globul de aur
aveti aici nominalizatii si castigatorii
ma intereseaza care ati mai vazut din filmele astea noi, ce parere aveti, care merita sa fie vazut?
premiile au fost "pe cinstite"?
multam fain!
ps: eu n-am vazut nici unul, dar as vrea sa vad si, cum nu am vreme sa le "incerc" pe toate, astept recomandari... nu de alta, dar urmeaza oscarul!;)
pps: nathalie portman e acea mathilde din leon de care am vorbit pe alt topic - daca nu ma insel!! iat-o si castigatoare la sectiunea Best Performance By An Actress In A Supporting Role
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
Raspunsuri
aschiutza spune:
Gindacelu, am citit niste critici de film de la o persoana in al carui gust am destul de mare incredere, si el a laudat foarte mult Neverland cu J. Depp. Acu m-am asteptat sa cistige Aviatorul si L di Caprio, ei au facut destula reclama si tam-tam despre filmul lor, in comparatie cu celalalt film.
Eu n-am vazut nici unul din filme, nu au ajuns aci deocamdata, dar parca imi pare rau ca Depp nu a cistigat. Joaca asa de bine si de abia e bagat de critici in seama...
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
liris spune:
eu am vazut toata seria care a cistigat cea mai buna serie-drama : Nip/Tuck. e foarte misto. probabil ca o sa-l cumpere si romanii . e oarecum deosebit de ce vezi in general in seriile astea.
filmul lui Amenabar (daca ai vazut The Others cu Nicole Kidman) Mar Adentro ..adica a fost tradus Sea Inside. se pare ca e povestea unui bolnav incurabil care vrea sa aiba dreptul sa se sinucida.
personal , eu cred ca se abuzeaza de subiecte din astea extrem de sensibile , cum ar fi euthanasia , sida (todo sobre mi madre - totul despre mama mea)...firesc ca ies filme "dure" . mi se pare ca spaniolii astia (ma refer la cei doi regizori in voga acum Almodivar si Amenabar) se folosesc de ele la greu.
am citit review-uri bune despre filmul lui Clint Eastwood. Desi eu nu prea m-am dat dat in vint dupa Mystic River. si fusese foaarte laudat la timpul lui.
The Aviator... nu stiu cine e personajul, dar nu-mi place DiCaprio asta ca barbat deloc , parca-i fetita. si nu pot sa trec deloc peste asta din pacate. sa trec adica sa-i observ si calitatile de actor.
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
mara03 spune:
gandacelu, io n-am vazut nimic de pe-acolo dar vreau sa zic (din experiente anterioare):
a castigat nathalie portman?
n-a castigat johnny depp?
a castigat dicaprio?
pupici!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
Rayuela spune:
m-am uitat si eu ,pina la 4 dimineata
Filmele nu le-am vazut ,dar imi place sa ma uit la cucoane cum sint imbracate si gatite,mi-a placut mult Halle Berry si inca citeva ,da nu stiu cim le cheama.Ati vazut cite blonde -brunete erau??.
Despre filme ,aaaualeoo,cine stie cind oi apuca..vreau sa-l vaz pe cel cu Johnny Depp.(de acord ca Di Caprio ala nu are nici sare,nici piper,nici haz,e sec ca o nuca,nu-mi place deloc de el)
M-a amuzat Robin Williams evident..in rest,cam slabut,pe voi nu va plictisesc mesajele ale a de "Multumim,din inima partiduluuuui"(respectiv toate listele alea interminabile de multumiri,in care se pomenesc un milion de nume...cine naiba si-o aduce aminte de ei?)
Hai ca am deviat subiectul asta,praf l-am facut ,scuze gindacel
Elena si Amelie
liris spune:
ptr noi Rayuela :)))))))
http://entertainment.msn.com/movies/gallery.aspx?gallery=6853
liris spune:
am vazut eu "Million Dollar Baby".
mie mi-a placut si-l recomand. mi-a placut de Swank. a jucat bine-bine.
am tras si "The Aviator". il vad in weekend si va spun.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by liris
am tras si "The Aviator". il vad in weekend si va spun.
abia astept!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
motanik spune:
Eu am Aviator de vreo 3 saptamani dar nu m-am obosit sa il vad...iar Finding Neverland nu mi-a placut...de fapt nici nu am avut rabdare sa il vad pana la sfarsit...
--------------------
Andra
Albumele noastre
gicutza spune:
Nip/Tuck este difuzat deja de ProTv miercuri noaptea, dupa stirile de la ora 23.00, cu titlul Prietenie pe muchie de cutit. E motivul pt. care in fiecare miercuri merg mai tarziu la culcare
The Shield e difuzat de AXN
Arrested Development pe Prima TV sau B1 nu mai tin minte exact ca nu am apucat sa-l vad
Scrubs a fost difuzat de Antena 1 asta vara si chiar nu stiu de ce l-au intrerupt
Joey e acum pe HBO
Monk pe pe Pro Cinema
The Lion in Winter pe Hallmark
Din astea noi
Ca Sopranos, Sex And The CIty, Will & Grace sunt difuzate deja de mult timp si la noi.
Sa traim bine!
gicutza spune:
Aaaaaaa... si uitam de Lost care e serialul meu preferat acum, si a ajuns pe AXN la episodul 3.
Sa traim bine!