
Numai bine tuturor!
Monica-Elena spune:
Nadine bineinteles ca mancam iaurt. Toate produsele care sunt pasteurizate sunt OK in sarcina. Putine mai sunt produsele din supermaketuri care nu sunt pasteurizate. Dar ce are iaurtul si branza de vaca cu toxoplasma? Astea au legatura cu listeria.(branza feta dar si aia este pasteurizata) Eu zic s anu mai fi stesata si sa mananci moderat tot ce iti face placere.
Burtici v-ati inzapezit? noi am ieasit la zapada dar f atente sa nu cadem.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
blackpanterro spune:
Eu sunt de aceeasi parere, sa mananci tot ceea ce iti face placere...inafara de carne cruda(sushi).Sincer eu mananc de toate si nu spal fructele chiar totdeauna.Cu toate acestea toate analizele au iesit perfect.Doc mi-a spus ca sunt foarte sanatoasa.Niciodata in viata nu m-am stresat prea tare spaland totul si am reusit sa imi construiesc un sistem imunitar puternic.Nu am fost niciodata bolnava, doar usoare raceli.De aceea trebuie sa iti antrenezi corpul sa reziste la microbi si cel mai bun mod de a o face este sa iti antrenezi anticorpii pe microbi.Altfel vei avea un sistem imunitar slab si vei ceda chiar si la o raceala.Asta este parerea mea, nu iti face atatea probleme :)
Noroc in continuare ![]()
Delia spune:
In primul rand felicitari fetelor care au mai aflat ce sunt bebelusii lor!
Katink 

pentru urare!
Mie mi-au cam trecut greturile si am inceput sa mananc zdravan.
Va pup dulce pe toate!
Delia si
Codrin
Katink spune:
Nadine si eu mananc fructe si legume si le spal la fel cum le spalam si pana acuma, nu mi se pare nimica stresant, ca doar nu trebuie sa dai cu peria pe ele...
Lapte si iaurt beau zilnic, iar branza feta cand imi este pofta imi tai cubulete si imi pun in salata de legume.
Nu mananac branzeturi frantuzesti (dintr-alea cu mucegai) pt ca nu mi-au placut niciodata ![]()
Carnea si ouale pe care le mananc incerc sa le gatesc foarte bine si evit semipreparatele.
De exemplu imi placea ff mult tiramisu, si faceam foarte des, dar pt ca in crema se pun oua crude nu mai fac...
Incearca sa te relaxezi, sa mananci normal cel mai important e sa fii tu linistita ca simte si puiul din tine ![]()
Doctora de aici care este nemtzoaica mi-a recomandat aceleasi lucruri pe care le-am gasit si pe forum, sa mananc ce pot si ce nu pot sa nu ma fortez, sa evit tigarile (eu nu fumez )
, ouale si carnea crude, alcoolul si excesul de cafea... In rest optimiste sa fim ca asa vor fi si puiutii nostri.
Numai bine,
Katink 
pisi_ella spune:
Buna!
Anis...in legatura cu arsurile....am avut si eu, urate de tot, la prima sarcina, incepand cu luna a 6-a, pana la sfarsit! Imi trecea numai cu lapte...Ai incercat? Aaa!! Si mai luam si Dicarbocalm, insa nu avea cine stie ce efect....Laptele era miraculos! Beam un pahar si imi treceau arsurile!
Cin, si eu zic sa le spui sefilor, sa nu mai amani! Stai linistita, nu ai tu cum sa+i mahnesti mai rau decat sunt, bietii de ei!
La urma urmelor, fiecare cu viata lui... si....viata merge inainte!![]()
Multa sanatate!
_Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro