Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Tonnia spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Cred ca nu e chiar un sentiment. Daca ar fi asa, chiar nu ar depinde de nimic. E o stare proasta, de multe ori autoprovocata sau macar exacerbata. O stare care uita de motivul obiectiv care a declansat-o. Uneori nici nu exista un astfel de motiv. Mai bine intram la "Psihologul..." si intrebam. Mai bine depasim subiectul, ca cine stie in ce mai alunecam!
P.S. Si uitati-va la bunicile noastre (sau la ale altora). Multe fara un nivel de educatie cine stie ce, au insa o intelepciune, un echilibru, iar cand au tristeti sunt atat de justificate...Si parca nu incarca pe nimeni cu ele. Isi continua viata atat cat e, ba chiar sunt in stare sa se bucure, sa aiba zile bune etc.
Felicity spune:
si eu cred ca femeile "destepte" sunt mai degraba deprimate, de unde si ...fericiti cei saraci cu duhul ![]()
dr mai cred ca una e deprimarea si alta e tristetea.
eu acum sunt cam trista!! deci nu-s prea "desteapta" hahahaha
ariadna33 spune:
Hai ca eu am aruncat o piatra si voi mai aveti putin si va certati! Io nu-mi fac probleme cu exagerarea intr-o anumita stare pt. ca oricum trec de la o stare la alta de ma surprind si pe mine, acum rad
acum plang
. Problema e ca ii influentez si pe ceilalti, de ex. cand sunt deprimata si cainele meu e trist :-)))). Nu se plictiseste omu' langa mine deloc!!! Da si cand sunt vesela, fac pe toata lumea sa rada. CHI, eu raman la parerea mea.
Felicity, inceteaza cu gandurile aiuristice, ti-a spus si dr. ca esti gravida, ce mai vrei sa-ti dam in scris?!
Relaxeaza-te, ca de aia nu poti sa dormi, de ganduri. Zi si mie tipa aia de spuneai ca si-a descoperit fibrom, la eco nu s-a vazut? Te pomenesti ca de aia ma inteapa pe mine, ca am fibrom!
ariadna33 spune:
LALA, imi pare rau pt. situatia ta. Este adevarat ca sunt si barbati care nu-si doresc foarte mult copii si nu prea inteleg 'obsesiile' noastre, dar cred ca daca te iubeste va realiza ca ceea ce este important pt. tine devine important si pt. el... sau mai exista alternativa sa nu-l poti scoate din inertia lui, si atunci... nu stiu. Oricum, eu cred ca poti sa-i dai de gandit lui si sa-ti pui si tu ordine in ganduri nu neaparat mutandu-te. Poti sa pui un zid de comunicare o perioada intre tine si el. Eu cred ca mutarea ti-ar aduce un stres suplimentar, pana vei avea din nou senzatia de 'acasa'.
Tonnia spune:
Felicity, nu inteleg ce tot ai! Ce proba Cotte? Nu pricepi ca esti gravida? Asa o sa stai pana in 2 februarie sau pana o sa ai greturi?
Tonnia spune:
Ariadna, si tu nu mai imprumuta toate bolile de care auzi. Faci si tu ca mine, habar nu aveam ce e aia spotting si dupa ce am citit atatea pe aici, ultimele doua cicluri asa au debutat, cu pete vreo 2 zile.
Felicity, culca-te. Dar inainte de asta ia spune-mi, nu repeti un TPC? ![]()
anic spune:
Tonnia,nici eu nu stiu ce inseamna spotting.Poate ai rabdare si timp sa-mi scrii doua vorbe?Am mai cautat pe aici,dar n-am gasit.
thea_m spune:
Felicity cate
sa-ti mai trimit in chip de felicitari pentru bb ca sa fii convinsa ca e adevarat? Hai, sa nu te superi ca te "certam" toate...dar noi stim ca este
.
fetelor
Teodora
Racaru spune:
Felicity iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Tu ai fost foarte draguta si m-ai incurajat foarte frumos cind eram foarte foarte suparata, mi-a placut mult.
Eu ma rog la Dumnezeu sa se indeplineasca dorinta ta cea mare.
pupici,
Chi spune:
Asa, certati-o pe Felicity, ca merita !
Ce-ar fi sa-i facem figura si sa fugim toate la Gravidute si sa o lasam la Endometru sa se vaite singura...?
Nu te supara, draga Feli, dar noi credem ca nu intelegi un lucru :
esti gravidaaaaaa

Cum nu-mi apar , Doamne, mie doo liniute pe test, si sa vedeti atunci ce le mai cred !