pacientele doctoritei Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

MRL, am făcut stimulare cu clostilbegyt și premarin, după care injecția cu pregnyl cu o zi înainte de inseminare. Am ovare micropolichistice, am făcut laparoscopia, mi-a curățat ovarele și mi-a desfundat o trompă (cealaltă era bună). Acum au început să apară din nou chisturile (după 3 luni de la operație). De aici și disperarea mea. Dacă nu reușesc să rămân cât mai curând, mi se umplu ovarele de chisturi și iar trebuie să fac laparoscopie.
N-am făcut TPC-ul. Dr. mi-a spus să fac inseminare pentru mărirea șanselor de reușită.
Tu ai făcut stimulare? Când faci inseminarea... și a câta este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetelor! Liliana cred ca ai verificat site-ul mai ceva ca mine, ca ma apucase disperarea. Credeam ca azi nu voi avea prilejul sa vorbesc cu voi.
Lilisor cum te mai simti?
Cata ce vesti ai?
Indy bafta maine!
frumuselelor

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor...am simtit ca mor....nu a mers pina la ora asta Internetul...si m-am zvircolit de suparare....in fine...bine ca merge acum....sunt in a 11-a zi dupa ovulatie....tot cu 37.2....deci inca sper...nu mai eset decit putin ira duminica voi fi sigura cum stau...faza este ca ma cam bate gindul sa-mi iau un test de sarcina...si gata m-am hotarit...imi iau cind ies de la serviciu si il fac miine dimineata...nu mai pot sa stau...oricum miine va spun se aflu ...desi stiu ca orice se poate intimpla inclusiv duminica...hai ca nu mai pot de emotie...va pup pe toate si multam de incurajari......Shylili iti tin pumnii...Indy, Bety si Liliana sunt alaturi de voi...Thea...sa iti iasa vine rezultatele...mii de pupici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

INDY, la mine este prima inseminare. Nu am facut stimulare, merg pe ovulatie naturala. Sper sa nu am probleme tocmai acum. Vineri am sa o sun pe dr. sa stabilesc cu ea cand o sa incep sa fac eco pentru ca ziua 11 cade duminica. Noi avem TPC negativ si unele probleme la sot (astenoteratospermie). Sper sa fie bine.
thea_m cred ca am incercat sa intru pe site din sfer in sfert de ora. Si acum merge destul de greu, dar merge.
Bafta multa pentru maine INDY!
fetele din viitoare -tze
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Fetelor, mulțumesc pentru încurajări. Eu am să plec acasă, programul meu s-a terminat, așa că mai intru mâine pe net să vă povestesc ce-am făcut.
MRL, am uitat să-ți spun că eu am și progesteronul sub limita minimă și din cauza asta mi-a dat să fac stimulare. Pentru că altfel, aveam ovulație, deci puteam să încerc și fără stimulare. Analizele soțului sunt foarte bune (slavă Domnului).
Cred că m-am ramolit. Mi-ai spus când faci inseminarea?
Hai că mai vorbim și mâine!

Mergi la inceput

Cata, poate reusesti sa blochezi termometrul la 37,2. Daca nu mai ai rabdare cu testul (nici io nu prea am rabdare) incearca maine dimineata. Iti tin pumnii.
INDY, saptamana care vine o sa fac inseminarea. Nu stiu ziua exacta.
Te asteptam maine sa ne povestesti. Ai grija de tine si mult noroc!
LilianaM, care va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liliana mai am 30 de minute si zbor spre farmacie...am mari emotii...dar in fine...macar de as vedea 2 liniute...oricum va anunt maine...pupici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Cata daca si numai daca nu ne dai maine vestea cea mare cu siguranta ne-o vei da peste 3-4 zile, asa ca nu fi prea dezamagita daca nu va fi maine. Eu iti doresc sa vezi de maine a doua liniuta, sa nu mai stai stresata inca 3 zile.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Liliana, multumesc pt primire! Nu inteleg totusi, tu faci inseminarea acum pe ovulatie naturala? Pai eu am toate analizele ok si doctorul meu mi-a zis sa incercam 3 zile de stimulare ca sa mai crestem sansele (stii tu, mai multi folicului, mai multe sanse). Tie cum de nu ti-a recomandat doctorita, ca vorba aia luna asta tre sa trageti mai tare ca de obicei sa iasa... Is tare in aer la capitolul asta...
Mariana, cazul tau e foarte asemnantor cu al meu. Si eu am analizele in regula iar sotul dispunde de o astenospermie moderata. Si zici ca ai obtinut sarcina in urma stimularii? (scuze, nu mai stiu care era istoria ta...). Si nu a avut efecte secundare stimularea? Ai facut si Pregnyl?
pup toate fetele aspirante!

Mergi la inceput

salomea, de 2 ani incercam sa avem bb al nostru si nimic. In urma cu 1 an cand am inceput investigatiile totul era in regula. HSG bun, hormonale bune, zoonoze bune, spermograma buna si nimic. Singura analiza pe care nu am facut-o a fost TPC. In decembrie anul trecut am facut si analiza asta si rezultatul a fost -negativ. Recomandare - inseminare. Acum incercam sa facem inseminare pe ovulatie naturala. Daca nu o sa reusesc din prima poate ca o sa fac o usoara stimulare pentru marirea nr. de foliculi, dar asta numai la recomandarea si sub supravegherea dr.
Cata, am niste emotii pentru tine.... Iti tin pumnii sa fie bine si sa vezi maine "dublu".
shylili, ce faci draguta mea? Cum sta treaba?
fetele din , viitoare -tze

Mergi la inceput