Calgon- cat de necesar este?

Calgon- cat de necesar este? | Autor: Clover

Link direct la acest mesaj

Am zis Calgon, pentru ca nu stiu care este numele produsului de fapt. Imi este indiferenta marca.

Masina mea de spalat nu are nimic, este tanara, dar in urma reclamei agresive am inceput si eu sa ma intreb: oare e necesar? Sa incep sa folosesc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi folosim detergent care are si ceva impotriva depunerii de piatra...
Adevarul este ca reclama m-a pus si pe mine pe ganduri si daca "moare" harnicutza...am fript-o!
Vezi ca majoritatea detergentilor (buni) pentru masina de spalat automata contin ceva impotriva depunerilor calcaroase. Au un semn pe spate care arata o rezistenta cu calcar pe ea si este taiat cu un X roshu. Cam bizara descrierea dar...poate ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Vezi si discutiile de aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40553

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

va recomand instalarea pe circuitul de alimentare cu apa al masinii de spalat a unui filtru pentru dedurizarea apei.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Iar daca nu instalati in filtru pt dedurizarea apei,trebuie neaparat folosit un produs anticalcar la fiecare spalare pt a prelungi durata de folosinta a masinii de spalat.Stiu ca suna reclama,dar un produs impotriva depunerii de calcar este absolut necesar(am observat ca atunci cand cand curatam filtrul masinii,mai iesea si apa cu bucatele de piatra,iar masina soacrei mele s-a stricat tocmai din cauza depunerii de calcar de pe rezistenta-pt ca apa este f.dura,ca sa va convingeti faceti teste de ph la apa,erau niste mostre gratuite mai demult).Toate astea in Ro.Si in Irlanda apa este f.dura.

Sper ca aceste informatii sa va fie utile!

Mergi la inceput