Ce parere aveti despre dr. Badea (Municipal) ?
Dragele mele,
Finutza mea a ramas insarcinata si a nimerit printr-o colega de servici a ei la medicul Badea de la Municipal. Am auzit ca nu prea isi da interesul pentru pacientele lui decat daca cotizezi gras. Voi ce parere aveti? A nascut cineva cu el?
Va
!
Ioana&
Raducu
Raspunsuri
tiberiup spune:
Sotia a nascut cu Badea..
150 USD nasterea
500 000 lei anestezist
Plus cat dai la asistente in timpul a 4 zile
Ender spune:
Tot respectul pt dl Dr Badea de la Municipal!
... face toti banii ...
---
Album:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Flori spune:
Mie una dr. Badea mi s-a parut f. indiferent. Am fost in evidenta lui cat timp am fost gravida, dar nu am nascut cu el, pt. ca la 3 luni am pierdut sarcina. Cand am fost gravida am vrut sa-l intreb ceva si am sunat la cabinetul particular, unde nu mi-a raspuns nimeni si l-am sunat pe mobil, iar dansul mi-a spus ca nu poate sa vorbeasca cu mine pt. ca e in strainatate si o sa vorbim cand se intoarce. Iar cand era in tara si-l sunam la cabinet imi spunea sa astept la telefon ca e cu cineva si ma lasa sa astept si cate un sfert de ora la telefon. Ca sa nu mai spun ca ma trimisese sa fac ecografie la Olimp unde sunt niste preturi de te doare capul, fara sa ma intrebe daca dispun de banii necesari, adica 1 200 000 lei ecografia anul trecut in vara.
bobi spune:
dupa cum am spus si la celalalt subiect despre ginecologi, mie pe doctorul badea mi l-a recomandat o prietena care a nascut cu el, mi-a spus ca in ultima luna i-a dat nr de mobil si i-a spus sa il sune oricand. plus ca a stiut cum sa faca in asa fel incat sa nasca cat mai usor. plus ca atunci cand nu se ducea la cabinet ci la spital la consultatii, nici nu ii lua banii.
eu m-am inscris la el, a fost ok. sper sa fie la fel in continuare.
si ca o mica barfa, dupa mine a intrat ada rosetti, cea care prezenta mai demult emisiunea de cinema pe protv.
va pupa bobi si bebe
iuliana_2002 spune:
salut!
Dl.Badea este un medic f.f. bun, un profesionist, lucreaza cu cei de la Olimp pentru eco deoarece numai acolo se poate face eco tridimensional, si fiind particular costa.
Trebuie sa ai incredere in doctorul care te vede indiferent cine este Dl.Badea sau altcineva.
Eu am nascut cu dumnealui, m-a vazut din luna a 4-a si trebuie intr-adevar sa insisti, sa intrebi sa nu pleci de la consultatie fara probleme sau neclaritati.
Mai este o problema: DUPA NASTERE SALOANELE UNDE SUNT DUSE MAMICILE SI BB-II SUNT INCOMPARABILE CU ALTE SPITALE - asta spun de la mine facand comparatie cu ce mi-au povestit prietenele. In dec 2002 a nascut la Sf Pantelimon o colega si asistentele binevoitoare au invatat BB-ul sa manance cu seringuta lapte formula in loc sa il aduca ei la san.
La Municipal stai cu BB in salon si cand plange ii dai tu sa pape, nu stii, suni pe sonerie si vin asistentele sa te ajute.
Cred ca e suficient.
Iuliana si Claudiu 5 luni 3 sapt
Bucuresti
carmina spune:
am nascut cu dr. Badea de 2 ori si nu am decat cuvinte de lauda pentru el. mi s-a parut chiar uman, m-am simtit si ma simt relaxata la control. iar ref. cotizatii, ce sa va spun...e drept ca am dat si noi, dar la prima nastere a alergat sotul meu pe coridoare dupa el, dupa ce mi-a spus ca voi fi externata in acea zi, iar la a doua nastere, i-am dus la cabinet. adica vreau sa spun ca nu a conditionat si nu a cerut. as fi putut sa ma bucur de experienta lui fara sa-i dau nimic, nu?
arian spune:
Dr. Badea, contrar aparentelor comportamentale, este unul din cei mai buni ginecologi-obstetricieni din cati am inatalnit in cariera mea.
Daca doriti un medic care sa va linguseasca pe parcursul sarcinii si sa ajunga a-si exprima regretele in urma eventualului esec sau accidente din cursul nasterii, NU apelati la Dr. Badea. Daca va doriti un medic transant in enuntarea eventualelor probleme aparute pe parcursul sarcinii si care va face tot posibilul pentru a obtine un fat de APGAR 9-10, Dr. Badea este o alegere inteleapta.
iris spune:
eu, dupa doua nasteri, as sfatui orice gravida cu sarcina fara probleme deosebite sa caute un medic competent dar si amabil, cald; conteaza mult ca pe linga apgarul mare bebeul sa aiba si o mamica linistita; e greu , orice-ar zice un medic , pentru o gravida ,pe parcursul sarcinii si mai ales al nasterii sa suporte atitudinea rece , distanta, indiferenta de fapt chiar, a unei somitati in materie...se pare ca e mai greu pentru un medic sa inteleaga asta dar pentru cine nu apartine lumii medicale e important felul in care esti tratat, ca om, pur si simplu, ca femeie , cu indoieile, intrebarile si durerile tale...
Sabina spune:
quote:
Originally posted by iris
eu, dupa doua nasteri, as sfatui orice gravida cu sarcina fara probleme deosebite sa caute un medic competent dar si amabil, cald; conteaza mult ca pe linga apgarul mare bebeul sa aiba si o mamica linistita; e greu , orice-ar zice un medic , pentru o gravida ,pe parcursul sarcinii si mai ales al nasterii sa suporte atitudinea rece , distanta, indiferenta de fapt chiar, a unei somitati in materie...se pare ca e mai greu pentru un medic sa inteleaga asta dar pentru cine nu apartine lumii medicale e important felul in care esti tratat, ca om, pur si simplu, ca femeie , cu indoieile, intrebarile si durerile tale...
iris
subscriu la ce zice Iris.
Eu am nacsut la Universitar si era in salon cu mine o doamna care nascuse de 3 ori cu dr. Badea si era foarte multumita; nu era instarita de fel...
Sabina & Sofia Galagia