Trebuie sa aleg un nume de gradinita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Ce zici de Busy Angels?
Mi se pare ca ar defini exact ceea ce ar face ingerasii la gradi.
Sa ne tii la curent cu "decizia finala".
Succes.

Cristinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alesia spune:

Andruska,

In primul rand mii de felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum!
Pentru numele gradinitei ciocaneste putin "Theme Play" sau ceva intre "Theme" si "Team" poate "Theam Play" - daca suna bine.

Salutari de la
Alesia si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Multumesc pentru urari si incurajari si ideile voastre pe care le tot sucesc pe toate partile,le combin si le dezbin...

Azi m-a pocnit o alta titulatura. V-am zis ca-i musai sa inceapa cu A (am observat ca-n toate listele pe care le gasesc cu gradi, n-am rabdare sa caut mai departe de a 5a pe lista... deci, cu cat mai in fruntea ordinii alfabetice, cu atat mai bine) . Cum ziceam, a tzasnit ideea sa-i spun: ABC FUN-TASTIC CHILDCARE! Pe langa ce alte titulaturi am pe-aici prin jurul meu, va garantez ca este foarte atragatoare!De cateva zile n-am somn, tot deruland la nume si titluri!Parca vad ce maine n-o sa-mi mai sune bine nici asta... Si cand ma gandesc ca ce-i mai greu de-abia se profileaza, iar eu ma cramponez pentru un nume! Dar, cine ma cunoaste stie ca eu asa incep constructia unei case: mai intai pun cutia de scrisori intr-un batz pe campul gol.
Multumesc inca o data!
Cu drag, Andrushka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Andrushka, te-ai hotarat asupra numelui?
Pe unde ai ajuns cu proiectul Gradinita?

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

ANDRUSHKA, probabil vine cam tarziu mesajul meu, dar denumirea cu ABC... e foarte buna dupa parerea mea. Copilasii trebuie sa stie sa pronunte numele gradinitei pe care o frecventeaza si gandeste-te ce cuvinte sunt "accesibile" unui copilas de 3 ani (de exemplu).
Iti spun asta din proprie experienta, baietelul meu a fost invatat in primele saptamani, de catre educatoare, cum se numeste gradinita la care este.
Cuvantul "arlechin" ii era necunoscut, i-am spus ca este clovnul vazut la circ, bla, bla...
Dar, Einstein e mai complicat sa le explici micutilor cine a fost, de fapt cred ca-i mai dificil sa inteleaga ei de ce gradinita lor il are pe banner pe domnul batranel si zburlit, chiar daca a fost un geniu...

Mergi la inceput