Camelia, ai putea, pe scurt, sa spui in ce a constat cura aia? Si eu incerc sa scap de cateva kg in plus, si m-ar interesa orice "arma" impotriva lor.
Multumesc.
Dieta asta am gasit-o intr-o revista nemteasca.Mi s-a parut usor de tinut si am slabit cam 2 kg in 5 zile.
Deci, pe scurt :
Micul dejun: o felie de paine (40 g) cu 1/2 lingurita de unt degresat sau 2 linguri de branza de vaci sau 30g cascaval (30 % grasime)
Gustare: 0,1 l suc de rosii fara sare
Pranz: o salata la alegere (Sunt date mai multe retete.Din pacate n-am timp sa le scriu si sa le traduc.Pe scurt, ideea e ca se pot folosi paste, legume proaspete sau fierte, cartofi , carne, branza, deci aproape orice cu conditia ca per total sa nu depaseasca 350-370 calorii.Si , foarte important, in salate nu se pune sare!Se poate pune la orice salata un dressing din 1 lingura ulei, 1/2 lingurita mustar,1 lingura apa si 1 lingura otet sau zeama de lamaie)
Gustare:0,2 l Kefir (1,5% grasime)
Cina: inca o salata, la alegere
Eu am preferat ca la cina sa inlocuiesc salata cu fructe proaspete si nici n-am baut sucul de rosii si kefirul zilnic pt ca pur si simplu nu-mi trebuia.E permisa si cafeaua insa in cantitati moderate si se recomanda, ca la orice cura,2 l apa sau ceai pe zi.Am slabit usor.
Sper sa-ti fie de folos!
quote:
Originally posted by lara_ro2004
Camelia, ai putea, pe scurt, sa spui in ce a constat cura aia? Si eu incerc sa scap de cateva kg in plus, si m-ar interesa orice "arma"impotriva lor.
Multumesc.