Ce parere aveti despre dr. Badea (Municipal) ?
Raspunsuri - Pagina 2
adita spune:
Am trecut si eu prin mana lui Badea si mi s-a parut foarte indiferent. Am pierdut sarcina cu el si mai cunosc o persoana care a pierdut doua sarcini sub observatia lui. I-am spus ce simptome am si nu mi-a spus nimic, nu m-a trimis sa fac nici o analiza, nici o ecografie, nimic. M-a trimis acasa, sa stau in pat cu copilul mort in mine de doua saptamani. Am fost la o policlinica particulara, mi-au facut aia toate analizele, mi-au zis ca e oprit in evolutie si sa ma duc inapoi la Badea sa ma chiureteze. Badea m-a trimis iar acasa sa stau in pat si am stat pana a iesit copilul singur. Asa ca eu una am o parere foarte proasta despre el.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
gio spune:
Si eu am fost la dr Badea de 2 ori,cu recomandari, cu tot ce trebuie si in 2 minute m-a expediat de fiecare data (asta la particular). Plus ca prima data si-a aprins tigara in fata mea si a fumat si mie imi venea sa vomit pe biroul lui de greata si de fum de tigara. Mi s-a parut indiferent, cand am vrut sa-i zic ce probleme aveam s-a ridicat in picioare sa cheme alta pacienta. Cand i-am adus toate analizele nici nu s-a uitat pe ele, iar peste o luna, cand a vazut aceiasi analiza cu colul de 3 cm a zis ca nu e bine si ca imi face cerclaj, iar eu aveam dureri abdominale pe care a zis ca le va rezolva dupa cerclaj. Erau contractii, aveam sa aflu de la dr. la care m-am dus a doua zi si nici ca m-am intors la dr Badea.
helbi spune:
Eu amnascut cu el, acum 4 ani si ceva. datorita unor pb majore cu ochii, la prima inalnire mi-a spus: "din pctul de vedere al ginecologului, totul e ok. Acum mergeti si la oftalmolog si numai dupa ce va confirma si el ca nu ajungeti la dezlipire de retina, va intoarceti la mine." Asa am facut, si mi-a zis sa staulinistita ca el nu ma lasa sa nasc normal, ca-mi va face cezariana si ca totul va fi ok. Si asa a fost. Apgar 9/10, o fetita de 4050 si 49,5 cm.
In fiecare din zilele petrecute in spital a trecut pe la noi prin rezerva, mi-a vorbit f. frumos.....Eu nu am decat cuvinte de lauda.
Ralu
gianina spune:
Buna,
si eu am nascut cu dr. Badea , prin cezariana( BB- prezentare pelviana). S-a comportat foarte bine cu mine, desi nu el a fost cel care mi-a urmarit sarcina. L-am cunoscut cu 3 saptamani inainte sa nasc. Am fost recomandata de doctorul meu care in acea perioada isi luase concediu.
Dupa nastere a venit in fiecare zi , inclusiv sambata si duminica sa vada cum ma simt.
Deci, foarte multumita!
gianina si bebe Simona Andreea
gandacelu spune:
eu voi merge la sotia dansului, de care am auzit numai de bine
se pare ca e f buna si mai putin ocupata ca el... voi stiti ceva?
btw: si la polizu, unde am nascut primul copil, conditiile sunt exceptionale: cu bebele in camera... asta ca sa nu apara confuzii