pacientele doctoritei Moisa
Raspunsuri - Pagina 6
salomea spune:
Fetelor, ma scuzati ca ma bag si io in hora voastra asa un pic, desi eu nu sunt pacienta doamnei Moisa (nici macar nu mai sunt in tara). As vrea sa va intreb, pentru ca va vad atat de increzatoare in aceasta doctorita, daca stiti ceva despre parerea ei legata de stimulare in cazul ovulatiei normale (spontane, cred ca i se zice). Cu alte cuvinte, analizele mele hormonale sunt in regula, dar doctorul meu, vazand ca nu mai apare sarcina (8 luni) s-a gandit sa ma treaca pe 3 luni de stimulare hormonala (ca sa creasca nr. de folicului si implicit sansele). Voi ce credeti, sa trec la asa ceva sau sa stau cuminte sa mai astept si sa profit de ovulatia mea naturala?
Sper ca imi veti raspunde si ca ma veti scuza ca m-am bagat fara a fi tocmai on topic...
bety spune:
Eu incep cu buna-ziua, ca dimineata s-a dus de mult.
Cata - si eu stiu povestea cu o luna - stangul, o luna - dreapta, dar vreau sa-ti spun ca nu se adevereste. Au fost luni, cand s-a vazut clar, ca am avut de 2 ori, la rand, ovulatie pe stangul. Altadata am avut si pe dreptul, tot la fel, 2 luni la rand. In noiembrie, cand am facut inseminarea, am avut pe stangul, in decembrie habar nu am (nu am fost la monitorizare, deoarece perioada era exact la sfarsitul lunii) pe ce parte am ovulat.
Eu vreau ca luna asta sa nu ma mai gandesc la ce va fi. Sunt doar optimista si atat. Si asa, am de lucru garla, iar acasa ajung franta. Nici sa-mi scot catelul afara nu prea am chef.
Shylili - capul sus si gandeste pozitiv.
MRL - nu am mers pe stimulare. Eu nu am facut decat o data la viata mea stimulare si m-am ales cu bubite pe toata fata si atunci, au renuntat sa ma stimuleze, iar de data asta, nu mi-a dat, pentru ca mi-a spus ca nu stie daca luna trecuta am avut ovulatie pe ciclu normal. Ceata totala!
Teodora - un
dulce pentru gandul tau sincer.
Si tuturor - mii de
.
Beatrice
MRL spune:
salomea, fata draga poti veni in hora noastra fara probleme. Aici toate suntem aspirante la titlul de mamica. Nu conteaza a cui pacienta esti, aici suntem o familie mare in care scopul este unul singur: bb, bb si iar bb.
Nu pot sa iti spun care este parearea doctoritei legata de stimulare sau despre ovulatie naturala. Dar stim cu toate ca trebuie sa profitam cat mai mult de tot ce este natural. Neaparitia unei sarcini se datoreaza mai multor cauze. Daca analizele hormonale sunt in limite normale, de unde a dedus dr. ca daca faci stimulare gata sarcina o sa apara? Daca nu ai probleme cu ovulatia iar la tine lucrul asta se intampla natural, eu zic sa profiti de el cat mai mult. Daca faci stimulare sa te monitorizezi neaparat, nu de alta dar sa nu patesti alte necazuri, cum ar fi apartitia de chisturi.
Ai grija de tine si te mai asteptam pe la noi. Sa ne ti la curent cu evolutia ta.
Sanatate mukta si un bb cat mai curand
fata dulce
LilianaM
MRL spune:
bety, ma bucur sa aud ca nu esti foarte stresata ca mine. Si eu am mult de lucru, mai grav este ca ar trebui sa ma concentrez asupra lucrului la scarbici dar gandul meu zboara departe rau de tot. Astazi de exemplu nici nu am servit serviciu pentru ca am fost prea obosita, am adormit pe la 5 iar dimineata la 7 eram chiauna.
Din cate observ nici shylili nu a facut stimulare, nici tu nu faci, nici eu nu am facut. Sunt curioasa daca o sa facem injectia cu Pregnyl. Shylili nu a facut-o.
Vineri ajungi pentru eco de ziua 10 la spital, nu?
Sper sa fie cu noroc pentru toate.
Tinem pumnii pentru Cata sa vina cu vestea buna cat de curand.
Shylili, asteptam vesti proaspete.
Teodora, noi te iubim si uite un
pentru tine ![]()
fetele din
viitoare
-tze
LilianaM
Marina spune:
salomea cred ca este pro pt ca eu nu am avut o problema de ovulatie (Catalina ca m-ai intrebat prob noastra a fost astenospermia sotului) si cu toate astea am urmat si eu tratament usor de stimulare cu ovamit si oestrogel.
thea_m spune:
Multumesc pentru
. Abia astept sa plec acasa, azi a fost de-a dreptul scarbici! Ferice de tine Liliana.
Si eu va 
Teodora
MRL spune:
Ce fac fetele astazi?
Cata cum stai cu temperatura?
Shylili nimic nou? Cum te simti?
bety, thea_m
fetele harnicute.
LilianaM
INDY spune:
Bună fetelor!
Cam slabă prestația pe aci. E adevărat că n-a mers site-ul până acum...
Eu mâine fac inseminarea și am inima cât un purice. Este a 3-a încercare și mă lasă nervii dacă nu se prinde nici de data asta.
MRL spune:
INDY, iti tin pumnii sa fie bine maine si de data asta sa se prinda bb acolo unde ii este locul pentru urmatoarele 9 luni.
Ai facut stimulare sau mergi pe ovulatie naturala? La celelalte inseminari ai facut injectia cu Pregnyl? De ce ai ajuns la inseminare, care au fost problemele la voi?
Fete care asteapta: Cata si shylili
Fete care urmeaza sa faca inseminarea: INDY, bety, io
Fete care urmeaza sa mearga la cabinet pentru analize: thea_m
Daca am uitat pe cineva, scuze....
Pentru fiecare dintre voi cate un
mare de la mine
LilianaM
MRL spune:
deca, un
mare de tot de la mine, sa ma ierti dar nu am stiut unde sa te trec. Cred ca ar fi trebuit sa te trec la asteptarea unui rezultat pozitiv, nu-i asa? Momentan nu faci inseminarea ca poate ai noroc si se prinde singur
toate fetele din
viitoare
-tze
LilianaM