mobila la comanda
Daca tot se discuta aici despre toate alea... vreau sa intreb si eu daca v-ati facut pana acum vreodata mobila la comanda si cum a iesit, preturi, etc...
Eu am amenajat apartamentul in care voi locui si sunt fix in faza de a cauta o firma care sa se ocupe de mobilier...
Daca-mi puteti recomanda poate si niste firme cu care ati lucrat foarte bine, v-as ramane recunoscatoare!
multumesc
Dixie
Raspunsuri
Steluta spune:
S-a mai discutat acest subiect si aici. Poate iti sunt de folos!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28211" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28211
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32873" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32873
O zi buna,
Steluta.
Elly1977 spune:
quote:
Initial creeata de dixie
Daca tot se discuta aici despre toate alea... vreau sa intreb si eu daca v-ati facut pana acum vreodata mobila la comanda si cum a iesit, preturi, etc...
Eu am amenajat apartamentul in care voi locui si sunt fix in faza de a cauta o firma care sa se ocupe de mobilier...
Daca-mi puteti recomanda poate si niste firme cu care ati lucrat foarte bine, v-as ramane recunoscatoare!
multumesc
Dixie
Vecinul meu e tamplar si lucreaza la comanda orice. Pretul e negociabil, oricum mai mic decat la firme. Il recomand pentru ca lucreaza SUPER! Daca te intereseaza ...
Elly
daniela_daneza spune:
Dixie, daca te intreseaza eu lucrez la o astfel de firma, nu foarte mare asa ca ai preturi accesibile.Daca vrei da-mi PM si iti spun exact ce si cum.
Astept pm-ul tau.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Catalin spune:
Subiect initial: "Mobila pe comanda - recomandari"
postat de akula, 11/03/2005, 11:38:50
Da, stiu ca au mai fost subiecte de genul acesta, dar prea multa informatie nu am gasit. Rugamintea mea pentru moderatori este sa nu imi inchideti subiectul.
Unde ati facut pe comanda mobila si cum se comporta dupa 2,3,... ani.
Am deja o experienta neplacuta cu mobila facuta pe comanda la negru care dupa 1 an a inceput sa se lase, sa sara din balamale, etc.
raspuns postat de elle23, 13/03/2005, 23:22:03
arata bine dupa 1 an la mine, dar te cam ustura la buzunar. Cred ca daca o cumperi de-a gata poti sa iei mobila dubla fata de cat iti faci pe comanda. oricum, se merita totul e pe masura camerei respective si pe gustul meu, si asa sunt sigura ca n-am sa-mi mai vad modelul in alta casa.
Nu s-a lasat, balamalele merg foarte bine, e din pal, asa ca trebuie intretinuta bine, cu Pronto. In nici un caz nu cred ca e recomandabila mobila "la negru"
raspuns postat de daniela_daneza, 14/03/2005, 06:35:59
Eu lucrez la o firma producatoare de mobila la comanda.Daca doriti detalii da-ti PM.
Dana
raspuns postat de MariaI, 14/03/2005, 08:47:49
eu nu stiu ce intelegi prin "mobila la negru" probabil lipsa garantiei...
mie mi-a facut-o un prieten acum vreo 3 ani si e la fel si acuma (am ars-o eu pe alocuri ca era prea aproape de flacara aragazului - nu intrebati mai multe) dar in rest toate merg ca in prima zi
daca zici ca a inceput sa sara din balamale poate nu era materialul de calitate, sau balamalele...
sunt cam off-topic ca nu iti pot recomanda prietenul decat cu acodul lui si vad ca nu-mi raspunde si stiu si ca e foarte ocupat
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
raspuns postat de akula, 14/03/2005, 12:16:16
Cei care v-au facut mobila pot executa si modele concepute de beneficiar? Si o recomandare, site, telefon, poze, etc, daca merita si binenteles daca este posibil acest lucru.
Multumesc.
Ma refeream la mobila fara acte, TVA, garantie facuta cu o "firma". Daca stau bine sa ma gandesc, nici nu-mi aduc bine aminte cum am dat peste ei. Oricum la data respectiva cat am dat pe materiale atat a fost si manopera. Au aparut probleme la 3 piese care au fost facute pe fuga si de un angajat mai "superficial" ca sa nu-i zic altfel.
In caz ca pe viitor imi poti recomanda pe cel care ti-a facut mobila, astept detalii cu nr. de telefon, etc.
andrei