pacientele doctoritei Moisa
Raspunsuri - Pagina 3
MRL spune:
pentru Ana Maria si pentru toate fetele care au reusit. Va asteptam pe la noi sa ne ridicati moralul si sa mai scapam de emotii.
fetele din 
LilianaM
thea_m spune:
Hop ca am aparut si eu! Si ce vad? O multime de fete dragute care au facut sau vor face inseminare, altele care sunt mamici sau viitoare mamici...Ce fete optimiste avem aici! Bravo!
Lilisor draguto, bine ai revenit ca mi-era un dor de tine...Ce surpriza... abia astept sa vii cu vesti bune, fara indoiala!
LilianaM, Bety, Cata, Madyn, Indy, Mirona, Deca, Ana Maria si toate fetele din
pe care le-am uitat multi
!
Teodora
ana maria spune:
Poze cu rezultatul de la IAS. Avem o luna.
http://community.webshots.com/user/preoteasa1972
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
MRL spune:
Teodora, hai ca mai ai putin pana in februarie cand o sa te apuci de analize.
Sa vedem cu ce vesti vine shylili. Oare ce face?
toate fetele din 
LilianaM
utocatalina spune:
Ana Maria tocmai am vazut pozele....imi plac mult....ce de par! ....Sa va traiasca si sa va bucurati de bb! Pupici
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
MRL spune:
Ana Maria, sa iti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa aiba noroc. Esti o mamica fericita!
LilianaM
thea_m spune:
Fetelor, aveti idee...daca merg la Giulesti fara trimitere imi fac analizele hormonale din zilele 2-4? Si ce analize fac? Ca as vrea sa-mi fac in avans analizele pentru ca luna aceasta este luna "buna" si pana ajung la medic...mai este. Nu as vrea sa pierd luna aceasta inutil. Stiti cat costa aceste analize?
Teodora
MRL spune:
Teodora, eu am facut pentru ziua 2-4 FSH, LH, estradiol si PRL (prolactina) la cabinet si am platit 700.000 lei. La Giulesti cand mi-am facut hormonii am avut trimitere de la un dr. din spital. Nu stiu daca te primeste sa faci hormonii fara trimitere. Nu mai stiu care sunt preturile la Giulesti dar eu cand le-am facut ca pret am iesit la jumatate fata de Medsana.
LilianaM
utocatalina spune:
eu am dat 700.000 lei pe dozarile hormonale ziua 2-4....FSH, LH, estradiol si prolactina...le-am facut la cabinet...despre trimitere nu stiu...poate ar trebui sa suni direct la spital sa intrebi!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata