Gradinita Tohani (nr 17) merita stresul?

Gradinita Tohani (nr 17) merita stresul? | Autor: lavi02

Link direct la acest mesaj

Fetita mea implineste 3 ani in februarie si din toamna vrem sa o dam la gradinita. Acum merge la cresa. Locuim in cartierul Tineretului.

Vizavi de cresa este gradinita Tohani despre care am auzit ca ar fi buna, care e cam exclusivista (se intra greu). Intrebarea mea este: merita? Se ocupa educatoarele intr-adevar de copii? Se fac activitatile zilnice care trebuie facute, invata copiii ceva acolo? Sau este doar un pom laudat?

Daca aici nu ne primeste stiti vreo alta gradinita de stat, cu program prelungit, bunicica prin cartier?

Cand ar trebui sa merg pt inscriere? De-acum, din ianuarie?

Multumesc mult. Lavinia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ia sa reinnoiesc subiectul, poate de data asta exista persoane care stiu mai multe.

Mi-ar place sa stiu daca sunt parinti cu copiii la gradinita asta, cum se simt copiii acolo? Eu stiu ca se intra cam greu, dar cum totusi se poate intra? Cu cat? Cu cate luni inainte?

In plus am si eu aceleasi intrebari ca Lavinia.

Ideea este ca ptr noi ar fi ideal daca am reusi sa o inscriem acolo asa ca incerc sa caut orice info care m-ar putea ajuta.

Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Ma poate ajuta cineva cu detalii despre acea gradinita?

In ce luna ar trebui inscris copilul?

mersic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna
Si eu stau la distanta fix de o strada de aceasta radinita, dar mi-am inscris copilul la o radi particulara ceva mai departe (Cuza Voda)unde este in rupa mare (al doilea an consecutiv).
Initial, ne-am andit la ac. radi despre care stiu (din rude si prieteni) ca este buna, se mananca f. bine, se invata. Dar, ne-am razandit din motivele: in curtea de afara oamenii de la etjeel superioare pot scutura presuri sau orice altceva in capul copiilor, inauntru copiii nu vad soarele never ever, si totul acolo este pe punuta, etc.
Am preferat sa dau mai multi bani, dar atat copilul cat si parintii sunt tratati cu mult bun simt, copilul sta in clasa la lumina naturala ziua, iar in curte nu se scutura nimic.
Alt impediment pt mine e ca proramul lun e prea scurt: eu pot sa il iau la 18 nu mai devreme.
In schimb o radi de stat de care am auzit ca e buna este Scufita Rosie de pe Cuza Voda. Are curte si este o vila nu un bloc. Am vorbit cu mamici in parc.
Succes!

Mergi la inceput