Intrebare tot despre CIC in 2005

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da, vei lua 7.8 milioane lei incepand cu 01.01.2005

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Marius, sa te contrazic aici? Daca a intrat in iulie 2003 nu va lua 7800000, pentru ca numai cei intrati in CIC dupa 1.ian.2004 beneficiaza de 85% din salariul mediu brut pe economie. Din cate inteleg eu, mihairi a intrat pe vechea lege cu 85% din venitul sau...

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Si m-am dus sa ma conving, asa ca argumentez contrazicerea:

"COMUNICATE CNPAS

06 Ianuarie 2005

În prezent, din Bugetul asigurărilor sociale de stat se plătesc indemnizații pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani, iar în cazul copilului cu handicap până la împlinirea vârstei de 3 ani, indemnizații care se acordă numai persoanelor asigurate în sistemul public de pensii.

Pentru aceste categorii de drepturi, stabilite în cursul anului 2004 sau care urmează a fi stabilite în cursul anului 2005, cuantumul brut lunar al acestei indemnizații este de 7.830.000 lei, reprezentând 85% din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2005."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa cum spuneam si ai scris cele stabilite in 2004 (atentie) si cele care se vor stabili in 2005 vor fi....

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Nici nu credeam ca se poate, dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by mihairi

Rozi, ma faci sa-mi sara inima din piept! Adica vrei sa spui ca eu care am intrat in CIC in iulie 2003 si am primit pana acum cate 3.000.000 pe luna o sa iau din ianuarie 2005 7.000.000?
Te rog frumos da-mi un raspuns ca altfel mor de inima pana pe 5 februarie cand iau banii pentru luna ianuarie!

Miha

Iertare, de 3 ori iertare! Am omis sa spun "toata lumea care a intrat in CIC incepand cu 1.1.2004...." Imi pare rau...

(Am corectat si in mesajul initial, sa nu mai sara si alte inimi din piepturi )
Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Rozi, te iert pentru ca ar fi fost prea frumos sa fie adevarat.
Oricum, eu nu sunt foarte suparata pentru ca mai am putin din CIC-ul asta, iar din octombrie intru in CIC pentru bebe2 cand o sa iau 7.800.000, nu-i asa?

Miha

Mergi la inceput

Iti raspund eu, daca-mi dai voie: da, la CIC 2 vei lua 7800000 (anul asta) sau, ca sa o dam pe gluma:780 de lei, ca intri in CIC dupa ce trecem la leul greu

Mergi la inceput