pacientele doctoritei Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt destul de trista fetelor...ieri mi-am facut testul de sarcina...presimtea ca rezultatul nu va fi cel la care ma asteptam, dar nu am mai avut rabdare...prima data nu a aparut nici o linie...citesc pe prospect..."daca nu apare nici o linie, trebuie sa repetati procedurile cu un test nou"...zic bani aruncati si ma supar pe nerabdarea mea...pina la urma apare timid o sigura linie....care ia cu ea si ultima bruma de speranta...imi zic ca nu a fost sa fie nici de data asta...si astept ca peste 2 zile sa-mi vina rusii...din pacate sunt sigura ca nu ma pot astepta la altceva cel putin acum pentru ca am si simptomele de ciclu...in fine...ca sa ma mai umplu de optimism....fac socoteli si ma gindesc ca poate de Sfintul Valentin lucrurile vor sta altfel...si poate daca nu a fost sa fie acum, ce frumos ar fi daca visul ar deveni realitate chiar de LUNA INDRAGOSTITILOR?....Va multumesc tuturor celor care mi-ai tinut pumnii si mi-am propus ca in februarie sa "muncesc" pina imi ies ochii din cap ca la melc...O zi buna...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai Cata, n-ai facut testul prea devreme? Mai ai 3 zile de asteptat , nu doua. In fine , daca nu se intampla acum, imi pare tare rau dar inseamna ca cel mic asteapta un moment mai special, Ziua Indragostitilor, nu? Hai, nu fii trista!

Mergi la inceput

Te pupic Antonia si sper ca toate sa dam lovitura de Luna Indragostitilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, mai ai putina rabdare. Lupta inca nu s-a terminat. Daca nu e inseamna ca puiutu tau vrea sa te mai fiarba un picut. Dar nu dispera, anula asta vei reusi, la fel ca noi toate. Te pup dulce si fruntea sus. "Sa nu depunem armele si vom reusi", nu-i asa Cata?
fata dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Liliana sunt un capricorn super incapatinat...asa ca nu depun nici o arma...am din belsug "munitie" si stiu sa o folosesc...pupici si o sa fim si noi gravidute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Cata iti amintesti ce-ti spuneam ieri? Sa stii ca eu raman la parerea mea.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Pupici fetelor!
Liliana abia astept sa faci inseminarea si sa iasa cu ochisori! Iti urez mult noroc! Vad ca esti optimista, foarte bine, asta face bine!
Carmen

Mergi la inceput

Astept vesti bune de la fiecare dintre voi....si de curind mi-am mai indrumat o prietena la doctorita...se duce marti...iti tin pumnii si ei...isi doreste si ea foarte tare un bb si sper ca sfatul meu sa fie de bun augur...Shylili...asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fara legatura cu nimic. Cata, acum am vazut pozele. Ce frumosi sunteti amandoi!

Mergi la inceput

Saru mina Antonia...sa nu uitam ca frumusetea vine din interior...si pentru ca din noi rasare dorinta de a fi mamici....toate sunt frumoase si minunate...Pupici!

Mergi la inceput