Bebelusi de sept-oct 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

alinah puiul tau e la fel de "grasun" ca si al meu! si Stefan la 5 luni are 7.200 gr, si eu imi faceam griji ca e slabutz, da e ceva mai inaltuz, are 67cm
Azi a trait mai mult cu aer... nu stiu ce a mancat si ce nu, da la san mare lucru nu a gasit, iar laptele praf doar azi dimineatza pe la 11 a prestat 100ml si gata... daca si maine imi face la fel...cred ca Da de maine papa si mar pe la 10 si mai mult pireu de legume la amiaza si pe la 15 iara ceva tot asa, inca nu stiu ce... ca sa-i tina de foame si laptic de la mami dimineatza si seara si supliment evident, daca nu-i ajunge.

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muttzi spune:

Cum subiectele fierbinti ale momentului sunt diversificarea si somnul
bebicilor (si nu in ultimul rad al nostru :) ) sa va povestesc ce mai
este si pe la noi. Cat timp a supt de la san si Patrick se trezea in
unele nopti din doua in doua ore ca sa pape. De cand bea lapte praf se
trezeste din trei in trei ore, iar in ultimele 2 saptamani a inceput sa doarma primul somn cam 5 ore (de pe la 9 seara pana la 2 noaptea). In ultimele 2 zile am observat ca la masa de la ora 5 dimineata mananca foarte putin asa ca eu sper ca va renunta la ea si va dormi pana dimineata la 7 sau 8 (ce bine ar fi!!!!). Divesrsificarea am inceput-o acum o saptamana cu suc de morcovi (mai intai cateva lingurite, apoi 15-20 ml pentru ca la sfarsitul saptamanii sa ajungem la 40-50 ml). De maine voi incepe cu suc de mere administrat in acelasi fel ca si morcovul. Sper sa-i placa. La sucul de morcovi a strambat putin din nas la inceput, dar acuma il bea cu placere (cel putin de la mine asa se vede ). A mai inceput cineva in acest fel? Si mai ales atat de devreme (la trei luni si o saptamana)?
Si eu stiu ca nu-i voie sare pana la 1 an, iar zahar daca ii dati ar fi bine sa-l puneti inainte de a fierbe apa (trebuie fiert inainte de a-l da copilului).
Pufymic si eu am vrut sa-i dau Zymaflour, dar am auzit ca daca uiti sa-i dai o zi isi pierde tot efectul (este ca si cum nu i-ai fi dat deloc - ceea ce mi se pare putin exagerat). Tu ce stii despre asta?

Bebica Elena la multi ani! sa cresti mare si sanatoasa!

Ioana si bebe Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Brr... -34 de grade afara... unde sa ies la plimbare???
Ma doare spatele de nu mai pot, abia daca pot sa ridic printesa in brate si sa ma joc cu ea... Am ajuns sa-i dau numai de mancare, dar cand e vorba de jucat cu ea in picioare, doar privesc...

La Multi Ani! tuturor bebelusilor care mai implinesc azi o luna...

De vreo cateva zile si Nathalie se culca la 9:30 si se trezeste la 6 dimineata. Nu pot sa o adorm mai tarziu, ca pica de somn la 9:30...
Asta e, singura solutie e sa adorm si eu o data cu ea, ca sa nu simt lipsa somnului.

Am iesit ieri cu sora-mea afara si aveam 2 perechi de pantaloni si 3 pulovere si am inghetat de frig!!! Nu aveti idee cum e cand bate vantul :)

Hmmm... pana pe 1 februarie cand ma duc la dr-ita nu prea mai am multe sa va zic, atunci voi afla mai multe despre diversificare, despre greutatea si intaltimea fetitei :)

Am citit si eu ce a patit Felis, imi pare foarte rau, ca toate celelalte sunt si eu cu gandul alaturi de ea, si sper sa treaca cu incredere in Dumnezeu prin aceasta grea incercare...

Salutari tuturor celorlalte mamici si MULTA MULTA SANATATE!

Andreea, Doru si Nathalie

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40881" target="_blank">capitolul 14

Oana_B

Mergi la inceput