pacientele doctoritei Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele - stau in umbra si citesc.
Nu am noutati, maine dimineata ma duc la Giulesti sa vad ce si cum si cand.
Asa ca va trimit multi-multi .
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si la umbra este bine Bety...dar sa nu uiti de ....pentru si barza nu vine asa daca nu prestam cu sirg........sa auzim numai de bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pentru ca vezi tu Bety...Marina a ramas graviduta si dupa a 3-a inseminare...dar la 2-a sarcina...a rams normal...desi i se spusese ca asa ceva nu este posibil! Sa dea Domnul sa fie natural sau prin inseminare...numai sa fie! Pupicei!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Salutare fetelor!
In sfarsit am ajuns si eu acasa, am plecat mai devreme de la serviciu pentru ca nu imi mergea internetul si vroiam neaparat sa va citesc si sa va spun ca mi-a fost dor de voi toate.
Cata, frumoase pozici dar sa vezi ce frumoasa o sa fii cand o sa ai bb mic cuibarit in burtica. Atunci sa te vedem... Pana nu apar rushii sa stii ca eu tot iti tin pumnii. Cine stie...
capricornul super incapatanat care stie ce vrea.
deca, sarumana de incurajari. Astazi cand veneam spre casa ascultam muzica in masina si gandul meu nu mai zbura asa departe. Ziua se apropie si emotiile sporesc. Sper din tot sufletul sa iasa bine dar, niciodata nu se stie. La fel ca si Cata si eu sunt o luptatoare (ca un leu ce sunt). Am luptat si o sa lupt mereu pentru a obtine ceea ce imi doresc. dulce pentru tine
bety, inseamna ca de maine incepi batalia. Ai stat in umbra ca sa te odihnesti pentru urmatoarele 9 luni. Am impresia ca tu iti pregatesti terenul de pe acum. Sa fie cu noroc si iti tin pumnii sa fie bine. Sa ne tii la curent cu demersurile. dulce fata cumintica
thea_m, abia astept sa te apuci de treaba si sa stam toate cu ochii pe tine sa ne dai toate amanuntele. Hai la treaba! Si ca sa vezi ca te iubim uite un mare si dulce
fetele din anul asta toate -tze
LilianaM

Mergi la inceput

Oare ce o fi facut INDY? Abia astept sa ne scrie si sa ne dea amanunte. Tinem pumnii INDY, sa iasa bine.
mare de tot pentru INDY de la fete

Mergi la inceput

shylili, unde esti? Nu mai avem nici o veste de la tine? Hai vino la fete cu o veste sa stim ca esti bine.
de la fete si ne gandim la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Cata - sunteti frumosi amandoi - tare! Nu dispera, te rog si fi calma, gandeste pozitiv!
Indy, am inteles ca face azi inseminarea si cred ca este in niste emotii...
Shilily - iti tin pumnii sa-ti fie bine la munca si se fie si cu bebita.
LilianaM - te pomenesti ca ne inseminam in acelasi timp!
Va scriu maine detalii (daca am).
, Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana multumesc pentru pupici. Acum am dat de alta belea, dar nu are cum sa fie cu ochisori. Iar am pitici pe creieri, sunt mici, mici si topaie de zor. Mai e putin pana la marele pas. Cred ca ai emotii.
Indy ce ai facut la inseminare?
Lilisor tu cum te simti?
Si va trimit si eu multi
Deca, Bety, Madyn, Amely si restul tetelor din va pupicesc
Teodora

Mergi la inceput

bety, au abia duminica sunt in ziua 11. Eu ma astept sa fac inseminarea de marti incolo. Nu ar fi exclus sa fie luni. Nu stiu exact ziua. Abia maine am sa o sun pe dr. sa vad cand ma cheama pentru eco. Poate ne intalnim in una din zilele astea. Iti tin pumnii sa fie bine incepand de maine. Bafta multa!
thea_m, am citit de problema ta si imi pare rau ca piticeii aia mici te sacaie. Eu zic sa ii trimiti la plimbarica, nu de alta dar maine poimaine ajungi la doctor si o sa fii ocupata cu altele, nu sa ai grija lor.
Cata, shylili, INDY, deca, Madyn, Amely, Marina si celelalte fete din va pe toate
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor, aseara am fost la Moisa pt prima eco si mi-a zis ca e bine, am prima "poza" in care se vede sacul embrional (si ala miiiic de tot!). m-a certat ca nu am luat medicamente pt raceala, caci febra e unul din cei mai periculosi factori de avort. am greutate normala, dar tot m-a batut la cap cu ingrasatul, sa nu cumva sa mananc prea mult si numai ce trebuie (si am o pofta...mama-mama).
Din ce povesteati si voi vad ca ea are un fix cu greutatea. Oricum, are dreptate, dar ce sa-i faci?
Cata, cred ca in curand doctorita noastra nu va mai face fata la cate paciente va avea.
Fetele abia astept sa aflu ce rezultate (bune!) au dat inseminarile.

O sa mai semnez si eu condica pe-aici din cand in cand, daca ma mai primiti, pt ca imi sunteti dragi si sigur o sa mi se faca dor de voi.

Va tin pumnii la toate si ma rog pt voi sa deveniti mamici cat mai curand!
Pupici pe obrajori

Mergi la inceput