Targuri de nunti

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Cred ca si eu voi merge la Marriot si la Casa Poporului, avand in vedere faptul ca se tin in aceeasi zi Sper sa nu pierd prea multe daca nu merg la cel organizat la Sofitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ashea mey Cataline, ca bine facusi....ca de cand te rugai iooooo ....

LadyC, Marriott si Casa Poporului sunt unul si acelasi ...numai ca anula sta e defalcat...ca sa incapa cat mai multe "informatii" pt noi, miresicile...daca ai fost anul trecut..stii ce spun..ca era o inghesuiala acolooooo.....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la Mariott nu va fi expo cu vanzare

numai la Casa Pop va fi cu vanzare

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Karelia, am dat-o in bara. Trebuia eu sa fac gafe si de data asta Nu am fost anul trecut la targ, dar vreau sa vin acum si nu stiu care va prezenta informatii mai multe . Poate imi spune si mie cineva la care sa merg, ca nu-mi permit sa vin la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Si eu vreau sa vin la Bucuresti, dar nu imi dau seama care dintre targuri e mai "bogat" in oferte si firme...ca n-am fost niciodata.
Fetele care au mai fost, dati-mi si mie indicatii, va rog!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

LadyC, relax...nu ai dat-o cu nimic in bara!!!

Din cele 3 targuri de anul asta...tind sa cred ca sofitel si mariot vor fi cele mai ofertante...tinand cont ca cel de la romexpo ar fi chair prima editie, daca nu ma insel...
insa..intre sofitel si mariot...nu ma puneti sa va spun, pt ca parerile sunt impartite...eu de exemplu am preferat sofitel, unde..desi oferta a fost mai restransa..am putut proba..m-am putut invarti in voie...pe cand la mariot..am asudat printre puhoiul d elume prezent acolo..si mi-am facut si o mie de draci impingandu-ma si dandu-mi coate sa ma strecor si eu in multime....evident ca mi-a pierit tot cheful de probat...dar, au fost miresici care au avut mai mult noroc decat mine, de asta va spun...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

RECAPITULARE:

3-5 febr - Romexpo - Targ profesionist de nunti organizat de Ideal Mariaj

10-12 febr - World Trade Plaza, Hotel Sofitel- Targ Sofitel

17-19 febr - Hotel Marriot- expo fara vanzare, Palatul parlamentului- expo cu vanzare- Targ organizat de Mireasa

Mergi la inceput