cu FSH mai mare de 11 - vreo reusita???
Raspunsuri - Pagina 3
utocatalina spune:
Gabela si Tonnia sa ne descurajam...trebuie sa vedem ce putem face sa indreptam situatia...trebuie sa se poate face ceva! Eu am 9 FSh-ul si 52 estradiolul...iar la monitorizare s-a vazut luna asta un folicul de 17 mm....eu zic ca trebuie sa vedem cum putem indrepta situatia....asa ca Tonnia, ce ti-a spus? Cum trebuie sa procedezi ca doar nu o sa stam asa in stand by....Gabela, tu cum stai pina la urma...la FSH-ul mare 16...chiar nu exista vreo solutie? Ce zic doctorii? Apropo...cred ca ai perfecta dreptate in legatura cu faptul ca cu cit iti vine mai devreme cu atit mai repede intri si la menopauza...iar la mine a zis ca o mostenesc pe mama...si ea tot la 40 a intrat la menopauza...dar cred ca de pe la 30 si ceva...nu mai avea ovulatie...in fine...sa ne mobilizam si sa mergem mai departe! Va pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
A...mi-am aus aminte...Tonnia si Gabela...eu am gasit la plafar ....maca (radacina)....o planta crescuta de indieni la peste 4000 m inaltime...cu proprietati in reglarea hormonala, stimularea ovariana si cresterea numarului de gigei...deci pentru fertilitate...si am luat-o impreuna cu sotul meu...cite 3 pastile /zi...poate functioneaza, sa speram...Va pup!
utocatalina spune:
da o cautare pe google...pagini in limba romaina..sa vezi cite lucruri minunate spune despre "maca"
Gabela spune:
Cata, Antonia si toate fetele interesate, doar ce-am cumparat si eu Maca, o sa iau doar 2 pe zi. Am inceput sa iau mai multe chestii, am scris la subiectul cu fibromul exact ce iau. In ce priveste o sarcina nu am mari sperante, dar cum un miracol se poate petrece oricand, ar fi culmea sa nu pot tine sarcina din cauza fibromului sau a progesteronului, asa ca tot ce iau acum e un amalgam
care sa impace si "capra" (fibromul si chisturile) si "varza" (o eventuala sarcina...)
Daca nu se intampla miracolul pana la vara, o sa incerc sa ma programez iar la doctor pentru noi analize si eventual o incercare de FIV daca o sa fie de acord.
Deci despre Maca am vrut de fapt sa scriu, am citit si eu ca e bun pentru fertilitate in general, sa speram ca va da rezultatele asteptate!!!
Gabela
Tonnia spune:
Gabela, o sa ma interesez si eu de maca-maca! Iti tin pumnii, sa fii tenace, sa nu te lasi cu una cu doua!
Gabela spune:
Nu ma las! 
pe toate fetele si multumesc pentru mesaje! Sa auzim numai de bine!!!
Gabela
utocatalina spune:
Tonnia si Gabela
...va pup dulce si hai sa va zic la mine ce efect a avut Maca
...numai dupa o zi de cind am luat si eu si sotul 3 pastile/zi...azi sunt deja in a 3-a zi de maca....in prima zi am vazut ca mucusul devine foarte consitent si ca albusul
...asta se intimpla vineri...mi-am zis ca mi se pare
...dar simbata cind am vazut ca temp. a scazut cu 2 unitati am fost de-a dreptul uimita
...mi-am zis sa ovulez in ziua 8 sau 9? Pare de-a dreptul imposibil...regula fiind ziua 13-15...dar orice este posibil
...stiu ca la Maca scria ca are ca proprietati lubrifiere vaginala...poate asa se explica mucusul super...precum si stimularea ovariana...dar totusi sa-si faca efectul atit de repede? Sincer nu m-ar deranja!
Oricum treaba este ca si la apetitul sexual am stat foarte bine
, iar daca si regleaza hormonal atunci chiar ca ii dau nota 10
...Va spun ca tot de vineri am inceput sa beau si ceai de napraznic si cretisoara, foarte bune pentru afectiuni genitale de tot felul si pentru progesteron...in fine multe fete de pe forum il folosesc....si am citit la tratamente ca au fost fete care au ramas dupa 1 luna si jumate de ceaiuri...sa speram.
..Sa Dea Domnul sa isi faca toate efectul si sa devenim
...Eu marti ma duc la monitorizare ziua 11! Va pup si sa auzim numai de bine!