pacientele doctoritei Moisa
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Neata...fetelor....[hopsieu]...este marti...si sper ca fiecare din noi sa inceapa ziua cu 3 ceasuri BUNE
...si sa o continue la fel......eu sunt in a 23-a zi....si a 10 de faza luteala...inca aspet si sper desi ar fi trebuit ca zilele astea sa scada putin temperatura ca apoi sa creasca din nou...dar momentan se mentine ridicata la 37.1 sau 37.2....deci nici un semn.......in fine mai am citeva zile si ma voi lamuri...Shylili....sper din tot sufletul ca inseminarea ti-a reusit si ca totul va fi bine...in ciuda necazului cu serviciu pe care sunt sigura ca il vei depasi pentru ca din ce am vazut eu in pozele tale esti o luptatoare
si vei trece si peste asta....pupici...[/b]...si apropo de test...nu mi-am facut inca pentru ca nu prea ma trage ata intrucit nu vad nici un semn care sa ma duca la ideea ca as fi
...asa ca mi-am zissa astept pina in ziua de simbata sau duminica cind ar trebui sa vina rusii....si atunci voi stii pe ce POZITIE stau...
....si inca o chestie spatele ma doare ca la ciclu din a 2-a zi de la ovulatie...dar stiu ca asa poate insemna orice...
...Liliana stiu ca si tu ai emotii......si eu am ...si cred ca toate fetele au...las ca pina la urma fiecare din noi va veni cu o veste buna, nu-i asa...?...Doamne ajuta...
...Bety...la mine foliculul a fost luna asta pe dreapta...mai bine zis ovarul drept si-a spus cuvintul...ceea ce a fost foarte bine pentru ca la mine trompa dreapta este perfecta iar stinga e bunuta, deci nu foarte buna...si cum am inteles
ca de regula o luna se pune la treaba ovarul drept, iar o luna cel sting...daca nu s-a prins nimic...e posibil ca luna asta foliculul sa fie pozitionat pe stinga...ceea ce nu prea ma incinta...dar parca depinde de mine!?...in fine, sper sa afli mai multe raspunsuri la intrebari cind ajungi vineri la Giulesti.......pupicei..
...a...si o ultima sugestie...pentru toate...printre drumurile la doctorita nu uitati de
si mai ales...
...[b]O zi foarte productiva!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
A.....mi-am aus aminte
....am si o
pentru cele care au facut aceasta analiza sau cunosc despre ce este vorba.
....ce reprezinta analiza TSH...si care sunt valorile normale pentru aceasta analiza? Pupici...
thea_m spune:
Buna, buna dimineata!
Pe mine nu ma mai iubiti
, dar eu tot va iubesc pe voi si va
.
Lilisor, imi pare rau pentru ca nu mai ai scarbici acum, dar gandul la viitorul bb trebuie sa aduca o raza de lumina in sufletul tau. Tin pumnii stransi, stransi pentru tine.
Liliana, Bety, Indy, Deca mai aveti si voi putin pana la marea incercare. Eu stau si va privesc de pe margine, ma gandesc la voi si ma rog sa va ajute Doamne-Doamne.
Cata,draguto, mai sunt cateva zile pana ne dai vestea buna. Nu stiu de ce sunt atat de sigura...
pentru toate fetele curajoase din 
Teodora
utocatalina spune:
Teo...scumpico nu am uitat de tine
...am vazut ca esti "pe felie" cu subiectul despre temperatura si monitorizare....si te iubim in continuare
...uite ca toate stam ca pe ace
...si sper sa ai dreptate si sa-ti dau o veste buna...asteptam si de la tine...tu cum stai?
Pupicei si sa auzim numai de bine!
MRL spune:
Buna dimineata fetelor!
Cata, hai ca mai ai putin - 5 zile pana duminicaaaaaa, ziua in care o sa ne anunti ca totul este ok. Daca temperatura nu ti-a scazut este semn bun. Hai ca esti pe drumul cel bun. Tinem pumnii stransi la fata. Presupun ca intrebi de FSH. Valorile normale (luate de la Giulesti) ar fi in primele zile de la ciclul intre 2-10 , in ziua 14 intre 7 - 20.
Teodora, cum sa nu te iubim. Esti de-a noastra. Uite un
mare si dulce de la mine. Si un supliment de
. Abia astept sa te apuci si tu de analize. Anul asta avem planificat ca toate fetele sa avem bb. Asa ca .... la treaba cu tine.
Mai fetelor, eu am emotii prea mari. Aseara cred ca am adormit pe la 5 dimineata. Gandul meu zboara, zboara, zboara. Sunt prea agitata. Am emotii pentru toate la un loc. Hai, veniti cu vesti bune sa mai imi treaca si mie.
toate fetele din
viitoare
-tze
utocatalina spune:
MRL....pupici
...e adevarat...numar zilele...si sper sa am si vesti bune
..in legatura cu ? mea...TSH...am inteles ca este o analiza de tiroida...deci nu este FSH-ul...asa ca inca astept raspuns la intrebarea mea...ai grija de tine..si pe curind...![]()
MRL spune:
Cata, uite un articol in care exista si un paragraf despre TSH (mai pe la sfarsit). Poate te lamureste cat de cat.
http://www.ele.ro/articol_1263.html
LilianaM
utocatalina spune:
Liliana merci de pista....a fost foarte buna
...si m-am lamurit....si cred ca daca alte siteuri ne poate ajuta trebuie sa apelam si la ele...asa ca nu cred ca se poate supara pe tine cineva
...mai ales moderatorii nostri draguti
...de pup...

, sper ca nu am facut reclama. Daca am gresit rog moderatorii sa intervina.