Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Tonnia spune:
Lala, tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci. Poate poti sa-i acorzi "un termen de gratie", o pauza de la problema asta si fara o solutie radicala precum despartirea. Dar, repet, numai tu stii ce ai de facut. Iti tin pumnii! 
Tonnia spune:
Chi, BAFTA maine!!!
Laurici, pentru ca Felicity doarme la ora asta, iti raspund eu ca l-a facut cam cu 4 zile inainte de cm. Ma corecteaza ea diseara daca am gresit cu vreo zi. ![]()
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
dar cred ca barbatilor nu le plac depresiile, chiar daca ele sunt apanajul femeilor inteligente!Nu te da batuta!
Antonia
Am observat si io ca barbatilor nu le plac depresiile, vor sa fii mereu zambitoare si zglobie, dar nici prea fericita, as si asa. Dar de unde ai scos-o pe aia cu depresia, apanajul femeilor inteligente?! Mie mi se pare ca femeile inteligente sunt tot timpul bine-dispuse! Numai fraierele sunt depresive.
Tonnia spune:
Asa am constatat. Ai vazut tu vreo femeie "simpla", mai needucata, sa spunem, deprimata? Eu nu, cel mult poate fi ingrijorata. Asa cred. Adica, depresia presupune un pic de profunzime. Asta nu inseamna ca toate tipele destepte trec prin depresii. Dar ca majoritatea celor care trec sunt destepte. Hai, ca am facut o varza! Adevarul e ca orice tristete trebuie sa tina putin sau sa para asa ca altfel devine obositoare pentru cei din jur si cu timpul chiar enervanta.
Chi spune:
Intrebarea era pt Ariadna.
Parerea mea este ca sentimentele nu tin de circumvolutiunile cerebrale.
Tonnia spune:
Cred ca nu e chiar un sentiment. Daca ar fi asa, chiar nu ar depinde de nimic. E o stare proasta, de multe ori autoprovocata sau macar exacerbata. O stare care uita de motivul obiectiv care a declansat-o. Uneori nici nu exista un astfel de motiv. Mai bine intram la "Psihologul..." si intrebam. Mai bine depasim subiectul, ca cine stie in ce mai alunecam!
Felicity spune:
Fetele
am insomnie.
Mi-am mai facut un test si a iesit parca mai colorat.
Da, are dreptate Tonnia, am facut testul in ziua 11 dupa ovulatie.
Sanii ma dor de imediat dupa ovulatie, dar parca durerea aia laterala e din ziua a11a, cand am facut testul.
Sunt ingrijorata ca nu ma simt insarcinata si ma gandesc la toate prostiile!
lala imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. cateodata o perioada scurta de separare face foarte bine, lumea realizeaza multe lucruri stand singura si cugetand. sper sa ai taria sa treci peste asta cu bine!! 
de ce esti tristuca ariadna? pai tu nu stii ca daca luna asta nu e, apai luna viitoare se intampla sigur? primul pas l-ai facut deja, nu mai fumezi, acum vine el si bebe!!
Deci durerea aia poate sa nu fie de la instalatie? Uneori ba ma doare, ba nu!! Nu stiu ce sa mai cred, dar sunt tareeeee tareeee speriata
.
Mie nu mi-a facut nici o proba Cotte, am plecat dupa 15 minute. Oare nu or fi stiut ce fac? Am vazut ce scrie in report, ca trompele au lasat vopseaua sa iasa.
Tonnia cum e cu anexita mai veche? nu se poate trata? poate afecta sa ramai insarcinata?
am o prietena 7 ani s-a chinuit la un bebe, nu va mai zic insamantari cate a facut, si avea un fibrom ovarian. a schimbat un numar de doctor, si uite asa a ajuns la unul mai destupat la minte care i-a spus ca din cauza fibromului nu poate ramane insarcita, si chiar daca ramane va pierde sarcina.
dupa 7 ani, al nu stiu catelea doctor, si-a dat verde la operatie si dupa ce s-a vindecat opertia in prima luna a ramas. avea 38 de ani cand a ramas, si are un baiatel o minune. asta in USA se intampla. acum are 41 si incearca pt copilasul no.2 si e suparata ca a stat atatia ani cu tratamente si insamantari cand avea ceva tratabil. asa si cu anexita asta, trebuie stiut dinainte daca afecteaza sau nu sa ramai insarcinata si un posibil bebe.
de catalina ce mai stim?