pacientele doctoritei Moisa
Raspunsuri - Pagina 4
Marina spune:
Catalina, probabil eu sunt cea mai veche pacienta pe aici si i-am facut galerie cat am putut.
Minunea pe ski
e opera dumneaei inseminare, (a treia) si nici nu-mi vine sa cred ca minunea are 2 ani si o luna.
Minunea 2 e facut natural (asta dupa ce ne avertizase ca nu facem copii natural
).
Ambele sarcini au fost cu probleme, ambele nasteri la 36 sapt , ambele sub supravegherea dr Moisa care m-a urmarit super.Ce mai e un dr excelent.
deca spune:

Raspund si eu prezent!
Cata, felicitari pentru initiativa!
Ana-Maria felicitari, sper sa te urmam cat de curind!
Carmen
MRL spune:
Marina, uitandu-ma la pozele tale parca sunt si mai optimista. Sa iti traiasca bebeii si sa fie sanatosi. Ma bucur pentru voi. Sa fiti fericiti.
deca, gata cu minivacanta? Am citi ca a fost frumos. Bravo tie. Acum din nou pe baricade, nu?
toate fetele din
LilianaM
utocatalina spune:
Fetelor....sunt sigura ca mergem spre victorie
...pentru ca exemplele date Marina, Amely si Ana Maria ne-au dovendit ca se poate...asa ca fiecareia dintre noi ii va veni rindul de a fi
si
chiar daca trebuie sa mai avem putina rabdare...iar cu atitea temperaturi, monitorizari si inseminari sigur vom "da lovitura" ...pupicei multi...si dati bataie

....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Si o ? pentru Marina....Tu ai facut inseminare din cauza TPC negativ?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
shylili spune:
hei fetele dragalasele am "inviat " si eu!
a fost okei sambata, emotii mari la amandoi-"manevra" in sine a fost mai usoara decat ma asteptam eu, dar...se pare ca timpul de lichefiere a fost cam mare si ca nici prea multi baieti nu au raspuns prezent-moisa zice ca au fost destui pt inseminare dar ca probabil faptul ca toata saptamana am prestat si el mai era si racit cu febra...uof is cam dezamagita ca sa fiu sincera, nu stiu ce sanse sunt de fapt, pot doar sa sper ca totul va fi bine
mai am si o veste proasta-azi am primit preaviz la munci si uite-ma in cautare de loc de munca acum, in perioada aia mai urata

cu ovulatia a fost tare ciudat-vineri noapte nu am dormit mai deloc-probabul si emotiile dar a durut destul de tare-cam ca la cm si acum mai simt o tensiune pelviana si mi-e frica sa nu fi racit-cert este ca ma incap[atanez si nu iau nimic
cata ai facut test? hai da-mi o veste buna te rog![]()
asa...cu ovarele polichistice: sigur e sop sau doar ai chisturi pe ovare-confuzie care la maine s-a facut; ca sa fie sop trebuie: eco-chisturi+lipsa ovulatiei+ analize hormonale+acnee+pilozitate in exces-toate astea dau sop, una fara alta nu au valoare
daca e sop-eu recomand din suflet sa se mearga la endocrinologie-se paote face tratament sau poti sa incerci sa vorbesti cu livia pentru un tratament naturist
fetelor vroiam sa va spun mult mai multe si sa va pup pe fiecare in parte dar am o stare mai ciudata acum si nu vreau sa va deprim, mai bine va pup si ma mai pun pe trmis ceveuri-mai sunt aici daca vreti sa ma mai intrebati cate ceva
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
bety spune:
Hop si eu la apel: pacienta de pacienta!
Bine ca reusesc si eu sa dau de voi! Dupa ce ca nu am timp sa rasuflu la job-ul meu, azi colac peste pupaza nu mi-a mers nici reteaua si nici net-ul, pana la ora 17, deci am venit acasa si tot easy este baza!
MRL, CATA, INDY, LILI, MARINA, ANA-MARIA (felicitari pt. bebita, iti trimisesem un mesaj mai de mult, cu intrebari, dar mi-a raspuns sotul tau ca taman erai la spital, pentru nastere) tuturor - tuturor, un PUPIC imens de la mine!
Eu sunt cam agitata si nu stiu de ce.
Ma deranjeaza ca ma tot inteapa - si in stanga si in dreapta - abia astept sa ajung vineri la Giulesti, sa vad pe ce parte se produce luna asta foliculul si sa-i pun doctoritei o mie de intrebari. Nu de alta, dar luna asta, daca fac inseminarea TREBUIE sa reusesc, pentru ca apoi, alta sansa pana-mi vine barbatelul, nu am. Si timpul trece...si nu vreau sa ma apuce 67 de ani tot sperand si visand.
Scuze
- toate trebuie sa reusim luna asta.
Beatrice
MRL spune:
shylili, ce bine ca ai aparut. Nu stiu ce este cu timpul asta de lichefiere si daca infulenteaza la ceva. Noi cand am facut spermograma la Giulesti am avut timpul de lichefiere foarte mare, nu era in limite normale. Tu unde ai facut inseminarea? La cabinet sau la spital?
Iti tin pumnii sa se prinda bb mic acolo unde trebuie. Sa ne tii la curent cu tot ce simti. Peste cateva zile o sa incepem sa facem schimb de "simtaminte"
.
Nasol cu vestea prosta. Imi pare rau. Dar, fruntea sus. Totul are o rezolvare.
Pupici dulci pentru o viitoare burticoasa
LilianaM
MRL spune:
bety, un
mare pentru tine. Presupun ca vineri ajungi la spital pentru eco de ziua 10. Luna asta ai facut stimulare cu ceva sau mergi pe ovulatie naturala?
Sa sti ca si eu am inceput sa fiu agitata. Cred ca din cauza emotiilor ca se apropie ziua "z".
fetele din
viitoare
-tze si mamicile fericite
LilianaM
shylili spune:
liliana inseminarea am facut-o la cabinetul particular-2 mil juma-mai erau inca vreo 3 perechi cu acelasi zambet nelinistit pe buze ca si noi
momentan nu simt decat dezamagire: dupa un an jumate m-am trezit in drum si ma tem oarecum, nu as mai vrea sa lucrez in vanzari parca m-as multumi si cu bani mai putini dar sa fie ceva mai sigur, ramane de vazut ce oferte vor fi![]()
fizic vorbind, ma cam doare spatele si cam atat-parca sanii sunt putin mai mari dar asta e probabil pentru ca am intrerup tratamentul cu mastodynon-scrie pe prospect ca nu e recomandat la gravidute si mai bine safe then sorry
liliana si tu ai facut inseminare? scuze dar sunt asa de ametita azi, nu stiu unde mi-e capul![]()
o sa mai vin pe la husbandu meu pe la servici ca sa mai vorbim ca acasa imi e cam urat singurica
hai va pupic pe toate