unde sunt musulmancele mele?( 7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

Salam aleykum, fetele!
Desi am dormit doua ore azi noapte , sunt fericita, pentru ca prietenul meu mia facut o surpriza URIASA si a venit in Ro. Asa ca am scutire pentru cel putin o saptamana, daaaaa? Va rog sa ma motivati, multumesc si sa auzim de bineee!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Denisuca, felicitari, sigur ca ai scutire in cazul asta. Bucura-te cit poti si te asteptam cu noutati. Va pupic pe toate ca am de lucru...amodel , nu ti-am fost de folos? te pupic si astept noutati bune. Dodo cum te simti? sper din suflet ca-ti prieste sarcina. am fugit dar va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Denisuca,suntem alaturi de tine!
Dper si ma rog sa fiti bine sanatosi,sa petreceti impreuna niste zile minunate si nu uita:tine-te de capul lui sa te invete tot ce stie.
ITI DORESC MULTA FERICIRE!!!!

Once Abu Umamah asked the Prophet about the rights of parents over their children. The Prophet replied, “They are your Paradise and they are your Hell.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

Salam aleikum!
Va multumesc si sper sa ma "intorc" mai informata!
Va !

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krisztina spune:

Denisuca ai scutire cit timp vrei tu!!!Sa va bucurati unul de altul,sa petreceti zile frumoase,ma bucut tare mult pt tine!!!!Revino cind poti cu noutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

salamaelikum,
ce mai faceti?
va salut din mers,azi e ziua lui ali,si facu-i o pauza...terminai tortul,bagai friptura la cuptor acum maitrebuie salata,astept marii musafiri...chiar ca-s mari toti-nici un copil...dar asta e!!!

denisuca....ma bucur,poti lipsi cat vrei,dar cu conditia sa povesti dupa,bine?

hai ca va las si trec inapoi la cratita!

allah hafiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

denisuca draga,
multa fericire sa ai parte cat de mult timp de acum in colo si convinge-l sa stea mai mult de o saptamana
guishan sper ca ai avut parte de o zi de sarbatoare minunata pentru ali al tau, va simtit bine cu totii si el e fericit.
chiar daca e mai tarzu multi multi ani cu fericire si "la multi ani kerim" cu zice piciul meu

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

KUL AM TU BIL HER!!!
Sa va traiasca puiul si sa va bucure sufletele,sa va aduca numai bucurii,iar voi sa traiti ani multi si fericiti sa va vedeti puii mari,oameni buni si drepti!
Ei,dar tortul unde-i?

quote:
Originally posted by gulshan

salamaelikum,
ce mai faceti?
va salut din mers,azi e ziua lui ali,si facu-i o pauza...terminai tortul,bagai friptura la cuptor acum maitrebuie salata,astept marii musafiri...chiar ca-s mari toti-nici un copil...dar asta e!!!

denisuca....ma bucur,poti lipsi cat vrei,dar cu conditia sa povesti dupa,bine?

hai ca va las si trec inapoi la cratita!

allah hafiz

gulshan

Once Abu Umamah asked the Prophet about the rights of parents over their children. The Prophet replied, “They are your Paradise and they are your Hell.”

Mergi la inceput

FAZELE EMBRIONULUI

1.- FAZA PICĂTURII (nutfa) “Apoi l-am făcut Noi o picătură într-un loc sigur!” “Oare nu v-am creat Noi dintr-o apă umilă/ Pe care am așezat-o într-un loc statornic și sigur?”

Unul din sensurile cuvântului “picătură”(nutfa) este acela de primă fază a creării embrionului și această fază durează din prima zi a sarcinii, adică din clipa fecundării lichidului seminal feminin cu lichidul seminal masculin, adică al unirii și fuziunii lor și până în ziua a șasea de la începutul sarcinii, după care urmează faza “cheagului” ('alaqa).

În prima fază, ovulul femeii, care este alcătuit dintr-o singură celulă și este cea mai mare celulă din corp, se divizează în două celule, apoi în patru, apoi în opt, apoi în șaisprezece și tot așa, până când capătă aspectul unei mure și de aceea se numește morulă.

La capătul celei de a cincea zi de sarcină morula se transformă în globul numit blastulă, alcătuit din 50-60 de celule. În timpul divizării, “picătura” (nutfa) se deplasează din trompa uterină în interiorul uterului (aproximativ în ziua a cincea) și începe să se lipească de peretele interior al uterului, începând din cea de a șaptea zi de sarcină. Diametrul embrionului în faza “picăturii”(nutfa) nu depășește a cincea parte dintr-un milimetru, iar lichidul care-l înconjoară constituie cea mai mare parte a lui.

De aici provine desemnarea coranică a “picăturii”(nutfa) prin “apa demnă de dispreț”(ma' - mahin).

Din punct de vedere lingvistic, nutfa înseamnă o cantitate mică de lichid: “Allah a creat toate vietățile din apă”(An-Nur:45).

Concluzie:

Unul din sensurile “picăturii”(nutfa) din Coranul Cel Sfânt este acela de primă fază a constituirii embrionului. Această fază coranică a fost detaliată și împărțită de embriologia elaborată de om în trei subfaze:

fecundarea, morula și blastula.

Am citit asta pe www.islamulazi.ro,mi-a placut si zic:"precis o sa va captiveze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Gulshan, LMA lui Ali, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de pitici!!!!
Denisuca, parca ti-a mai venit inima la loc? Ca prea erai suparata! Vezi ca dupa vreme rea vine si cea buna?? Inshallah sa aveti parte numai de vreme buna, si rautatile sa le dai la spate!
Bey, ce mai stiti de Hannen?? Ca n-a mai aparut demultisor..I-o fi taiat soacra-sa net-ul, de gelozie ca sta prea mult cu noi?? Zi-i bre, Hannen, ca sintem fete bune, nu te furam de linga ai tai decit nitzelush...
Ei, si hai sa va mai incalzesc un pic...Azi iar vor fi 34grd dar nu stiu daca vom merge iar la balta, ca e zi de shopping si ajung mai tirliu acasa, poate miine il duc la niste prieteni, sa mai traga o tura de joaca cu ai lor, ca aku a inceput scoala, si nu trebuie bagati in pat mai devreme...
Eu m-am facut cit o balena, am depasit cu brio greutatea de 88kg, noroc ca nu mai am mult timp de ingrasat, urmeaza "dezgrasarea". Sper ca de data asta sa stric "prietenia trainica" dintre mine si kg, si in curind sa incep si eu sa ma "subtiez", macar vreo 20kg, pina la "dimensiuni" mai rezonabile...
Ma duc sa citesc ziarele si dau cu condeiul si mai tirliu..

Mergi la inceput