pacientele doctoritei Moisa

pacientele doctoritei Moisa | Autor: utocatalina

Link direct la acest mesaj

Pentru ca stiu ca in curind va fi inchis subiectul: cabinetul particular al doctoritei Moisa...am deschis unul nou nout...va astept pe toate fetele...paciente sau viitoare paciente ale doctoritei Moisa... sa ne impartasim din experienta noastra....incep eu...in urma analizelor facute doctorita mi-a recomandat recomandat sa prestez in anumite zile...asa am facut si acum sunt inca in asteptare...in ziua a 9-a de faza luteala si sper...pentru fetele deosebite: Bety, Shylili si Liliana care se pregatesc de inseminari...multa bafta....si pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, am intrat sa semnez condica. Asteptam vesti de la shylili, sa ne spuna mai multe.
Tie iti tin pumnii sa fie bine.
Imi plasce motto-ul tau "Sa nu depunem armele si vom reusi". Sigur o sa reusim. Depinde numai de noi.
Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Liliana...cu adevarat asteptam vesti bune de la Shylili...a avut ceva treaba in weekend....ii tin pumnii....

Mergi la inceput

Si apropo Liliana...duminica cind tu te pregatesti de eco ziua a 11-a eu voi stii daca e alba sau neagra situatia in cazul meu, in cazul fericit in care nu vin rusii...apropo...duminica te vei duce la Giulesti pentru eco, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună dimineața fetelor! Sunt și eu o pacientă a dr.Moisa. Mâine fac monitorizarea și pe 19 sau 20 probabil, inseminarea. A 3-a. Vă doresc succes tuturor indiferent ce urmează să faceți.
Se mai confruntă cineva cu sindromul ovarelor polichistice? Și dacă da, luați ceva pentru asta?
Bety, ți-am trimis un PM. Aștept vești de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata zic si eu prezent la apelul tau .
Shylili suntem alaturi de tine si asteptam vesti bune.
Eu m-am luptat din greu zilele astea cu raceala, inca ma simt nasol dar macar mi-a scazut febra. Maine merg la Moisa la cabinet pt. prima eco. (desi nu prea cred sa se vada ceva la 5 saptamani si o zi)

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Indy iti tin pumnii...sper ca la tine cifra 3 este norocoasa...din pacate la sindromul ovarelor polichistice nu ma pricep...poate o fata mai instruita sa-ti rapunda...bafta multa....!

Mergi la inceput

Amely multi pupici si sanatate...sa te faci repede bine...miine la eco...5 saptamini si o zi...sunt emotionata numai cind de aud...abia astept si eu...si restul fetelor sa fim si noi asa......sa ne ti la curent cu ce faci miine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, nu stiu unde o sa fac eco. O sa o sun sa stabilim locul.
Amely, sanatate multa! Ai grija de voi.
Indy, nu stiu ce sa iti spun despre sindromul ovarelor polichistice. Imi pare rau. Iti tinem pumnii sa fie cu noroc de data asta. Nu te lasa.
Luna asta suntem multe fete care facem inseminarea. Da doamne sa fie bine pentru toate.
shylili a fost prima, urmeaza indy, bety si ioooo. Mai este cineva?
Fara inseminare (pe anul asta) prima care a reusit a fost Amely si urmeaza cata.
Pupici
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Semnez si eu condica.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Mergi la inceput