Trebuie sa aleg un nume de gradinita
Raspunsuri - Pagina 3
crisdima spune:
Ce zici de Busy Angels?
Mi se pare ca ar defini exact ceea ce ar face ingerasii la gradi.
Sa ne tii la curent cu "decizia finala".
Succes.
Cristinuca
Alesia spune:
Andruska,
In primul rand mii de felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum!
Pentru numele gradinitei ciocaneste putin "Theme Play" sau ceva intre "Theme" si "Team" poate "Theam Play" - daca suna bine.
Salutari de la
Alesia si bebe Rares
ANDRUSHKA spune:
Multumesc pentru urari si incurajari si ideile voastre pe care le tot sucesc pe toate partile,le combin si le dezbin...
Azi m-a pocnit o alta titulatura. V-am zis ca-i musai sa inceapa cu A (am observat ca-n toate listele pe care le gasesc cu gradi, n-am rabdare sa caut mai departe de a 5a pe lista... deci, cu cat mai in fruntea ordinii alfabetice, cu atat mai bine) . Cum ziceam, a tzasnit ideea sa-i spun: ABC FUN-TASTIC CHILDCARE! Pe langa ce alte titulaturi am pe-aici prin jurul meu, va garantez ca este foarte atragatoare!De cateva zile n-am somn, tot deruland la nume si titluri!Parca vad ce maine n-o sa-mi mai sune bine nici asta... Si cand ma gandesc ca ce-i mai greu de-abia se profileaza, iar eu ma cramponez pentru un nume! Dar, cine ma cunoaste stie ca eu asa incep constructia unei case: mai intai pun cutia de scrisori intr-un batz pe campul gol.
Multumesc inca o data!
Cu drag, Andrushka
arboria spune:
Andrushka, te-ai hotarat asupra numelui?
Pe unde ai ajuns cu proiectul Gradinita?
Julia
Vichi spune:
ANDRUSHKA, probabil vine cam tarziu mesajul meu, dar denumirea cu ABC... e foarte buna dupa parerea mea. Copilasii trebuie sa stie sa pronunte numele gradinitei pe care o frecventeaza si gandeste-te ce cuvinte sunt "accesibile" unui copilas de 3 ani (de exemplu).
Iti spun asta din proprie experienta, baietelul meu a fost invatat in primele saptamani, de catre educatoare, cum se numeste gradinita la care este.
Cuvantul "arlechin" ii era necunoscut, i-am spus ca este clovnul vazut la circ, bla, bla...
Dar, Einstein e mai complicat sa le explici micutilor cine a fost, de fapt cred ca-i mai dificil sa inteleaga ei de ce gradinita lor il are pe banner pe domnul batranel si zburlit, chiar daca a fost un geniu...