FIV 28
Raspunsuri - Pagina 14
lauion spune:
Multumesc Tia, astept deocamdata rezultatul analizelor de la spital (sange, placenta etc.) si apoi sa vad ce analize mai fac, desi in mare in afara de teste genetice si sindrom antifosfolipidic le-am cam facut pe toate.
De abandonat nu se pune problema, mergem mai departe, luptam pe toate planurile cu speranta ca pana la urma vom reusi!
VIOI74 spune:
Lauras, sigur ca trebuie sa mergi mai departe. Din pacate viata ne rezerva si astfel de "surprize". Tu ai facut tot posibilul, si o sa lupti mai departe. Trebuie sa se intample intr-o zi minunea si pentru noi.
Lachione, eu nu am simtit nici o durere nici la pap (facut la medsana)nici la punctie (la Giulesti). Eu dupa punctie chiar m-am simtit mai bine ca inainte, pt ca burtica se desumfla. Stai linistita, nu o sa te doara.
I
Emi si mami spune:
Mishi, ai tot respectul meu!
Si un
.
Si sa-ti dea Dumnezeu un
, pentru ca vei fi o "mami cool". Fericit bb-ul ala!
Te pupam,
Emi
si mami
Laura_72819 spune:
romaniaau
3 sau 4 in functie de varsta viitoarei mame si de calitatea embrionilor. asa stiu eu
Mai fetelor mai stiti ceva de ilie si suzana? sunt la capitolul mamici ca nu m-am uitat pe acolo dar nici pe forum nu i-am mai vazut.
Monica-Elena spune:
Romaniau in functie de politica clinicii, de cati embrioni ai avand in vedere ca pachetele de congelat se fac de 3 embrioni nu mai putini si de varsta pacientei. La Medsana in lotl din oct 2004 s-au bagat 4-5 embrioni.
Laura, Ilie si Suzana sunt OK din pacate nu le-a reusit nici al treilea FIV. Ilie nu mai are dreptul de a intra pe DC au fost niste divergent la vremea respectiva.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
nicole74 spune:
La Sabyc se transfera 3 embrioni. Iar de congelat, mie mi-au congelat 4, in pachete de cate 2.
thea_m spune:
Laura, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Acum ai cazut, dar te vei ridica sa privesti din nou soarele si sa speri. 
Teodora
romaniaau spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor. Am intrat putin in panica pentru ca astia transfera aici numai un embrion, iar numai in cazuri foarte rare transfera doi.
In ce sens se tine cont de virta pacientei? Cu cit e mai in virsta se transfera mai multi embrioni?