Copilasi din 2002 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Asa si noi cu mititica noastra, Elena, greu o bagam in casa, seara, dupa o plimbare cu sania. Nu-i mai trebuie nici desene animate, decat inca o iesire nocturna cu sania, doar cu tati.

Bine ati revenit, Rely si Richi ! Bravo, Richi, pentru progrese !

Pe curand, dragi mamici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele!
Rely, pai sa stii ca Richi vorbeste bine, aproape cum vorbeste George al meu! Si se vede ca pricepe ca le leaga asa cum trebuie! Cred ca te bucuri cand vezi ca e ordonat, mai ales ca e barbat:)) Tu cum stai cu olitza (se vede ca sunt obsedata rau de asta?)
Mie inca mi se pare ca deja George e prea mare sa faca in pampers, si de aceea ma strofoc sa caut ceva metode. O sa apelez la metoda lui Gabbriela, ca mi se pare eficienta, dar vreau sa vad cum alte mame i-au imprietenit mai intai cu dumneaie "olitza"!
Nina, cata vreme nu le face rau vremea de afara, lasa fata sa se joace mult si bine Glumesc, deja la noi este putin viscol si gata cu iesitul la sanie. Sa vezi ce jale si ce copil intors am auzit eu astazi la telefon: ca tzipa George de mama mama si striga la bica!
Va pup si va astept cu povesti!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

La multi ani, Eric ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura ! Un dar ai primit, deja, in persoana surioarei tale, Ruxandra !
Felicitari, Dana ! Sa va traiasca si sa va bucure sufletele, alaturi de noua lui surioara !

Noi ne bucuram de multa zapada, dragi mamici ! A nins ca-n basme aici, la noi. Cristina se bucura de plimbarile cu sanioara !

Pupici si pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Nina - uite, mai, ca de ieri ne bucuram si noi de putina zapada - adica numai pentru tavalit prin parculet unde nu a topit-o ieri soarele.
Mi-a povestit ca ieri a fost cu tanti Nuti la zapada, a stat muuuuult "pina a venit fomitza la mine!"....si aseara ne-am dotat si cu o galetusa si o lopatica si am mers sa 'prasim' zapada.
A fost tare fericita ca s-a batut cu zapada, ca a stat sub copaci si 'ningea'(tatal unui bietzel scutura pomii) si era o nebunie de chiote si veselie!
De sanie inca nu avem 'pirtie' - edilii foarte hotariti au maturat tot si i-a ajutat si soarele.Sper sa mai ninga in we!
Un we superb va doresc
pupici la mamici si la pitici

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dragi mamici,

Vin si eu cu o intrebare, sper sa nu mi-o luati in nume de rau. Are vreuna dintre dumneavoastra un cantar de imprumut? Am cam ajuns la fundul sacului si ma gandeam ca poate una dintre voi care nu mai foloseste cantarul de bebelusi mi l-ar putea imprumuta pe cateva luni. Ce am vazut pe piata costa de la 2 milioane in sus iar cele de Sibiu nu exista in stoc pe nicaieri.
Daca ma puteti ajuta, as aprecia gestul:) astept un pm.
Merci frumos si scuzati daca am deranjat.

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Buna mamici si bebici si... toata lumea!
La noi e zapada, slava Domnului, de dat si la altii! A fost viscol si nonsoare de nu iti venea sa iesi din casa, asa ca George nu a mai putut fi scos afara. Aseara a venit acasa, desi nu ne gandeam ca putem iesi din oras la ce a putu fi pe sosea, insa am biruit! Acum as vrea sa il scot un pic afara ca e destul de frumos, nu ninge si e zapada muuuulta!
Va pup si hai sa ne bulgarim!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Doris, Elena, ma bucur ca aveti si voi zapada ! Cristina se arunca in zapada, pur si simplu ! Mi-a spus ca ii place zapada. A si gustat-o, bine-nteles !
No, hai l-a bulgarit !

Anda, imi pare rau ca nu te pot ajuta ! Imprumutat am avut si noi, cantarul. Dar sunt convinsa ca se va gasi cineva, pana la urma, care sa-ti imprumute un cantar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Ferice de voi cei cu zapada!!!!Noi doar la televizor o vedem.Si in pozele primite de la prietenele Mariucai de la Onesti.
Acum putem sa facem cunostinta pe aceasta cale .Am reusit sa mai punem o fotografie.Nu este recenta din pacate.
Anina_n DAAAAAAA am nevoie de ajutor!!!Cand ai tu timp.
Pupici de la noi si
WEEKEND PLACUT!

Cristina si Mariuca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii

Mergi la inceput

Buna fetele!
Celor care nu au zapada, va trimit un camion, ce spuneti?
Noi ne bucuram pe de o parte, dar la cat de greu se circula prin oras nici macar nu am avut curaj sa il scoatem azi pe George in parc. Aici nu are saniuta, asa ca asteptam pana maine sa il dau la tara cu sania, daca vremea o sa ne lase!
Pe mine ma uimeste copilul meu pe zi ce trece, vad ca face tot mai multe achizitii "verbale", si ma distrez ca acum, daca vrea sa ma faca atenta la ceva ce face el spune "uiti a mini, mama" si e foarte insistent. Ah, si inca ceva, incepe sa pronunte la cat mai multe cuvinte "sh", care pana acum era lipsa din vocabular. Insa de olitza tot nu vrea sa auda, cred ca o sa ajungem codashii grupului de bebei din 2002!
Va pup si va doresc o duminica frumoasa alaturi de copilutzi!
Elena si bb George

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Buna fetelor si sa va traiasca pruncii!Anina draga, am revenit si eu pe forum dupa o luuuunga perioada in care nu am avut net asa ca te rog adauga-ne si pe noi in lista: LUCIA MIRELA cu bb Liviu Adrian nascut pe 24 mai 2002. Sa vi-l prezint si eu pe Liviu al meu. E un copil tare vorbaretz si pune o multime de intrebari la care nu se lasa pana nu primeste raspuns.Mie mi se pare ca vorbeste destul de clar si corect si are un vocabular foarte bogat. A inceput sa lege propozitii pe la 1 an si 8luni si tot atunci am scapat si de pampersi. De juma de luna nu mai avem probleme nici noaptea. Nu ii plac desenele animate, se plictiseste repede, in schimb e innebunit dupa carcotasi, bebeluse si burtile lor goale si dupa Mircea Radu.Marea lui pasiune sunt vehiculele. Le stie pe toate pe categorii. A inceput sa deseneze tot pe la un an si 8 luni si acum deseneaza adevarate camioane, tiruri, tractoare, platforme si alte masini ce-i drept, mereu cu mana stanga. Dar sa nu credeti ca pe toate planurile mergem asa bine. Chiar daca stie o multime de nuantze de culor, nu cunoaste numerele si literele scrise dar stie sa numere in romana si engleza pana la 10. In rest e tare lenes, nu vrea sa manance singur cu linguritza si asta din vina mea pentru ca nu l-am lasat la vremea potrivita si uneori nici apa nu bea singur si nici nu stie sa soarba. Inca nu avem poze dar sper sa ne facem un album. Cam asta e Liviu al meu cu bune si rele. Va pup

Mergi la inceput